Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- amstel_beer
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Гаджев и Карвальо да се продават, плюс парите от Арс стават близо милион евро. Договаряме безплатните Генков и Домо, и купуваме центр. защитник и плеймейкър. Мисля, че е достатъчно за добро представяне следващия сезон в Европа. 

tzvetan_tee написа:Ицо Секса написа:tevez написа:Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че Сьорд Арс се завръща на "Герена". Нападателят отказа предложения му от Коняспор договор и трябва да почне подготовка със "сините" на 10 юни. Спортно-техническото ръководство няма намерение да задържа стрелеца в отбора.
"Очакваме Сьорд Арс да почне подготовка с нас, защото има действащ договор с клуба. На този етап обаче няма шанс холандецът да остане в Левски. Ще го продадем", каза Даниел Боримиров пред "Меридиан Мач".
Договорът на нападателя със "сините" изтича през лятото на 2014 година и сега е последната възможност клубът да спечели пари от раздялата си с Арс. Той дойде в отбора през лятото на 2011 г. от Цволе за 350 000 евро. "Лалето" игра през последните месеци като преотстъпен в Коняспор. Турците поискаха да го купят за фиксираната в договора му сума от 90 000 евро, но самият играч отказа да подпише дългосрочен договор. Така трансферът му пропадна.
Според запознати Сьорд Арс е отказал на турците, защото към него има интерес от три холандски отбора. Нападателят на 90% ще продължи кариерата в родината си.
Защо дадоха толкова пари за него като дори не му дават шанс.
Избиха си ги, 3 наема по 100,000 $. Ако и сега го шитнем си излизаме на печалба![]()
Ами не последният беше за 30 000
[offtopic][wrapimg=]http://media.balls.ie/uploads/2013/04/iqtpgGDg5nTG.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/09/oscar.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/Hmney.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/09/oscar.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/Hmney.gif[/wrapimg][/offtopic]
-------------------------------Илиев(Иванов)-----------------------------
---------Мулдер(Попадиин)-----Терзиев-----нов(Д.Димов)------Пинто------
---Родригез- Велев Д.Димов (Ангелов)- Г.Иванов--
нов (Вутов, Рамос)
----------------------нов(Силва)-------------
Който не му се играе прав му път (Гаджев, Рамос). Недоразумения като пернишкото, Ели, Михелич, Милиев, Везалов(не беше лош, но сега ще го емне публиката) и донякъде Йорданов вън.
Г. Иванов има потенциал и си е наш.и за разлика от Йорданов има центриране.
Явно ще продаваме Карвальо и чета евентуално Силва. Кой ще бележи ? Курдов ?!! Леле мале.
Пелето резерва, по-млади и бързи играчи го минават като бетонон стълб. Даже предпочитам Иванив на врата, доста по-стабилен е от Тигъра на цевтрирания, а докато се сработи защитата със сигурност ще имаме проблеми с високите топки (отколешна слабост).
---------Мулдер(Попадиин)-----Терзиев-----нов(Д.Димов)------Пинто------
---Родригез- Велев Д.Димов (Ангелов)- Г.Иванов--
нов (Вутов, Рамос)
----------------------нов(Силва)-------------
Който не му се играе прав му път (Гаджев, Рамос). Недоразумения като пернишкото, Ели, Михелич, Милиев, Везалов(не беше лош, но сега ще го емне публиката) и донякъде Йорданов вън.
Г. Иванов има потенциал и си е наш.и за разлика от Йорданов има центриране.
Явно ще продаваме Карвальо и чета евентуално Силва. Кой ще бележи ? Курдов ?!! Леле мале.
Пелето резерва, по-млади и бързи играчи го минават като бетонон стълб. Даже предпочитам Иванив на врата, доста по-стабилен е от Тигъра на цевтрирания, а докато се сработи защитата със сигурност ще имаме проблеми с високите топки (отколешна слабост).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Георги Терзиев: Левскар съм и чакам оферта от сините
"Шефовете на Черноморец ни успокоиха, че са намерили пари за следващия сезон", разкри защитникът
Капитанът на младежкия национален отбор на България - Георги Терзиев сподели, че от малък е привърженик на столичния гранд Левски и би се радвал, ако един ден облече синята фланелка.
"Мисля, че ми е време за трансфер. Не съм си поставял срок, но се надявам да сменя отбора през това лято. Желанието ми е да играя в чужбина и това ми е приоритет. Там един футболист може да израсне сериозно", сподели централният защитник на Черноморец.
"Колкото до интереса на Левски към мен - на всеки един играч е чест да играе за някой от столичните грандове. Още повече, че аз симпатизирам на Левски и съм готов да изчакам оферта от тяхна страна", каза още той в откровено интервю за "Меридиан мач".
"Иначе аз си имам договор с Черноморец и на този етап оставам на "Лазур". След края на първенството шефовете ни събраха и ни успокоиха, че тимът е обезпечен финансово. Това ме радва, защото нашият футбол има нужда от повече силни отбори", продължи сърцатият бранител.
Livesport.bg обаче разбра, че треньорът е удовлетворен още и от израелеца Гай Асулин, който се подвизава в средата на терена. 22-годишният полузащитник е основен играч в състава на Сантандер, като през настоящия сезон е изиграл 25 мача, в които се е разписал 3 пъти. Най-ценните качества на футболиста са извеждащият пас и техниката, с която разполага, а в изминалия шампионат на "Герена" така и не се намери такъв играч. Затова шефовете на клуба ще се опитат да привлекат Асулин, чието желание е да участва в евротурнирите, за да може да бъде забелязан.
Визитката на Асулин не е за пренебрегване. Полузащитникът е юноша на Барселона, играл е във втория отбор на каталунците в продължение на два сезона, а също така има мачове за първия отбор под ръководството на Пеп Гуардиола. След това преминава в Брайтън, където преди време игра и Радостин Кишишев, а оттам е забелязан от скаутите на Сантандер.
- ralka_levskarka
- Контакти:
tevez написа:Livesport.bg обаче разбра, че треньорът е удовлетворен още и от израелеца Гай Асулин, който се подвизава в средата на терена. 22-годишният полузащитник е основен играч в състава на Сантандер, като през настоящия сезон е изиграл 25 мача, в които се е разписал 3 пъти. Най-ценните качества на футболиста са извеждащият пас и техниката, с която разполага, а в изминалия шампионат на "Герена" така и не се намери такъв играч. Затова шефовете на клуба ще се опитат да привлекат Асулин, чието желание е да участва в евротурнирите, за да може да бъде забелязан.
Визитката на Асулин не е за пренебрегване. Полузащитникът е юноша на Барселона, играл е във втория отбор на каталунците в продължение на два сезона, а също така има мачове за първия отбор под ръководството на Пеп Гуардиола. След това преминава в Брайтън, където преди време игра и Радостин Кишишев, а оттам е забелязан от скаутите на Сантандер.
Те нашите звезди няма да му насмогнат

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Валери Домовчийски отново в Левски!
Какво мислите за евентуалното завръщане на Валери в Левски?
Re: Валери Домовчийски отново в Левски!
radi1990 написа:Какво мислите за евентуалното завръщане на Валери в Левски?
ще е добре и за него и за нас
твърдо ЗА
- Captain Stottlemeyer
По-важно е, какво мисли за това той. Доколкото съм информиран, България и "Левски" не са сред приоритетите му, поне засега. 
П.П. Все пак има вероятност Дуисбург да не получи лиценз за Втора бундеслига, а клубът да бъде обявен в несъстоятелност. Чака се решението на съда. В такъв случай нещата могат да се обърнат на 180 градуса.

П.П. Все пак има вероятност Дуисбург да не получи лиценз за Втора бундеслига, а клубът да бъде обявен в несъстоятелност. Чака се решението на съда. В такъв случай нещата могат да се обърнат на 180 градуса.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 юни 2013 15:48, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Дано да стане, ще бъде прекрасна новина за всеки един от конкурентите ви в "А" група. Ако може да ги съберете двамата с Лозанов, още по-добре
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството