Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- redhooligan
- Контакти:
Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев
Задълженията са към Титан или поне 99% от тях. Така че Г.Г. и титаните сега въртят и сучат ако могат от някъде да намеря пари за да може единия да не ги извади от джоба си и за да може другия да е на печалба от цялата работа. Все още не мога да повярвам,че Стоичков ще ни стане треньор или президент на клуба които ще започне от А окръжна. Или пък че ще се слеем със Литекс които даже вече правят трансфери. Да не говоря за техни играчи които могат да дойдат със Стоичков и те да се съгласят да играят във по долна група отколкото да останат във А-група и да си взимат доста по добри пари. Така че нека изчакаме още малко да се развият нещата и тогава някои да ни пращат във А окръжна и тем подобни пожелания.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
сини парашутисти приземявайте се на поляната на село, а не в града
По темата: Чакаме ! Така каза и Пената, няма нищо официално и нищо специално, работи се за най-доброто в момента което може да вземе ЦСКА София!

По темата: Чакаме ! Така каза и Пената, няма нищо официално и нищо специално, работи се за най-доброто в момента което може да вземе ЦСКА София!
Гриша Ганчев да излезе и да каже как ще бъде структурирано новото акционерно дружество при евентуално сливане с Литекс, защото в интервюто там където го питат дали Титан ще имат акции в новото дружество нищо не казва конкретно. Това, че е колективен играч не знам как да го разбираме. Да излезнат и да кажат, кой колко процента акции ще има в новото акционерно дружество и кой ще бъде баш шефът в него. Аз не искам Титан да имат пак примерно 50% от акциите в ЦСКА. И кво излиза: ЦСКА дължал на Титан 41 млн и Боклуците ей така с лека ръка се съгласяват да фалират това дружество, което на тях им дължи 41 млн и даже да не вземат и големият процент акции от капитала на новосъздаденото дружество след сливането с Литекс. И Титан били дали 70-80 млн лева за ЦСКА. А иначе, че всяка година продаваха на алъш вериш сума ти играчи и взеха доста пари от тях, тея пари не знам къде са отишли??? Ей тва не ми харесва на тая сделка с Боклуците. Има нещо гнило в цялата схема. Отделен е въпросът, че Гришата с тая сделка ще замени един фирмен отбор какъвто е Литекс за интитуция като ЦСКА, което е суперизгодно за него според мен, но разбира се аз не смятам, че това е най-важният детайл тук и че Ганчев го прави с няккави користни цели и мисли за печалба от такава трансформация.
не знам може би вариантът с В група изглежда най-добър, но тея 2 години ще ни се сторят като 20 сигурно.
не знам може би вариантът с В група изглежда най-добър, но тея 2 години ще ни се сторят като 20 сигурно.

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
paceto написа:Сделка ЦСКА – Гриша Ганчев няма. Най-мрачните прогнози за бъдещето на клуба минава през фалит.
Собствениците на ЦСКА потвърдиха, че на този етап сделка с Гриша Ганчев няма, а преговорите за сливане с Литекс подлежат на много условия. Едно от тях е фалиране на действащото дружество и сливане с тима от Ловеч. Пререгистрацията на ЦСКА за сметка на Литкес ще позволи на ''червените'' да наследят лиценза на ловчанлии в изрядно финансово състояние, а те да играят в ''Б'' група.
Другият вариант пред собствениците е обявяване на несъстоятелност и поставяне на ново начало от "А" окръжна група. Според Ганчев действащото акционерното дружество е мъртво, а собствениците на ЦСКА повече на са съгасни да издържат клуба.
От Титан Спорт са категорични, че договор с Христо Стоичков няма, като са съгласували влизането му в управата да бъде единствено при постигане на договорка с Гриша Ганчев. Преговорите с него се водят от Иво Иванов, а решението му ще е подчинено изцяло на общественото настроение. Към момента шансовете на Ганчев да извърши трансформация на ЦСКА са минимални.
http://zonasport.bg/article/a-grupa/bad ... tsska.html
БТВ ИНТЕРПРЕТИРАТ ДУМА НА ГАНЧЕВ ЗА ТАКИВА НА ТИТАТН.
Teo написа:сини парашутисти приземявайте се на поляната на село, а не в града![]()
Градски, виждам, че избиваш селските си комплекси , я кажи къде да кацнем, че горивото ще свърши.
Vils написа:Teo написа:сини парашутисти приземявайте се на поляната на село, а не в града![]()
Градски, виждам, че избиваш селските си комплекси , я кажи къде да кацнем, че горивото ще свърши.
Можеш ми кацнеш на ТКЗС - то - тъкмо има крави за онождане....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
Според мен ако стане сливането с Литекс боклуците ще настояват на минимум 50 % от акциите на новосформираното дружество и след това вероятно ще искат чрез продажба на футболисти(да кажем от технните, т.е. които играят в ЦСКА сега) Ганчев да им изплати някаква сума за клуба все пак, тъй като сега те са собственици на клуба и са платили на Томов май около 7/8 млн поне за акциите на клуба тогава. Друг е вариант е да вземат под 50%, което ще е супер от една страна, но от друга пак ще искат някакви пари на ръка от Ганчев за цялата тая врътка. не мога да си представя боклуците да се съгласят клуба да се слее с Литекс и те да не взеват дори половината от акциите на новото дружество и в същото време и да не вземат и никакви пари от Ганчев било от продажба на играчи, било на ръка от Гришата. Или трябва да са жестоко притиснати от някои и нещо за да си изиграят така картите с ЦСКА, че да останат капо накрая- без пари и без поне половината акции от "новия" клуб
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- dreben23
- Контакти:
Най-много ме дразни едно от цялата работа по сливанията- където и да става подобно сливане, всеки си бута протежетата.
Затова винаги ще съм мнителен в добрите им намерения. Защо непременно трябва Стоичков да е треньор? Защо непременно Величко Дихонов трябва да е изпълнителния директор? Защо непременно трябва да се гони Радуканов, който не свърши лоша работа? Ей тия дребни детайлчета най-много ме дразнят от всичко останало. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Sh. Group написа:Vils написа:Teo написа:сини парашутисти приземявайте се на поляната на село, а не в града![]()
Можеш ми кацнеш на ТКЗС - то - тъкмо има крави за онождане....
Опаа, още един "градски" тарикат с мазоли от .....ране. Аман от комплексари.
- florentin_petre
- Контакти:
Някои от мненията които чета са абсурдни, защо еди кой си трябва да излиза и да казва това или онова пред нас, нито сме някакви акционери нито сме влагали милиони. Успокоите се малко и изчакайте явно положението никак не е розово а тука едва ли не се иска да се оправим на секундата. ЦСКА историята си няма как да загуби стига сте плещили простотии, но е факт че за да се оправят нещата трябва да се направи жертва, аз съм за пускане на акции на пазара тогава да излизат и да говорят и Титан и Гришата, и най-важното е да има прозрачност, а за всички които са папкали безплатно и са си правили круизи на гърба на ЦСКА съд за тях. Със или без 35 или 100 лв няма да обеднея или да забогатея.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s