Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
zaraza
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот zaraza » 07 юни 2013 15:44

Аз като фен на ЛЕВСКИ , ще си изкажа мнението въпреки ,че никой не ме е питал. "А" група без ЦСКА ,няма да е същата било то и за 1-2 години. Та с кой ще се закачаме ? А именно сега,когато първенството се очаква да е най-интерсно с цели 4 ВЕЧНИ ДЕРБИТА....да разкарат ЦСКА.....на мен ми се струва НЕМИСЛИМО,дори ми се струва наказание за всички ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ, защото съгласете се но по хубав ден от този на "ВЕЧНОТО ДЕРБИ" няма.

Да поговорим за сливането, което в случая май ми се струва най-възможно....!!! ТОВА ЩЕ Е ТОТАЛЕН СРАМ ЗА ЦСКА. Няма да има фен на отбора, който да не е подиграван от всеки 1 запалянко на който и да е друг отбор !!! Отбора няма да име индентичност....няма да е ТОВА ЦСКА което познаваме всички.

И за финал , колкото и да мразя ЦСКА , колкото и да съм голям ФЕН НА ЛЕВСКИ , непропускал мач вече не помня от кога......искам ги в А ГРУПА ,точно тази година, когато честваме юбилея си. Предпочитам точно тази година да се опитаме да ги бием 4 пъти отколкото на връх юбилея да няма ВЕЧНО ДЕРБИ.
100 години СЛАВА

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юни 2013 15:57

Вариантите за ЦСКА може да са най-малко три, но за Титан няма много варианти - би следвало да приемат всякаква оферта от Ганчев, защото в противен случай при фалит губят всичките 35 милиона или колкото там са дълговете към фирмите на Титан. Ако Ганчев им предложи 10 милиона, трябва да ги взимат и да викат ура защото при всеки друг вариант ще останат и без тези 10 милиона.
Продължавам да мисля, че всичко е постановка - в един момент Титан ще излязат и ще кажат, че "за доброто на ЦСКА те са решили да се жертват..." и тем подобни бла-бла, а Ганчев ще се представи буквално като спасителя на ЦСКА. С един удар три заека - хем ЦСКА е спасен, хем Титан ще си мислят, че са поизмили имиджа си пред очите на феновете, хем Ганчев ще се превърне в месия за клуба. А за да е пълноцветна картинката, ще бъдат пуснати акции на борсата.
Може и да гледам прекалено пристрастно и да си изсмуквам от пръстите разни варианти, но все пак ми се вижда логично и доста реално подобно развитие.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 15:59

petko.h.markov написа:ОХ!Няма спасение.Кой що-годе добър футболист ще играе в окръжни групи? Кой ще дава пари за такъв отбор?
Изпаднем ли един път няма връщане назад.Според мен това е пускане на муха в стаята и ние като идиоти я гоним.
Нали не смяташ че Стоичков ще стане шеф или треньор на отбор от зоните.Всичко е подготвено само им трябва
време да го изпълнят.От 1992г имам фирма.На какви ли не сценарии и театри съм би свидетел.

Стоичков още нищо не е станал... ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юни 2013 16:01

Captain Stottlemeyer написа:П.П. А "синьото" БФС няма какво да го изиграват. Ако не беше Боби Михайлов (когото наричат любовно Перукан, вместо да му сложат плоча на тяхната "алея на славата"), отдавна вариантът "В" група щеше да работи. ;)

Почваш да ми лазиш сериозно по нервите, а това не е добре. Ти си като грамофона на наще едно време- като запецнеше, повтаря един и същи фрагмент. :) Да речем, че ние отидем във В група, ти къде ще се нанесеш с останалите смешници после- при Лудогорец ли? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юни 2013 16:02

vaskonti написа:Вариантите за ЦСКА може да са най-малко три, но за Титан няма много варианти - би следвало да приемат всякаква оферта от Ганчев, защото в противен случай при фалит губят всичките 35 милиона или колкото там са дълговете към фирмите на Титан. Ако Ганчев им предложи 10 милиона, трябва да ги взимат и да викат ура защото при всеки друг вариант ще останат и без тези 10 милиона.
Продължавам да мисля, че всичко е постановка - в един момент Титан ще излязат и ще кажат, че "за доброто на ЦСКА те са решили да се жертват..." и тем подобни бла-бла, а Ганчев ще се представи буквално като спасителя на ЦСКА. С един удар три заека - хем ЦСКА е спасен, хем Титан ще си мислят, че са поизмили имиджа си пред очите на феновете, хем Ганчев ще се превърне в месия за клуба. А за да е пълноцветна картинката, ще бъдат пуснати акции на борсата.
Може и да гледам прекалено пристрастно и да си изсмуквам от пръстите разни варианти, но все пак ми се вижда логично и доста реално подобно развитие.

И аз мисля че е театър.Иначе защо Ицо ще идва? Просто трябват предпоставки за фанфари.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 юни 2013 16:06

валидол за теб написа:
T&T написа:
Teo написа:Не мислех, че ще се стига до тук, но най-разумния вариант е изпадане и модела Ботев, никакво сливане с никой !

За модела на "Ботев" е необходимо да проверите в съдебните регистри, дали сдружение "ФК ЦСКА", под каквато юридическа форма участваше отбора ви в първенството до 1999 г., не е закрито.

Гледам, че си запознат. Да те попитам нещо: какво се случва с тези години, в който клубът е управляван от брокерите и после от Христолов? Това са над 10г управление под различна регистрация. Всъщност сегашният Ботев, който взе лиценза на Металик, къде е бил тогава, в някое чекмедже ли?

В периода от 1999 г. до 2010 г. участието в първенството бе посредством АД-то на Христолов/АД "ПФК Ботев 1912 Пловдив"/, на което АД през 1999 г. сдружението преотстъпи правото си на участие в А група. Докато клубът се състезаваше в първенството чрез АД-то на Христолов сдружението си беше регистрирано по съответния законов ред. Когато АД-то на Христолов фалира правото му на участие в първенствата и турнирите отиде в небитието, тъй като съглясно Устава на БФС, АД -то бе автоматически изключено от редиците му. Тогава членовете на сдружението взеха отново нещата в свои ръце и сдружение "ПФК Ботев" започна участието си в първенствата и турнирите с помощта на лиценза на Металик Сопот. През 2011 г. сдружението образува съвместно АД с фирма на Цветан Василев и преотстъпи правото си на участие в първенствата и турнирите на това АД. Понастояще в първенствата и турнирите участва АД "ПФК Ботев", а носителят на историята и традициите на клуба - сдружение "ПФК Ботев" е акционер в това АД с 10% от капитала.
Последна промяна от T&T на 07 юни 2013 16:09, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юни 2013 16:07

blue avalanche написа:
petko.h.markov написа:ОХ!Няма спасение.Кой що-годе добър футболист ще играе в окръжни групи? Кой ще дава пари за такъв отбор?
Изпаднем ли един път няма връщане назад.Според мен това е пускане на муха в стаята и ние като идиоти я гоним.
Нали не смяташ че Стоичков ще стане шеф или треньор на отбор от зоните.Всичко е подготвено само им трябва
време да го изпълнят.От 1992г имам фирма.На какви ли не сценарии и театри съм би свидетел.

Добре ако има най-добра развръзка по съдбата на ЦСКА-как ще го приживееш? Защото злобата те е завладяла
и няма нужда от нов АЕЦ. ще има безплатен ток за всички.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 16:19

petko.h.markov написа:
blue avalanche написа:

Добре ако има най-добра развръзка по съдбата на ЦСКА-как ще го приживееш? Защото злобата те е завладяла
и няма нужда от нов АЕЦ. ще има безплатен ток за всички.

Просто констатирам факта.А,ако той не ти е изгоден...сори!

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 07 юни 2013 16:25

A боклуците някой ще ги пита ли за вариантите, или те не са фактор?
Само на журналистически догадки ли ще караме?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 07 юни 2013 16:29

vaskonti написа:Ако Ганчев им предложи 10 милиона, трябва да ги взимат и да викат ура защото при всеки друг вариант ще останат и без тези 10 милиона.

Какви 10 млн. лева, какви 5 стинки? Титаните са готови да продадат клуба на този който им предложи 1 лев за отбора! Да в момента ЦСКА струва нито повече, нито по-малко от 100 стотинки или 1 лев! Въпросът е, че който купи клуба от титаните ще се ангажира с активите и пасивите на отбора, а пасивите са много повече от активите. Активите на ЦСКА се свеждат до автобуса (ако не е лизинг), екипировката и футболистите, всичко останало е Пасиви!

Върни се в “Архив”