Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Брабиняка » 07 юни 2013 12:00

Futbolen_istorik написа:
arekusanderu написа:Ние феновете на ЦСКА сега се намираме в една гадна,мръсна ситуация....вече доста години.По добре е,като Великият Глазгоу да почнем на чисто от селските групи,но със Г.Г.На дербито с Мировяне ще пълним стадиона,но ще сме с чиста съвест.Аз не искам допълнение-литекс...............Горе главите АРМЕЙЦИ........и само ЦСКА.

Ха ха ха, вие в А група не го напълнихте а камали със селата ако играете, не ти прави чест да заблуждаваш хората

А на теб не ти прави чест да коментираш нещо което не те засяга. Ама вие просто нямате.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 07 юни 2013 12:01

Като цяло искам да почнем от "А" окръжна на чисто и да си запазим историята. Варианта Литекс - ЦСКА е добър, защото ще направим боеспособен отбор за ЛЕ и евентуално ШЛ... но историята ни отива на кино и един син клуб ще почне да се гаври и гордее с нищо.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 07 юни 2013 12:02

Teo написа:
iliyan написа:
canary написа:Страх ви е че ще ви изчезнат "верните фенове" по групите.

Това да не ви е смешното синьо държавно отборче за което Боко даваше мило и драго .Даже и на Газпром се опита да ви пробута ама не се получи :lol: :lol: :lol:

Той е фен на Ботев ако не забелязваш... :roll:

Кво му обясняваш, като няма да те разбере човека. Да си ги говори там, поне ще му олекне. Успех и запазете поне гордостта си!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юни 2013 12:03

No Pyro No Fun написа:Само аз ли си мисля че започваме сеозна с титан, радуканов и футболисти от които 3/4 са идиоти?

Не си само ти споко, още вчера се досетих, че зад порива на прилива- се крие и отлива. :)

И трите варианта за мен не са никак добри, но ако няма друг начин...

Върти ми се в акъла друго, че някой усилено се опитва да разкара два сериозни претендента за челото, само и само 100-годишнината да бъде отпразнувана подобаващо. ;) Ето, имало и четвърти вариант, който всичко живо подминава и си е съвсем логичен. :)
Последна промяна от dreben23 на 07 юни 2013 12:04, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 12:04

валидол за теб написа:Един въпрос имам към по-запознатите:
Има ли начин, в който да се обеденим с Левски, като само им прехвърлим нашите няколко калъфки, но останалата част от историята да си остане? Благодаря.

Има, фалирате клуба и го закривате. Спомняте си историята на вечеринки с Бемконосеца/Г.А./. Чакате и мечтаете и Левски да фалира, надали ще стане, но вие още вярвате че сте харизма, това няма да ви е проблем.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2013 12:04

Като дете Гришата ходи с колело до София, за да гледа мачове!

Има хора, които не се срамуват да кажат: "Аз съм си чорбарче. От малък". Кандидатът за ЦСКА Гриша Ганчев е един от тях. Още 12-годишен той се качва на колелото и заедно с Ангел Бончев къде въртейки педалите, къде возейки се в камион, взимат разстоянието от Ловече до София, за да гледат ЦСКА срещу Левски. След мача се сбиват с агитката на сините, бягат от милиционерите, качват се пак на колелата и обратно в града на люляците. "Понякога го правехме по два пъти в месеца. Вярно, после пък нас ни биеха родителите, но да нашамариш софиянци, си беше изживяване.", връща се по-късно назад в детските си години Ганчев. Може би тази тръпка да биеш шопите, го накара като собственик на Литекс да бъде най-жесток точно към отбора на сърцето си. Би го когато можа, с колкото можа - с 4, с 5, с 8 гола!

Дълги години Гришата отказваше да погледне към "Армията", защото не му харесва да е в строя. Костюм облича само в краен случай. Я за да открие завод, я за да посети Президентството, или поне Министерския съвет. На стадиона - никога. Почти никога. Трябва да дойде Астън Вила или титлата. Отказва категорично да седне в ложата. При това в ложата на своя си стадион.

Гледа мачовете от кабинката на озвучителя. С него и с кучето си.

От няколко години плюс един човек от охраната. Пристига обаче с дрехите, с които е бил допреди малко. Или с ботушите, ако е яздил, или с ватенката, ако е помагал в ловното стопанство. Което е проблем за Георги Илиев. Майкъла започна да прави ремонт на Армията, без да предполага, че Ганчев ще идва. Сега обаче босът няма къде да ходи. И ще не ще, трябва да седне в ложата. Със или без костюм, както реши.

На Армията трябва да си дават сметка какъв човек идва. И да не му въртят номера. Особено с парите. В Ловеч Ганчев използваше личния пример, за да накара другите около него да се научат да живеят, ако не с малко, то поне с нормално количество пари. Докато учеше в Шотландия, синът му всяко лято се прибираше за да.. работи. При това в личната конюшня на баща си. Със синовете на останалите съдружници Данаил Ганчев си имаше норма - трябва да се изчистят тази и тази клетка, да се измете този и този тор, да се боядисат тази и тази стена. И при добро справяне със задачата получаваше дневни. Баща му така и не искаше да му даде кола.

Докато учеше, синът му се возеше в Ловеч с такси

А бащата обясняваше на неразбиращите партньори във футболния си клуб: "Човек трябва да си изкарва сам нещата и благата. Не ми пречи да му взема лимузина за 500 000 и какво? Утре какъв стимул ще има да се опитва да направи нещо сам". Затова и рано или късно от клуба, от отбора си заминаваха всички онези, които чакаха нещо наготово.

Бий, за да те уважават, е простата максима в живота, в бизнеса, в спорта на Ганчев. Елементарна, но печеливша. Затова и най-много си го изкарва на ЦСКА. Навремето босът много убеждаваше Георги Илиев да не е подгряваща група на Левски. А на боса на ВИС-2 страшно му се искаше един ден да ръководи тима от Герена. "Няма как да стане това нещо, веднъж научиш ли ги говедата да им лягаш. Правиш им на тях мечешка услуга, правиш и на теб. Губиш си уважението, приемат те за техен длъжник и никога няма да те пуснат на масата си", категоричен бе Ганчев. Затова и той биеше под път и над път ЦСКА. Дори когато беше на крачка от...ЦСКА. Една година държа емисар на "армейците" с 300 000 долара три часа на пейката в офиса си само и само да измисли претекст да не продава мача в Ловеч. Искаше му го близък бизнес партньор. А и щеше да има двойна полза за Ганчев - офертата си я струваше, гарантираха му парите и безпроблемен реванш за Купата. Накрая прати Ангел Бончев да откаже. Да им обясни, че "продадем ли се днес, продаваме се в очите на хората завинаги. А продажници нямат място в Литекс и в ЦСКА". Е, сега този чорбар от малък е на една крачка от парадния вход на "Българска армия". И ако го прекрачи, нищо в Борисовата градина няма да остане същото.
Последна промяна от Teo на 07 юни 2013 12:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
saso_big
Контакти:

Мнениеот saso_big » 07 юни 2013 12:05

Това е сбъднат сън.
Регистрирах се в този форум за да мога да кажа колко съм щастлив, че „ЦДНВ“ ще престане да съществува.
Последна промяна от saso_big на 07 юни 2013 13:41, променено общо 1 път.

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 07 юни 2013 12:05

Момчета коентарите на "mistreated" и на "кристи 3" са много верни и аз сега разбирам защо. Преди около час имах среща с един мой познат, не се бяхме виждали дълго време, знаех че заема ръковoден пост в един от отбрите в А група, а същевремeнно е и член на една важна комисия към нашия футбол . Та той първо разправя, че Гришата е голям тарикат и в момента сондира мнения и това, което ще се наложи в публичното пространство, ще го вземе под внимание и нищо чудно в посления момент, да каже ето и вариант 4, каквото очакване имат и други "съфорумци" тук. После АД, което е в момента, не фалира ей така, действително си има една дълга и сложна процедура и тя не е свързана с това- айде от днес сме фалирали и готово, а се минава през съда задължително. Това АД, ако се обяви в несъстоятелност, ликвидация и заличаване и то просто вече го няма в правния мир. На негово място се създава ново АД, пак със същото име. Това АД взема ...тука вече малко не съм наясно точно- "лиценза" или "разрешителното" за участие в групите на друг отбор и си играе там-било в А,Б, В или другаде. За концесията не е проблем, защото договора се разваля и после се дава на новото АД. Титли, купи, история, ами тя си следва отбора, защото "според информатора ми" :) , нито един отбор в БГ, няма нищо общо с отборите преди ...199 и някоя си година, когато е изменен закона и е дадена възможност- или си общински отбор или АД. Да тогава АДта, получават част от активите на сдруженията, които са били преди това, но това не си е чисто правоприемство по буквата на закона. Но това не пречи, като отбора е със същото име и всеки знае, че това е ЦСКА, Левски или Ботев/ примерите са произволно/, да си се води, че има еди колко си титли, мачове и т.н. Това се отнасяло дори за отбора, в който „информатора ми” е ръководен фактор. Но това никого не е интересувало и никой не се задълбавал навътре в нещата, защото това означавало всички отбори или почти всички в А и Б група, да нямат история. Така, че всичко в момента според мен е шменти-капели и натиск при водене на преговорите, за по-добри крайни позиции. ЦСКА няма да отиде в А окръжна група/ освен ако Гришата се откаже, Титан също и не се появи някой друг/ , тогава явно, че няма кой да издържа отбора и ще слезем надолу, където с по-малко средства, ще се издържа отбора. Отиването в А окръжна, не запазва отбора, това няма да е същото ЦСКА АД, със същия ЕИК. И коментара на някой по-горе, че дефакто Г.Г. , мести активите на АД на Литекс/ не знам, дали е АД или общински отбор/ в София, сменя името, седалище и адрес на управление, барабар с цялото имущество, а марката на Литек отива в друго сдружение, също е работна. Ще видим какво ще се случи, но при всички положения, това няма да сегашното ЦСКА, като юридическо лице, а като отбор, като име, това ще го преценим ние-привържениците на този отбор. Е остава и малкия вариант, задълженията много да намалеят, да се разберат как да чистят останалото и да продължат да работят със сегашното АД.

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 07 юни 2013 12:05

angelofdeath написа:Както разбирам искат да ни обедят, че ЦСКА в сегашния си вид трябва да загине. Да, но този вариант хич не ми харесва, защото не се знае, като слезем в долните дивизии дали изобщо някога ще се измъкнем от там. Времето се мени, хората също! Днес всичко е добри намерения, но след три години може да се промени и да кретаме, като Дукла Прага десетки години в селските групи. Кой ще даде гаранции, че отбора ще е стабилен и ще качва нагоре година след година. Ако беше станало през 2008 щях да съм съгласен, но сега мисля, че е късно. Във време на жестока финансова криза, няма нищо сигурно, трябва ли рискуваме всичко и да заложим на Гриша Ганчев. Според мен по-добър е варианта със взимането на лиценза на Литекс и пропускането само на евротурнирите 2013/14г. Колкото да титлите и успехите от миналото, тях никой не може да ни вземе. Ние ще си помним, защото все още има живи свидетели на самите мачове. Никой не може да ни отнеме 65 години живот, защото където и да е ЦСКА си остава ЦСКА. Единствения шанс да се избегнат всичките катаклизми е един управителен съвет от няколко бизнесмена, готови да дават пари и притежаващи акции. Вижда се, че сам собственик не може да се справи. Един консорциум от фирми може да върне клуба, където му е мястото. Това ще е сложен процес, но не и неизпълним. Побързахме да се зарадваме на Гриша Ганчев, но след приказките му бъдещето ми изглежда още по-черно. А група без ЦСКА- пълно западане. Кой ще гледа мачове между Любимец и Пирин, като знае, че няма ЦСКА-Левски. Кой ще плати телевизионни права за някакъв шампионат без един от грандовете. В Шотландия може и да стана, но ние сме малка страна и загубата ще е голяма. Запомнете, че България има силин футбол и добър национален отбор само, когато Левски и ЦСКА са на ниво! Това е положението и затова схемата ЦСКА във В или А окръжна група е немислим!

Поздравления за перфектното реалистично мнение дадено от един умен и интелигентен човек
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 07 юни 2013 12:05

валидол за теб написа:Един въпрос имам към по-запознатите:
Има ли начин, в който да се обеденим с Левски, като само им прехвърлим нашите няколко калъфки, но останалата част от историята да си остане? Благодаря.

Има,ела утре в 10:00 на Тодорини кукли да го обсъдим.Донеси и калъфките.
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Върни се в “Архив”