Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Аз съм много доволен за Чаворски! Сега още някой по-дребен нападател и готово. Или пък да се върне дървото, той поне може да вкарва, ако има и кой да му я подаде. Ще ги видим и тези двамата, които дойдоха. Аз никакви наблюдения нямам и нищо не мога да кажа за тях...
Левски е набелязал опорен халф на португалския Пасош де Ферейра, твърди 7 дни спорт, цитирайки публикация в "А Бола". Става въпрос за опорния полузащитник Андре Филипе Рибейро Леао. Той е на 28 години и е продукт на школата на Фреамунде. Има 23 мача за „Б" отбора на Порто, а в кариерата си е носил фланелката на ЧФР Клуж и Бейра Map.
След като стана ясно, че Владимир Гаджев ще напусне „сините” през лятото, от треньорския щаб веднага са започнали търсенето на качествен заместник.
Очаква се в близките дни двата клуба да преговарят за цената на футболиста. В Португалия твърдят, че Пасош де Ферейра иска колосалната сума от 5 милиона евро.
След като стана ясно, че Владимир Гаджев ще напусне „сините” през лятото, от треньорския щаб веднага са започнали търсенето на качествен заместник.
Очаква се в близките дни двата клуба да преговарят за цената на футболиста. В Португалия твърдят, че Пасош де Ферейра иска колосалната сума от 5 милиона евро.
-
Стига с тия деф. халфове ... Имаме си достатъчно.
Ако ще се привлича човек за централната зона, нека бъде с офанзивни функции ( плеймейкър ) ... Щото тоя Рамон не е типичен такъв.
Не че неможе да се справи, ама ми се струва, че на фланговете ще е много по полезен.
Ако ще се привлича човек за централната зона, нека бъде с офанзивни функции ( плеймейкър ) ... Щото тоя Рамон не е типичен такъв.
Не че неможе да се справи, ама ми се струва, че на фланговете ще е много по полезен.
- BigBrother
- Контакти:
Рамос ще го ползват като такъв, обаче според мен няма да бъде полезен на тази позиция защото неговия стил на игра е да се включва на скорост и финтовете му са такива, а играта зад нападателя изисква по-скоро повече техника на място .. лично мое мнение, никой не искам да ангажирам с него
-
- Контакти:
Да ни е честито - Милен Василев в Славия
Цветан Генков ще смени Базил де Карвальо на върха на синята атака през новия сезон, научи ексклузивно ***.eu. Голмайсторът на Левски от изминалото първенство е пред трансфер в Китай и новият спортен директор на сините - Наско Сираков е одобрил подобна размяна. Синята легенда е дал зелена светлина да се започне работа по привличането на Генков.
Мениджърите на Карвальо до последно държат в тайна в кой азиатски отбор ще премине африканеца, тъй като се притесняват да не пропаднат нещата. От "Герена" обаче изтече информация, че сделката е почти сигурна.
Цветан Генков пък вече е декларирал желанието си да облече синята фланелка. Бившият таран на Локо Сф е близък с члена на УС на Левски - Иво Тонев и именно той е с заслуга за почти сигурното пристигане на голмайстор номер 1 в "А" група през сезон 2006/07 с 27 точни попадения.
Очаква се окончателно развитие по двата трансфера да има в началото на следващата седмица, когато ще бъдат финализирани всички преговори по двете сделки.
Лудогорец иска да открадне един от твърдите титуляри на Левски Нуно Пинто. Договорът на португалеца със "сините" изтича през зимата и в момента той е свободен да преговаря с други клубове.
Шампионите са се възползвали от това и веднага са се свързали с Пинто, тъй като от Левски още не са му предложили нов контракт. Крайният защитник обаче е отрязал Лудогорец, защото иска да остане на "Герена" и се надява, че в договорът му ще бъде задействана клауза за продължаването му за още две години, съобщава Sportline.
Левият бек вече заяви, че не би играл за друг български отбор, освен за Левски. Още по-малко той пък би преминал в един от най-големите конкуренти на "сините". Но ако получи добро предложение от чужбина, ще го приеме, тъй като има две деца и се нуждае от сигурност.
- ralka_levskarka
- Контакти:
tevez написа:Да ни е честито - Милен Василев в Славия
T.e. - ще ни вкара гол

ralka_levskarka написа:tevez написа:Да ни е честито - Милен Василев в Славия
T.e. - ще ни вкара гол
Да се маха! Новият Гарет Бейл запомних с един красив гол в контрола. ПЪЛНА ДУПКА!
1914