Станимир Стоилов фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Mъри:В Левски не се работи правилно,а на парче

Мнениеот sMotLiO » 01 ное 2011 03:38

yasen написа:
]
човече, остави... Мъри, никога няма да бъде признат от противниковите отбори, злобата и омразата е прекалено голяма в България и по-зле ще става

Ти откъде ми знаеш отбора? Ами,ако ти кажа,че съм от Левски? Какво ще измислиш тогава?

И стига сте говорили наизуст - нито ги мразя,нито им завиждам. Дреме ми на шперца за тия господа,просто казвам истината такава каквато е. Вие сте тези,които живеят със затворени очи..
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 01 ное 2011 06:37

Преди седмица вратаря на най-слабия отбор в света Ники Михайлов го каза - "От всички треньори само Мъри имаше съблекалнята"
Мисля че това е достатъчно

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 ное 2011 07:17

sMotLiO написа:
yasen написа:
]
човече, остави... Мъри, никога няма да бъде признат от противниковите отбори, злобата и омразата е прекалено голяма в България и по-зле ще става

Ти откъде ми знаеш отбора? Ами,ако ти кажа,че съм от Левски? Какво ще измислиш тогава?

И стига сте говорили наизуст - нито ги мразя,нито им завиждам. Дреме ми на шперца за тия господа,просто казвам истината такава каквато е. Вие сте тези,които живеят със затворени очи..

Пич ти си тотален олигофрен :) За n-ти път те питам: КОЙ БГ треньор има повече успехи от Мъри в последните 20 години?
Предполагам, че пак няма да отговориш на въпроса, щото ний сме заблудени, па твоя милост е велик разбирач:) Добре че, си ти да ни отвориш очите колко слаб треньор е Мъри ;)

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 01 ное 2011 11:18

Ние си искаме Мъри начело на Левски, пък те нека да омаловажават успехите му. :P

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Станимир Стоилов фен тема

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 мар 2013 12:02

Ботев Пд-Левски 2:0. Видя се кой е по-добрия треньор с цялото ми уважение към Илиан Илиев. Аз вярвам, че Илиан ще спечели титлата тази година. Но за нещо повече ни е необходим Мъри. Сега да питаме Иво Тонев защо не го взе миналата година. Мъри имаше само едно условие при това изпълнимо, а и Батков се беше съгласил. Аз разбира се не искам да гоним Илиан, той е дал като футболист много на Левски, а има потенциал да се развие още. За това трябва да остане в щаба на Левски за да натрупа още опит, а старши треньор да бъде Мъри. Разбира се на практика това вече няма как да се случи защото Стоилов има договор с Ботев Пд. Остава да се надяваме Илиан след този мач да е понаучил още нещичко от колегата си.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 май 2013 21:49

А най-куриозното от всичко е ,че аз съм пуснал темата. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 май 2013 22:02

Истината е, че хасковлията не става за голям отбор. Каква легенда го наричаш, Милене? Легенда? Сираков е легенда, а не Стоилов. Ако не беше първият, нямаше да го има втория.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 юни 2013 11:22

темата е изчерпана, докато не им узреят на някои хора главите

Върни се в “Архив”