Момчета коентарите на "mistreated" и на "кристи 3" са много верни и аз сега разбирам защо. Преди около час имах среща с един мой познат, не се бяхме виждали дълго време, знаех че заема ръковoден пост в един от отбрите в А група, а същевремeнно е и член на една важна комисия към нашия футбол . Та той първо разправя, че Гришата е голям тарикат и в момента сондира мнения и това, което ще се наложи в публичното пространство, ще го вземе под внимание и нищо чудно в посления момент, да каже ето и вариант 4, каквото очакване имат и други "съфорумци" тук. После АД, което е в момента, не фалира ей така, действително си има една дълга и сложна процедура и тя не е свързана с това- айде от днес сме фалирали и готово, а се минава през съда задължително. Това АД, ако се обяви в несъстоятелност, ликвидация и заличаване и то просто вече го няма в правния мир. На негово място се създава ново АД, пак със същото име. Това АД взема ...тука вече малко не съм наясно точно- "лиценза" или "разрешителното" за участие в групите на друг отбор и си играе там-било в А,Б, В или другаде. За концесията не е проблем, защото договора се разваля и после се дава на новото АД. Титли, купи, история, ами тя си следва отбора, защото "според информатора ми"

, нито един отбор в БГ, няма нищо общо с отборите преди ...199 и някоя си година, когато е изменен закона и е дадена възможност- или си общински отбор или АД. Да тогава АДта, получават част от активите на сдруженията, които са били преди това, но това не си е чисто правоприемство по буквата на закона. Но това не пречи, като отбора е със същото име и всеки знае, че това е ЦСКА, Левски или Ботев/ примерите са произволно/, да си се води, че има еди колко си титли, мачове и т.н. Това се отнасяло дори за отбора, в който „информатора ми” е ръководен фактор. Но това никого не е интересувало и никой не се задълбавал навътре в нещата, защото това означавало всички отбори или почти всички в А и Б група, да нямат история. Така, че всичко в момента според мен е шменти-капели и натиск при водене на преговорите, за по-добри крайни позиции. ЦСКА няма да отиде в А окръжна група/ освен ако Гришата се откаже, Титан също и не се появи някой друг/ , тогава явно, че няма кой да издържа отбора и ще слезем надолу, където с по-малко средства, ще се издържа отбора. Отиването в А окръжна, не запазва отбора, това няма да е същото ЦСКА АД, със същия ЕИК. И коментара на някой по-горе, че дефакто Г.Г. , мести активите на АД на Литекс/ не знам, дали е АД или общински отбор/ в София, сменя името, седалище и адрес на управление, барабар с цялото имущество, а марката на Литек отива в друго сдружение, също е работна. Ще видим какво ще се случи, но при всички положения, това няма да сегашното ЦСКА, като юридическо лице, а като отбор, като име, това ще го преценим ние-привържениците на този отбор. Е остава и малкия вариант, задълженията много да намалеят, да се разберат как да чистят останалото и да продължат да работят със сегашното АД.