Николай Митов - Фен Тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Митов назначен за старши треньор на Левски
- Ако следващият ход на г-н Батков, е привличането на Наско Сираков ще му се получи
, в противен случай, гибелта е предначертана!

Никола Митов заслужава да му се даде шанс да работи .ЦСКА не дадоха шанс на Зафиров когато беше в ситуацията на Митов.Момчето е от отбора запознат е с духа и традициите на клуба а явно и футболистите му имат доверие.Когато футболистите бойкотират треньора колкото и да е велик се проваля .
Последна промяна от amoros на 30 май 2013 12:45, променено общо 2 пъти.
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
И на вечният враг ЦСКА,не им пожелавам такова недоразумение-проклятие като МИТОВ,никой незаслужава такова зло,никой 

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "

- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Виктор 1914 написа:LordSirAlexFerguson написа:balef написа:Поредната глупост на другаря Батков да назначи Николай Митов за старши треньор на ФК Левски !
Батков вън от Левски ти си червен боклук и не знаеш какво значи Левски за много хора !!!
+1НАСКО ВЕЛИКИ СИРАКОВ,ще се завърне и ще нарита митов-офф,може да си сигурен,ако до тогава ГИБОНА,не е нахлул на терена и пред камерите не го изведе с издръпано ухо като калпазанин навън
Ей Сърче, не си интересен. Комплексите си ги избивай друга де!
За твое инфо да си знаеш, че Наско подкрепя Ники Митов и постоянно си говорят на тема "Левски". Гибона е един от най-близките на Митов, и това, което е казал в "Къртицата" не пречи на приятелството им и не е проблем за нито един от двамата. Ники Митов има цел, която си е поставил сам, да наложи юноши на Левски. Като за целта иска да върне Янко Ангелов и Чаворски, и да наложи момчета от школата. И другото, което е, Боримиров и Тонев са платили да се напише статия, че феновете на Левски не искат Митов, а искат Херо или Мъри. Питайте Гугутката, той много добре знае, кой го накара да говори тези неща и да се пишат декларации за Херо и Мъри!
ВИКТОР,знаеш ли кой подкрепя МИТОВ,само враговете на ЛЕВСКИ,ти още май спиш,събуди се

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "

LordSirAlexFerguson написа:Виктор 1914 написа:LordSirAlexFerguson написа:balef написа:Поредната глупост на другаря Батков да назначи Николай Митов за старши треньор на ФК Левски !
Батков вън от Левски ти си червен боклук и не знаеш какво значи Левски за много хора !!!
+1НАСКО ВЕЛИКИ СИРАКОВ,ще се завърне и ще нарита митов-офф,може да си сигурен,ако до тогава ГИБОНА,не е нахлул на терена и пред камерите не го изведе с издръпано ухо като калпазанин навън
Ей Сърче, не си интересен. Комплексите си ги избивай друга де!
За твое инфо да си знаеш, че Наско подкрепя Ники Митов и постоянно си говорят на тема "Левски". Гибона е един от най-близките на Митов, и това, което е казал в "Къртицата" не пречи на приятелството им и не е проблем за нито един от двамата. Ники Митов има цел, която си е поставил сам, да наложи юноши на Левски. Като за целта иска да върне Янко Ангелов и Чаворски, и да наложи момчета от школата. И другото, което е, Боримиров и Тонев са платили да се напише статия, че феновете на Левски не искат Митов, а искат Херо или Мъри. Питайте Гугутката, той много добре знае, кой го накара да говори тези неща и да се пишат декларации за Херо и Мъри!
ВИКТОР,знаеш ли кой подкрепя МИТОВ,само враговете на ЛЕВСКИ,ти още май спиш,събуди се
Искаш да кажеш, че съм аз съм враг на Левски ли!? Аз не искам Херо на Герена, гнусно ми е всеки полусезон да му се молят да ни стане треньор. Да му се молят? Хайде баста, няма място на Герена. Или Мъри? Какви успехи постигна той без Наско? Трябва да му дадът ключ от армията и да го обявят за почетен гражданин на Разград. Не ги искам на Герена тези двамата. Нека да е Митов.
- Adramelech
- Контакти:
botevforever написа:Тази тема нали ще я има в архива?
Мисълта ми е,да си я припомним,когато неминуемото настъпи.![]()
Ники Дубъла-хахаха...
[offtopic][/offtopic]
А вие кои бяхте? А да, тези дето се надупиха на ЦСКА и Лудогорец. Май бяхте и същите тези, които псуваха треньора си, още преди да е назначен официално и които само след няколко мача, почнаха да говорят за него, като започват с г-н Стоилов или Мъри. Май тези бяхте... Докато не съм забравил, вие какво спечелихте, че говорите за калъвки?
Що се отнася до Митов - заслужи си шансът. Ние шанс дадохме на къде къде по-големи некадърници от него, така че... Пък и явно парите са кът и пари за нов треньор няма.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
didayyord написа:
Искаш да кажеш, че съм аз съм враг на Левски ли!? Аз не искам Херо на Герена, гнусно ми е всеки полусезон да му се молят да ни стане треньор. Да му се молят? Хайде баста, няма място на Герена. Или Мъри? какви успехи постигна той без Наско? Трябва да му дадът ключ от армията и да го обявят за почетен гражданин на Разград. Не ги искам на Герена тези двамата. Нека да е Митов.
Разбрахме,че не ти пука за ЛЕВСКИ,но поне малко милост към Баждеков имай,един голям ЛЕВСКАР

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "

Кой сега ще носи вода, ще изнася топките и ще реди конусите на игрището? Това винаги е било приоритет на Н. Митов и никой не може да ме убеди, че има по-добър от него в тази област... А кой ще е помощник на Митов, т.е. помощник на помощника?
Браво Тодоре! Те на това покойният Тошко Колев би възкликнал: "Икономията е майка на мизерията"...
Браво Тодоре! Те на това покойният Тошко Колев би възкликнал: "Икономията е майка на мизерията"...
Тия Лудогорец толкова ли са богати, че да могат да си позволят 2-3 години Левски и ЦСКА да "взимат" най-грешните решения, попринцип титанците са големи боклуци, но явно в Левски са същите
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
gembala написа:Кой сега ще носи вода, ще изнася топките и ще реди конусите на игрището? Това винаги е било приоритет на Н. Митов и никой не може да ме убеди, че има по-добър от него в тази област... А кой ще е помощник на Митов, т.е. помощник на помощника?
т.е. помощник на помощника на помощника на помощника?

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "