Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!

Мнениеот iskren » 05 окт 2009 17:46

Подкрепям всеки един протест срещу Батков,
проблема обаче е че Батков издържа отбора чрез кредити които идват от другите негови фирми!И когато даи боже се появи някои купувач ще се натресе на всичките тези пари които дава сега Ганьо като кредит и трябва да ги връща!А не както говори Ганьо че щял да даде ЛЕВСКИ само на сериозен купувач!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

jivko_d83
Контакти:

Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!

Мнениеот jivko_d83 » 05 окт 2009 18:20

Момчета дайте да използваме времето до края на паузата да се организираме добре. Аз предлагам да се срещнем извън форума и обсъдим какво да предприемем и да го организираме добре. Според мен ще е удачно с масирана пропаганда по интернет и изготвяне на качествени транспаранти + поход протест от Герена до кантората на Алабин. Мисля че, няма да е проблем за никой да даде примерно 10-20 лв., да съберем известна сума и да се подготвим добре. Задължително трябва да помислим за ново ръководство на фенклуба или за алтернативен фенклуб.

Потребителски аватар
dark_smoke
Контакти:

Мнениеот dark_smoke » 05 окт 2009 18:41

Долният продажник Гугутката ли,Какдуто ли трябва да бъде изритан от мястото си. Не може такава нещастна подлога да представлява феновете на Левски. Не може още преди да имаше каквато и да е яснота по случая с Казан да ми заявава „Това е правилна политка,подкрепямЕ „ – Къв си ти,че ще подкрепяш бе ? Не може по време на мача с Лацио,когато цялата агитка си изразява мнението срещу г-н Батков да се взема мегафона и да се дава тон за някакво блудкаво скандиране. Не може секунди след най-тежката домакнска загуба на Левски да се пеят тъпотии за предстоящия мач в Пловдив или срещу Рома (!!!!) . Дебелият гнусар трябва час по скоро да се измете с мизерните си стюардчета,които са се взели твърде на сериозно и освен разединения и скандали друго не правят.
Национален фронт "Велика България"

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 05 окт 2009 19:04

според мене трябва да правим глоби на батков както тази с 40 хиляди евро и без домакински мач да не зима пари кат метаме бомби и такива неща също ше треа дава пари и накраа ше му омръзне да дава и ше се махне
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 05 окт 2009 20:12

mitko9311 написа:според мене трябва да правим глоби на батков както тази с 40 хиляди евро и без домакински мач да не зима пари кат метаме бомби и такива неща също ше треа дава пари и накраа ше му омръзне да дава и ше се махне

Това е адски детско и глупаво- извинявай!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 05 окт 2009 20:13

jivko_d83 написа:Момчета дайте да използваме времето до края на паузата да се организираме добре. Аз предлагам да се срещнем извън форума и обсъдим какво да предприемем и да го организираме добре. Според мен ще е удачно с масирана пропаганда по интернет и изготвяне на качествени транспаранти + поход протест от Герена до кантората на Алабин. Мисля че, няма да е проблем за никой да даде примерно 10-20 лв., да съберем известна сума и да се подготвим добре. Задължително трябва да помислим за ново ръководство на фенклуба или за алтернативен фенклуб.

Брой мене. За идеята ти!!!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 05 окт 2009 20:31

jivko_d83 написа:Момчета дайте да използваме времето до края на паузата да се организираме добре. Аз предлагам да се срещнем извън форума и обсъдим какво да предприемем и да го организираме добре. Според мен ще е удачно с масирана пропаганда по интернет и изготвяне на качествени транспаранти + поход протест от Герена до кантората на Алабин. Мисля че, няма да е проблем за никой да даде примерно 10-20 лв., да съберем известна сума и да се подготвим добре. Задължително трябва да помислим за ново ръководство на фенклуба или за алтернативен фенклуб.

Не съм фен на Батков, но просто не виждам алтернатива, ако вие я виждате посочете я! И да има алтернатива в смисъл на това, да има желаещи да купят Левски, то не мисля, че те са алтернатива на Батков, защото всички с много пари в България са един дол дренки от едно котило! Или иначе казано както тези дето са твърдо за смяната на Батков казват, че смяната на треньора не променяла нищо щото батков пак щял да е собственик, което ми е много смешно твърдение, но както и да е, така и аз казвам, че смяната на Батков няма да доведе до нищо, освен някакви краткосрочни и козметични промени, просто защото ще бъде заменен от друг дебил олигарх който няма да води кой знае колко различна клубна политика! Надявам се да бъда разбран правилно!

И за да ви докажа, че не съм адвокат на адвокат Батков, сам ще ви предложа единствения според мен вариант който може не само да доведе до това той да се махне от Левски, но и да го направи възможно по най-бързия начин! Просто не виждам друг вариант, друга схема, друго действие и методика, което да доведе до този резултат! Такива, плакатчета, драсканици по сгради, лепенки, тениски, само могат да го развеселят и нищо повече, ако някой си мисли, че подобни действия ще принудят Батков да се махне или е много наивен или е много тъп! Единствения начин е още от следващата среща пълен бойкот на мачовете... да играе отбора без публика и ще видите как ще му запари под краката! Точно както направиха привържениците на Ботев. Те 7-8 или там колко години го мъчиха Христолов, ама от момента в който спряха да ходят на мачове до момента в който Ботев попадна в нови ръце изминаха съвсем малко кръгове от първенството! Нека останат тия 200-300 души начело с гълъбицата, ама и те не могат да са срещу публиката на Левски, няма да я намерят тая смелост да се противопоставят на всички останали, а и не е нужно, в крайна сметка всеки със своите си кусури, но всички сме левскари и аз съм против това да се разделяме, сега няма как май сме разделени, но е добре да не задълбочаваме пропоста помежду ни, защото един ден ще трябва отново да сме единни и да сме си простили грешките едни други! Това е схемата и не е особено сложна!

В тая връзка от горния пост най-смисленото от всички предложения е създаването на нов клуб на привържениците!
Левски София

jivko_d83
Контакти:

Мнениеот jivko_d83 » 05 окт 2009 21:07

Поместих нова тема с конкретно предложение за бъдещи действия. Ще се радвам на всеки, който има възможност да дойде.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 05 окт 2009 21:19

решихте ли нещо в крайна сметка-дата,час и място? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 05 окт 2009 21:20

Не бъдете толкова глупави! После ни чака потоп, ако изгоните Батков, щото аз нямам пари да издържам отбора!

По-добре е да напишем писмо до Балкан-Стар и да ги помолим за помощ като говорят с Маркетинговият Отдел на "Даймлер" в Германия да закупят Левски и да си възвърнат инвестициите чрез емблемата на Мерцедес върху Екипите на Левски!

Други варианти са IBM, SHARK, RED BULL, COCA-COLA, Microsoft, TOYOTA, General Motors, FORD, SONY, NIKE и други големи Световни Компании от подобен ранг! Само това е Спасението за Левски!

Иначе Тодор Батков каза: "Какво искат тези от Сектор-Б, да ме принудят да напусна отбора и по този начин собствените Фенове да погребат Левски"!

Върни се в “Архив”