Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот валидол за теб » 07 юни 2013 08:18

МУР_ТУЛУЗОВ написа:
ЕМИЛ написа:Ще се направи някаква далаверка с която хем Гришата да дойде с половината Литекс , хем да не ви фалират и да си останете с трофейте и историята . И после не сте били любимци на всяка една власт :x

ама това е живота

ами точно за това пък ние не трябва да си мълчим, защото това ощетява всички останали клубове...ЦСКА са българските гърци- 25 години яли, пили ,трупали дългове, и сега айде да им ги опростят едва ли не, че и още милиони да им наливат-то не бяха Мултигруп, Божков, Кремиковци, сметопочистването...а през това време собственици на Левски бяха дребния бизнесмен Томето Лафчис и Батков за който не е ясно дали изобщо има някакъв бизнес...и пак сме се оправяли, и пак имаме повече титли от тях след 1990 г....я си представи само Мултигруп навремето ако беше в Левски какво чудо щеше да е, а те за 5 сезон една умряла титла взеха тогава!

Вижте и двамата, това е ЦСКА, нормално е да сме привилегировани. Това е най-славния Български отбор ;)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

МУР_ТУЛУЗОВ

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 07 юни 2013 08:19

валидол за теб написа:
damageplan написа:Най-добрият вариант за ЦСКА е да фалират отбора , да регистрират нов в А окръжна група , който да се обедини с отбора на "Септември" София , подвизаващ се в Югозападната В група .

:lol: :lol: :lol: Много ви се иска на левскарите, ама няма да я бъде.
Просто отборът ще се обедини с Литекс, а ЦСКА ще фалира, като клуб, след което ще се купи марката ЦСКА. Така ги виждам аз нещата.

ами тогава печелите 4 титли, но губите 31 и полуфиналите, и гранде ЛЕВСКИ официално става рекордьор по шампионски титли :lol: ...Сега сериозно-варианта "Рейнджърс" е най-логичен.За две години ще се върнете в А-група, и си почвате начисто без дългове, със запазена история и т.н. ;) ..За две години нищо не губите, а тъкмо толкова му трябва и на Ганчев да си рестартира бизнеса, който беше сериозно ударен от ББ. ;)

МУР_ТУЛУЗОВ

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 07 юни 2013 08:20

валидол за теб написа:
ЕМИЛ написа:Ще се направи някаква далаверка с която хем Гришата да дойде с половината Литекс , хем да не ви фалират и да си останете с трофейте и историята . И после не сте били любимци на всяка една власт :x

ама това е живота

Няма да е лошо държавата да ги опрости тези дългове, както ги опростиха на партизан и звезда в сърбия.

Партизан УЕФА ги изхвърли за три години от ЕКТ заради финансови проблеми, незнам дали знаеш ;)

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 07 юни 2013 08:22

В статията Гришата споменава, че ЦСКА има около 35 милиона задължения, нещо, което ти тактично си избегнал.
Въпросът е: как отбор с 35 милиона дълг има лиценз??? :roll:
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 07 юни 2013 08:29

ето го цялото интервю
http://www.blitz.bg/sport/article/180421
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 07 юни 2013 08:34

Най-добре е варианта "Рейнджърс".
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 07 юни 2013 08:35

Ех, къде е тоя чичко паричко... :) Това е екстра, ма надали. От тук нататък, лично за мен варианта/ ако няма други, които да се измислят/ е един- отиваме в А окръжна и продължаваме от там. Какво като няма да ни има 2-3г. в А група? За ЕКТ, ако е възможно отбори от А окръжна да участват в купата на България, още от следващия сезон може да участваме, ако я вземем, а там в А окръжна, сигурно няма да е проблем да си бием :) и да се насочи вниманието към Купата. Играем си пак в ЕКТ и се качваме нагоре. Варианта с чичко паричко, явно няма да се случи. А това да запазим участие в А група, ма чрез сливане и заличаване на историята ни е най-тъпото за мен. Как беше- дърво без корен и народ без история...или нещо от тоя род, няма смисъл, това няма да е истинския ЦСКА, а нещо друго. Не трябва заради 3-4 г., да се лишиш от историята и успехите трупани толкова години и да обезличиш по някакъв си начин труда на стотици хора. За тези 3-4г., тъкмо и на спокойствие, ще се оправят нещата- стадион, школа и т.н. и след това, всичко ще е добре. Не е проблем, че си паднал, важното е да можеш да станеш, да се изтупаш и продължиш.....Така ги виждам, аз нещата. :)

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 07 юни 2013 08:35

валидол за теб написа:
damageplan написа:Най-добрият вариант за ЦСКА е да фалират отбора , да регистрират нов в А окръжна група , който да се обедини с отбора на "Септември" София , подвизаващ се в Югозападната В група .

:lol: :lol: :lol: Много ви се иска на левскарите, ама няма да я бъде.
Просто отборът ще се обедини с Литекс, а ЦСКА ще фалира, като клуб, след което ще се купи марката ЦСКА. Така ги виждам аз нещата.

Новия отбор ще бъде без история, титли, легенди и т.н. Ботев извървя своята Голгота, но запази Историята си, а сега....

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 07 юни 2013 08:35

ПортугалецКамикадзе написа:В статията Гришата споменава, че ЦСКА има около 35 милиона задължения, нещо, което ти тактично си избегнал.
Въпросът е: как отбор с 35 милиона дълг има лиценз??? :roll:

Много простичко бе сини друже. Колко сте елементарни всички с тези дългове и лиценза. 5 години само лиценз лиценз ви е в устатата и не седнахте да разберете как се дава тоя лиценз. Може да имаш не 35 а 350 милиона дългове, ако си разсрочиш плащанията и си спазваш плана на тези разсрочки нямаш проблем да си вземеш лиценза. То все едно всяка фирма със задължения да я обявите веднага във фалит, независимо че кредиторите и са договорили срокове на плащания и фирмата си ги спазва.
Реал, Барселона, Челси, Ман Юнайтед - те какви дългове имат а всяка година са в челото на европейските отбори. И не съм чул да имат проблеми с лиценза?

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 07 юни 2013 08:35

Лично на мен това с обединенията въобще, ама въобще не ми харесва! По дяволите, това е ЦСКА все пак! А и не искам заради нас Литекс да си отиде като клуб. Най - добрия вариант за мен - в зоните, на чисто, и след някоя и друга година обратно в А група. Толкова глупости изтърпяхме, ще изтърпим и 2-3 години по поляните!!!
ЦСКА не е литекс!!!

Върни се в “Архив”