Жозе Моуриньо (фен тема) треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Жозе Моуриньо (фен тема)

Мнениеот UltraBlue » 21 май 2013 23:24

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 май 2013 19:38

Хулиан Руис,
в. „Ел Мундо” (Мадрид)

Флорентино Перес отново падна в пропастта. Помня с известно злорадство как го наричаха „вехтошаря” на галактически боклук в онази епоха, в която (бразилския) Роналдо, Роберто Карлос, Фиго и компания се държаха като „хубавите деца” на Флорентино. И дори телефонираха директно на президента, ако поредният треньор ги е накарал да тичат повече или им се е скарал. Защото в онази галактическа епоха бедният треньор трябваше да бъде слуга на звездите. Нищо повече.
Във втория етап на Перес начело на Реал бедният „даскал” вече беше професор от университет, едва ли не ректор от Университета на мадридистите. Новата душа, господарят на класните стаи. Само 2 години бе такъв, преди да изпусне властта в съблекалнята. Дойде „бунтът на учебните зали”. И тогава именно Моуриньо, който до този момент се държеше като диктатор и като строг надзирател, започна да получава удари с камшик, вместо непослушните ученици. Множаха се сцените в съблекалнята, където глезльовците вършеха глупост след глупост, като скришно облечената (от Рамос) фланелка на наказания от треньора Йозил, скандалите с Касияс, толкова недосегаем сякаш е самият Далай Лама на Белия Тибет. Накрая дойде моментът, в който Моуриньо бе разжалван от ректор в обикновен „даскал” като Торил, треньора на втория отбор.
Флорентино Перес обаче не промени изобщо своята философия спрямо съблекалнята. Неговите „деца” са галактически. Така за пореден път победиха неговите „деца”, „глезльовците”, душата на съблекалнята. Тези, от които не можеш да се спасиш, освен ако не ги изпроводиш с компенсации за милиони, както бе случаят с Раул и Гути. Които си тръгнаха щедро възнаградени, макар да претендираха, че завинаги са мадридисти. Какво лицемерие! Сега Касияс и Рамос са новите Раул и Гути. Те са „хубавите деца” на президента, „красавците” на класа. Това, което Флорентино не знае, е, че неговата съблекалня е детска градина, а не университет, и че пресата този път ще тръгне срещу него.
Казваше ми Сантяго Бернабеу, когото познавах и който ме обичаше, защото ме знаеше от дете, че ако „убиеш” треньора в цирк като футбола, публиката ще тръгне срещу президента, ще тръгне срещу теб.
Флорентино Перес започна ново пътуване за никъде. Изглежда, че ще продължи като президент. Мисля, че греши. Този път костотрошачите в тази страна ще го унищожат.
О, не ме питайте за Анчелоти, друг „даскал”. Казват, че бил като Дел Боске. Нека Иеро да разкаже какво си позволяваха с Дел Боске „галактическите”!
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 май 2013 22:12

Да ти призная взе да ми писва да чета навсякъде подобни анализи от някакви журналисти и всеки да бистри сезона детайлно и да се правят сравнения и прочие.Не се ли усещат и самите те, че това няма как да помогне на отборът и на всички ни е ясно кога и как е играл даден отбор и при кого.Да вземат да се наблегнат повече на това как да се оправят нещата и да виждаме отбора такъв какъвто го искаме всички, а не да ми казват кое как било при еди си кой и да се величаят стари президенти, треньори и т.н. :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 май 2013 22:39

Паце, напълно съм съгласен с теб. ;) Мен лично винаги ме е дразнило огромното влияние на медиите в Испания върху отборите.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 01 юни 2013 22:06

Време е тази тема да бъде отключена в един друг форум, където наистина трябва да е. Жозе Моуриньо така и не получи необходимото уважение от капризните фенове на Реал Мадрид, които много бързо забравиха скорошните унижения от Барселона и "Осминареал" .Така или иначе явно не беше достатъчно добър за някои в съблекалнята и за това трябва да им доведат добродушкото татко Карло, че да са доволни. Следя всякакви анкети и мнения на капацитети за провал. Ще четем пак след края на предстоящия сезон, защото докато в Мадрид вършат глупости, то Барса се занимава със съвсем друго. Така, че да ни е честит Моу на Моста, а на Реал - успех в новия "проект".

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 юни 2013 22:33

Тъй като феновете на Челси направиха друга тема, тази я слагам в архив. Който има желание, нека пише в новата - линк

Върни се в “Архив”