Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReqqeZ
Контакти:

Re: Цветан Димитров!?!

Мнениеот ReqqeZ » 04 окт 2009 20:35

вие луди ли сте, бе ? този втория гол на локото не може да се сравни с първия гол на дебрецен. просто единия беше при игрова ситуация, а другия стана след пряк свободен. ами от 35-40 метра няма нужда да си пазиш ъгъла, просто трябва да си седиш в средата на вратата и според удара да си спасиш топката. сигурен съм, че нито един вратар в англия (ВЛ и ЧШ) няма да пусне такъв гол, те просто ще го спасят още при заставането преди изпълнението на фала. чист вратарски гол е това за мен!!
whocaresifmyspacebarisnotworking?!?

www.pmlunited.com

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Re: Думите на Седрик Бардон...

Мнениеот mi7ence7y » 04 окт 2009 20:38

lucio написа:Бардон не е мишка като повечето футболисти и ръководители в отбора. Само той, и Минев имат място в Левски.

+ Петков ;)
Черно море

Потребителски аватар
lakito7

Слух след мача на лаута

Мнениеот lakito7 » 04 окт 2009 20:41

След ремито на "Лаута" слух взриви сектор "Б": заложени са милион евро, че Левски няма да влезе в турнирите
4 октомври 2009 | 18:21
От: Богдан Дърев
Пловдив. Ремито на Левски на "Лаута" накара феновете вече официално да коментират слуха, който от известно време тормози съня им. От две седмици на "Герена" се лансира версията, че са заложени милион евро на възможноста шампионите да пропуснат догодина евротурнирите. Ако това стане чистата печалба ще е над 25 милиона! Слухът изкристализира, след като в ефира на Сашо Диков се включи субект от Русия, който обясни, че Тодор Батков редовно залага срещу отбора си.
Проверка на Sportline.bg показа, че нито една от сериозните букмейкърски къщи в Европа не предлага опцията, която се обсъжда. Да се залага на варианта "Левски вън от турнирите" е възможно само в нелегални азиатски къщи. Куриозното е, че те бяха споменати точно от Тодор Батков покрай "Казан-гейт", когато адвокатът обвини мистериозните букмейкъри, че са организирали "отвличането" на четиримата от Левски, защото има сериозни залози за победа на ЦСКА.

Някой чул ли е за тези слухове в агитката,но може и да не са само слухове.От Батков всичко може да се очаква. :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 04 окт 2009 20:41

Абсолютно не може да пази , вкарват му доста смешни голове !!!

Не мога да разбера защо още е в Левски това момченце , може би е син на някой че да е там ...
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 окт 2009 20:42

ehh написа:"И Буфон нямало да я извади". Дрън-дрън.
Омръзна ми да опрадаваме некадърности.

На мен също! Писна ми някои хора да опдкрепят просто ей така! Играчите и треньорите трябва да разберат,че тая подкрепа не им се полага по условие, а трябва да се заслужи! Глупаво е само да се подкрепя, без да изразяваме недоволство по каквито и да е начини! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ОПРОВЕРГАНИТЕ СЛУХОВЕ, ЧЕ ГОНЗО Е УРЕДИЛ МАЧА С ТОПАЛОВА

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 окт 2009 20:42

S.T.A.L.K.E.R написа:
sin_gobg написа:СИНИ БОГОВЕ

Нали знаеш че в политеистичните религии адът също има "богове".
Например "Дурга" богинята на смърта и разрухата,още повече че човек посниява след смърта си(това не е фенско пристрастие а факт).

Сталкер, много четеш приятелю, но безразборно и всичко се обърква в главицата ти. ;) За твое сведение, Дурга (пише се без кавички, драги, не знам как си взел матура по български език) е съпруга на Шива, богиня-закрилница и богиня-воин, която се сражава с демоните в защита на доброто, която носи победа над болките и страданията. Факт е също (това не е фенско пристрастие), че човек още приживе позеленява от яд и безсилна злоба (в твоя конкретен случай, защото любимият ти отбор танцува само едно лято, докато "Левски", с който ти се опитваш да се габаркаш, ВИНАГИ ще бъде фактор във футбола у нас :) И накрая, понеже виждам, че обичаш гатанките, ще ти задам и аз една: Наричал се е ВМС, ДНА-Варна, Ботев-Варна, Ботев при ВМС. 45 години е бил сателит на цска и безгласна буква в първенството по футбол. Кой е този отбор? :) Да не забравя, имаш много поздрави от моя добър приятел Монк :) Лека нощ и сънувай славните времена на "Тича" от времето на баба ти :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Слух след мача на лаута

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 окт 2009 20:45

Не е хич смешно трябва да ти кажа. От тоя продажник и предател Батков всичко може да се очаква, не го ли разбрахте вече? :!: :!: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: ОПРОВЕРГАНИТЕ СЛУХОВЕ, ЧЕ ГОНЗО Е УРЕДИЛ МАЧА С ТОПАЛОВА

Мнениеот batmanlevski » 04 окт 2009 20:48

КАКТО казах ,това Гонзо не го умее,то е патент на титан-БКС и срещу сливен ще го докажат за пореден път
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

1914champions
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот 1914champions » 04 окт 2009 20:49

ако ратко и батко не си бият камшика май ще догодина ще видим европа през крив макарон.
мдааа, не знам какво рябва да се случи за да се разкара този проклет сърбин. а гонзо тъп ли е или кво му става че го защитава тоя??? :o

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот DukeUnv » 04 окт 2009 20:51

Ако футболистите се раздаваха толкова колкото публиката равни нямаше да имаме..
Изображение

Върни се в “Архив”