Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nikoko
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот nikoko » 29 май 2013 22:27

Галин Иванов не е футболен виртуоз това е ясно, но Галин Иванов знае какво е Левски и е в пъти по-добър от Прохазка, Велев, Михелич, Гаджев и компания.
Лично на мен този трансфер ми харесва! Единственото условие да не го ползваме като крило, просто не е достатъчно бърз за тази позиция, но от него би излязъл чудесен заместник на Гаджев и Михелич. Атакуващ халф със силен и добър удар, който ще се раздава до последен дъх. Това ще е мотото на следващия сезон явно...
На мускули с публика с хъс и много малко футбол. Не това е Левски, който искам да виждам, но друг засега не се очертава, а аз този отбор го обичам и ще го подкрепя особено когато в него има Левскари, които ги боли...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 май 2013 22:27

molteni написа:
santiliana написа:ако наистина дойде мисля, че е доста разумен този трансфер. Хем е левскарче, хем няма да се наложи да го преквалифицират от крило на опорен, примерно. ;)

Галин Иванов,доказан неможач ;)

е те понеже Везалов, Старокин, Йорданов, Силва и компания са "недоказани можачи" та с тях избихме рибата... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 30 май 2013 02:14

nikoko написа:Галин Иванов не е футболен виртуоз това е ясно, но Галин Иванов знае какво е Левски и е в пъти по-добър от Прохазка, Велев, Михелич, Гаджев и компания.
Лично на мен този трансфер ми харесва! Единственото условие да не го ползваме като крило, просто не е достатъчно бърз за тази позиция, но от него би излязъл чудесен заместник на Гаджев и Михелич. Атакуващ халф със силен и добър удар, който ще се раздава до последен дъх. Това ще е мотото на следващия сезон явно...
На мускули с публика с хъс и много малко футбол. Не това е Левски, който искам да виждам, но друг засега не се очертава, а аз този отбор го обичам и ще го подкрепя особено когато в него има Левскари, които ги боли...

:lol: "знае какво е Левски" , " ще се раздава до последен дъх" , :lol: Ти,ако си вярваш на писаниците...не е зле ! :lol:
А,че бил AMC,а не крило,тукА вече ми разби всички илюзии :lol:

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 30 май 2013 02:23

santiliana написа:
molteni написа:
santiliana написа:ако наистина дойде мисля, че е доста разумен този трансфер. Хем е левскарче, хем няма да се наложи да го преквалифицират от крило на опорен, примерно. ;)

Галин Иванов,доказан неможач ;)

е те понеже Везалов, Старокин, Йорданов, Силва и компания са "недоказани можачи" та с тях избихме рибата... ;)

Да съм казал,че са класа ?! Само,че да заменяш некадърници с други такива,нещо няма много логика ! Колкото повече чужденци като Родригес,Силва,Пинто и Мюлдер,толкова по добре за отбора ;)

firerose
Контакти:

Мнениеот firerose » 30 май 2013 03:28

Ели и Михелич задължително трябва да бъдат махнати от Левски колкото се може по скоро...
Всекидневен хороскоп от astrodata.bg
Най-новите лаптопи в toplaptop.bg

firerose
Контакти:

Мнениеот firerose » 30 май 2013 03:33

Трябва да се изчистят всичките. Да се пуснат едни младежи. 4 5 години Левски да не видят титла докъто момчетата се развият. Но след това да няма отбор който да ги спре. Това е единственият начин.
Всекидневен хороскоп от astrodata.bg
Най-новите лаптопи в toplaptop.bg

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 май 2013 10:57

Галин Иванов... леле, майкооо :o :o
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2013 13:01

levski_shampion написа:Сините с първо ново попълнение - Галин Иванов

Дано не е вярно.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 30 май 2013 13:08

Аз да попитам ако си напиша във фейса само Левски дали и мен няма да ме поканят за играч. :o :shock:
[offtopic]и аз немога да играя :lol: :mrgreen:[/offtopic]
И само Левски оле

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 май 2013 13:29

сини шампиони написа:Аз да попитам ако си напиша във фейса само Левски дали и мен няма да ме поканят за играч. :o :shock:
[offtopic]и аз немога да играя :lol: :mrgreen:[/offtopic]

Т.е. и мен може да ме вземат :lol:

П.С. иначе не мисля, че е вярно ;) , още като видях db и..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”