Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПЛОВДИВ СЕ МОЛИ
ми коце маца ? за него няма ли да има ? той поне засега най голям шанс има да яде дойчен курен закен !!!!
на тва съм се хилил като идиот

- PLOVDIV PEE 1912
Blue_Lion написа:HRISTEV написа:.... е ке му сложим стружки у вазилину на негу![]()
![]()
Па да ! Гацо Бацов го каза,стружка у вазелина и цЕла зима му грее на дупето![]()
Маке им трън !
ХАХАХАХА

HRISTEV написа:на тва съм се хилил като идиот![]()
![]()
eee неее ! Бате,е кажи ми не сме ли пичове а ?! Дреме ми на дедовия за селския,градския,кварталния и местната...САМО ЛЕВСКИ (в моя случай) т.е. всеки си обича отборите и си прай кефа въпреки помията ! Обикновени хора сме си,но не сме нормални щото сме Българи

PLOVDIV PEE 1912 написа:ЦЕЛИЯ ГРАД ЧАКА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ОКОВИТЕ НА ЕДИН БЕЗУМЕЦ.ВСИЧКИ СЕ МОЛИМ ,ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПИШЕ ДА Е ВЕРНО!!ОТ ТОЛКОВА ГОДИНИ СТРАДАНИЕ ДАЖЕ НЕ ВЯРВАМЕ ,ЧЕ БЕЗУМЕЦА ПРОДАВА ОТБОРА.СИГУРЕН СЪМ ,ЧЕ ДОРИ УТРЕ ДА СЕ ОБЯВЯТ НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ ПАК НЯМА ДА ВЯРВАМЕ,ПАК ЩЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ ДАЛИ НЕ Е ПОРЕДНИЯ СЕЛСКИ НОМЕР НА ОНЗИ ПОЛУЧОВЕК!!АЗ НЕ МОГА ДА МИГНА ТАЯ ВЕЧЕР И ЩЕ СЕ МОЛЯ УТРЕ ДА ЧУЯ ТОВА КОЕТО ЧАКАМЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ !
ИЗКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ КАКВОТО И ДА СТАНЕ ТАЯ СЕДМИЦА СЕЛЯНИНА ВЕЧЕ СИ ОТИВА ,НЯМА БЪДЕЩЕ ЗА НЕГО В НАШИЯ КЛУБ!!!!!!
Нямат край комплексите на жълтите!!!Какъв цял град ви гони ,бе несретници!!!Отборът на Пловдив е ЛОКОМОТИВ.А колкото до продажбата ви ,на нас ни е все тая.Какво става със селяните си е тяхна работа, но не е зле да попитат братята си от голямата чорба как става номера от трън та на глог...

niko1 написа:Нямат край комплексите на жълтите!!!Какъв цял град ви гони ,бе несретници!!!Отборът на Пловдив е ЛОКОМОТИВ.
просто няма как да стане тая

ето това е градския клуб:

О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
Продават Ботев за 3 млн. лева
Продават Ботев за 3 млн. лева
Изглежда феновете на Ботев дочакаха продажбата на клуба!
Преговорите за продажбата на Ботев най-вероятно ще бъдат финализирани днес или най-късно утре, твърдят източници от Пловдив. Според тяхната информация сумата, която е предложена на Димитър Христолов, е 3 млн. лв. Парите ще бъдат броени още при осъществяването на сделката. Това обаче не било всичко, което ще получи Христолов. Говори се, че той ще вземе между 4 и 6 млн. евро до 2-3 години, след като се изясни ситуацията около собствеността на стадион "Христо Ботев".
След продажбата на клуба пък Димитър Христолов все пак ще запази между 10 и 20% от акциите си, гласи още инфоpмацията.
Най-широко спряганият в Пловдив кандидат-купувач е Корпоративна търговска банка на Цветан Василев. Спряганият за финансов директор на Ботев и посредник при преговорите Христо Андреев обаче категорично отрече това да е кандидатът за Ботев. До този момент Андреев отрече абсолютно всички имена, които се коментират в Пловдив.
- Името на кандидат-купувача ще бъде изненада за всички. Иначе преговорите се водят от няколко месеца. Първо нека да изчакаме в крайна сметка договорът да се осъществи - заяви Андреев.
-------------------------------------------------------------------------------
Честито Канари ! Остават броени ,часове ,в които ще дочакаме най-сетне Христоловското Иго да свърши ! Ботев пак ще е същия велик отбор ! Пак ще сме в тройката ! Пак ще бъдем най-големите с най-великата публика в България !
П.П. Имам 2 призива към всички канари !
1.Ще помоля в Неделя на мача с ЦСКА да има 20 000 души на стадиона ! На никой ,който носи жълто-черната идея в сърцето си ,няма да му коства нищо ,да отдели 2 часа от времето си и да подкрепи любимия си отбор ! Нека направим адска атмосфера !
2.И втория ми призив е ,ако утре се обяви новия собственик на ПФК Ботев Пловдив ,да няма свободно място в нито една кръчма в нашия град !
Изглежда феновете на Ботев дочакаха продажбата на клуба!
Преговорите за продажбата на Ботев най-вероятно ще бъдат финализирани днес или най-късно утре, твърдят източници от Пловдив. Според тяхната информация сумата, която е предложена на Димитър Христолов, е 3 млн. лв. Парите ще бъдат броени още при осъществяването на сделката. Това обаче не било всичко, което ще получи Христолов. Говори се, че той ще вземе между 4 и 6 млн. евро до 2-3 години, след като се изясни ситуацията около собствеността на стадион "Христо Ботев".
След продажбата на клуба пък Димитър Христолов все пак ще запази между 10 и 20% от акциите си, гласи още инфоpмацията.
Най-широко спряганият в Пловдив кандидат-купувач е Корпоративна търговска банка на Цветан Василев. Спряганият за финансов директор на Ботев и посредник при преговорите Христо Андреев обаче категорично отрече това да е кандидатът за Ботев. До този момент Андреев отрече абсолютно всички имена, които се коментират в Пловдив.
- Името на кандидат-купувача ще бъде изненада за всички. Иначе преговорите се водят от няколко месеца. Първо нека да изчакаме в крайна сметка договорът да се осъществи - заяви Андреев.
-------------------------------------------------------------------------------
Честито Канари ! Остават броени ,часове ,в които ще дочакаме най-сетне Христоловското Иго да свърши ! Ботев пак ще е същия велик отбор ! Пак ще сме в тройката ! Пак ще бъдем най-големите с най-великата публика в България !
П.П. Имам 2 призива към всички канари !
1.Ще помоля в Неделя на мача с ЦСКА да има 20 000 души на стадиона ! На никой ,който носи жълто-черната идея в сърцето си ,няма да му коства нищо ,да отдели 2 часа от времето си и да подкрепи любимия си отбор ! Нека направим адска атмосфера !
2.И втория ми призив е ,ако утре се обяви новия собственик на ПФК Ботев Пловдив ,да няма свободно място в нито една кръчма в нашия град !

Re: Продават Ботев за 3 млн. лева
BUDI SIGUREN 4E NITO EDNO MIASTO NIAMA DA IMA SVOBODNO PO KRU4MITE I PLOVDIV CIALA NOSHT SHTE BU4I,A ZA 20 000-TE HILiADI V NEDELIA NE SE SUMNIAVAI I GRAM.AI KANARI
1912 написа:BUDI SIGUREN 4E NITO EDNO MIASTO NIAMA DA IMA SVOBODNO PO KRU4MITE I PLOVDIV CIALA NOSHT SHTE BU4I,A ZA 20 000-TE HILiADI V NEDELIA NE SE SUMNIAVAI I GRAM.AI KANARI
Дал Господ !

6te e dobre da se mahne selqka,ama pa 20 000 ot kade 6te se saberete?????
nai -mnogo da ste kolkoto velikiq Sektor G

veliki armeici