Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

butragenio

Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!

Мнениеот butragenio » 05 окт 2009 14:23

В 19 ЧАСА ДНЕС ПРЕД ОФИСА НА Ганьо НА АЛАБИН. Носете камънье и дървье.. Да натиснем това лекенце!!!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В МОЕТО СЪРЦЕ

mun4o1
Контакти:

Мнениеот mun4o1 » 05 окт 2009 14:25

butragenio написа:В 19 ЧАСА ДНЕС ПРЕД ОФИСА НА Ганьо НА АЛАБИН. Носете камънье и дървье.. Да натиснем това лекенце!!!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В МОЕТО СЪРЦЕ

Въпросът е кой ще заварим там и колко ще сме!!!

SINIOTO SARCE
Контакти:

ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!

Мнениеот SINIOTO SARCE » 05 окт 2009 14:28

Днес, 5.10. 2009 година, група БУДНИ ЛЕВСКАРИ сложиха НАЧАЛОТО! Днес малка група БУДНИ ЛЕВСКАРИ ИЗРАЗИХА ГРАЖДАНСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ и призоваха с транспаранти „БАТКОВ ВЪН” така наречения собственик на ФК „ЛЕВСКИ” да напусне.
БРАВО! ПОКЛОН! Но нека не спрем с това. Нека добрата инициатива прерастна в масова! За целта ПРЕДЛАГАМ И ПРИЗОВАВАМ:
- ВСЕКИ ЛЕВСКАР ДА НАПРАВИ СВОЯ ТРАНСПАРАНТ ИЛИ ПЛАКАТ - БАТКОВ ВЪН, И ДА ГО ПУСНЕ ОТ ПРОЗОРЕЦА НА БЛОКА СИ. Нека цяла София и БЪЛГАРИЯ видят и чуят ОТНОШЕНИЕТО и позицията ни!
- Нека всеки призове с есемес всеки свой събрат ЛЕВСКАР в инициативата!
- Нека всеки сложи милия призив БАТКОВ ВЪН и на малък надпис на задното стъкло на колата си! Не е нужно да е лъскаво и специално - собственоръчно написано, оцветено от детето дори, автентично и "народно" е по-хубаво и от най-лъскавия стикер! /Детето ми днес отиде на училище с оцветена раница - БАТКОВ ВЪН. Обади се, че и други левскарчета направили същото!/
- Нека покажем, че наистина сме ЛЕВСКАРИ - искащи, протестиращи, със собствено мнение, единни, различни!
Тази малка жертва може да направи всеки един от нас. Евтино е, изпълнимо е, във всеки блок има левскари, знаем се, подготвяме се и действаме, ако сме ЛАВИНА - НЕКА ОЦВЕТИМ СОФИЯ И СТРАНАТА - ако не - ТЕЖКО И ГОРКО НИ!
Поради иззетата от тоталитарната власт инициативност от населението сред нас се разви така наречената "култура на зависимост" - да не предприемаме нищо късаещо самите нас, да чакаме някой от ГОРЕ - държавата, шефа или който и да било да решат собствените ни проблеми! Тази култура на зависимост за жалост е унаследена и битува и сред НАС. Но НЕЩАТА не се СЛУЧВАТ, нещата се ПРАВЯТ!
ЗАТОВА - ако при НАС има наченки на гражданско общество, ако споделяме ОБЩИ ЦЕННОСТИ, ако сме сме "РАЗЛИЧНИ", ако ни БОЛИ, ако сме носители на ДУХА НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА, ако сме носители на ДУХА НА СТАРИТЕ ЛЕВСКАРИ, ако сме наследници на онези, които в далеч по-страшни години се осмеляваха да пеят задружно и мощно "Левски, оле, нищо общо с МВР", ако сме ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ, а не шепа СТРАХЛИВЦИ, ако изпитваме поне мъничко угризения и срам от СОБСТВЕНОТО НИ БЕЗДЕЙСТВИЕ пред бащите, дедите, АПОСТОЛА и пред всички дали име и живот за ЛЕВСКИ, ако не искаме да сме БЕЗДЕЙНИ СЪУЧАСТНИЦИ в МЪЧИТЕЛНАТА КОНЧИНА на МИЛИЯ НИ ОТБОР - НЕКА ГО НАПРАВИМ! НЕКА от всеки блок, къща, офис, кола, човек ГРЕЙНЕ призива - БАТКОВ ВЪН! ЗАЩОТО стигнахме дъното. ЗАЩОТО сме унизени! ЗАЩОТО сме оскърбени! ЗАЩОТО сме огорчени! ЗАЩОТО СМЕ БЕСНИ! И ЗАЩОТО НИ ПИСНА!
БАТКОВ ВЪН!!!
Последна промяна от SINIOTO SARCE на 05 окт 2009 14:57, променено общо 1 път.

toldo
Контакти:

Мнениеот toldo » 05 окт 2009 14:29

mun4o1 написа:
toldo написа:и на мене ми писна ВЕЧЕ!!! Aма не мисля че начина е с бомбички и вандализам на стадиона!!!На някой хора не им ли писна да се изживяват като хулиганчета нищо лино към никой ама нее тва начина.Аз съм да се събереме колкото се може повече фенове и да направиме един протест дали ще е на герена или пред офиса на шматков се ми е тая важното е да направиме нещоо за нашия любим ЛЕВСКИ!!!!

Аз се шегувах за начина , но според мен твойта идея ще им мине през оная работа трябва да стане нещо което да ги стресне , това че 1000 човека ще викат дреме им на черупката

Пич ако се съберат колкото се може повече хора ще има по-голям медиен отзвук на цялата работа и ще се увеличи и доголямя степен още повече натиска върху ръководството,защато от веднъж няма да стане трябва яко натиск докато не се усъзнаят КЕЛЕШИТЕ дето се подиграват с нас!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 05 окт 2009 14:30

Хайде, ще се събираме ли последно или не? 7 часа на Алабин мисля, че е добре. Да разпространим навсякаде в интернет пространството. ;)
Последна промяна от messi7 на 05 окт 2009 14:36, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: ЛЕВСКАРИ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОТЕСТ!!!

Мнениеот batmanlevski » 05 окт 2009 14:32

подрепям идеята,но кажете и кога да се съберем на протест пред офиса.нека датата и часа за събиране да са написани във вид на тема за да се вижда от всички.времето настъпи!!! напред !!! ДА ИЗМЕТЕМ ПАСМИНАТА,РАДКО И БАТКОВ ВЪН !!!
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

butragenio

Мнениеот butragenio » 05 окт 2009 14:35

Защо наистина не пуснем нова тема за евентуален протест днес в 19 на Алабин?
Седем метра е вратата, седем гола на ЧОРБАТА!

toldo
Контакти:

Мнениеот toldo » 05 окт 2009 14:35

messi7 написа:Хайде, ще се събираме ли последно или не? 7 часа на Алабин мисля, че е добре. Да разпространим навсякаде в интернет пространстовото. ;)

за днеска все си мисля че нямя да се съберат много хора трябва един два дена да се агитират и др хора за да се съберат максимално повече народ

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 05 окт 2009 14:37

messi7 написа:Хайде, ще се събираме ли последно или не? 7 часа на Алабин мисля, че е добре. Да разпространим навсякаде в интернет пространстовото. ;)

За. Там съм към 19 и 30 ще дойда.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

ДНЕС 7 ЧАСА на Алабин

Мнениеот batmanlevski » 05 окт 2009 14:39

ДНЕС 7 ЧАСА на Алабин.това е досега като общо мнение за изразяване на протест от управлението на батков и от некадърността на достанич.съгласни ли сте.
Последна промяна от batmanlevski на 05 окт 2009 14:45, променено общо 1 път.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”