Някой може ли да ми каже дали е възможно някак да си сваля последното изказване на Тити Папазов за мача Левски-Лацио?
http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=8809
RQ:Интервюто на Тити Папазов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: RQ:Интервюто на Тити Папазов
ВЕЛИК!!!!!ПОКЛОН!!!ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ЛЕВСКИ!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
redfen написа:явно Папазов не само изглежда на наркоман,а е такъв
Добре де, къв е тоа зор, толко да пишете тука, на мен ми се е случвало 2 пъти по принуда да пиша там, и само като ви видя емблемата и червения ви цвят и червата ми се обръщат.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- Maria Mitsova
- Контакти:
Ето ви го това интервю
по принцип не се свалят, но това ви го направих на линк
http://tranz.it/load.php?id=lmDMhA3cy0ZLIrBS386335

redfen написа:явно Папазов не само изглежда на наркоман,а е такъв
Жегна ли те тази истина, а?
Обади ли се червената завист и комплексарщина? Не ми се мисли, какво ще стане, ако дойдете на нашето положение. С този примитизъм, ще продължите да режете гредите, да сеете картофи и т.н.
И както ти го каза човекът, не виждам от какъв зор идвате тук и дращите неадекватни мнения. Стойте си във форума. Нали сега при вас всичко е песен? Наслаждавайте се, защото, както знаете - палачинката се обръща.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Нали знаете Тити как спаси БК Левски. Просто доведе Ахмет Доган в лицето на Велдер груп. От известно време се мазни на сините фенове и нищо чудно Ирена Кръстева скоро да закупи и ПФК Левски, пак в лицето на същата фирма може би. Нали казва, че знае как да спаси Левски. Явно това са му намеренията. Ако това се случи вече ще сте отбора на турския народ. Дерзайте, радвайте му се на Тити, може пък това и да ви хареса, вие си знаете най-добре... 
П.П. И не забравяйте, Тити е голям артист, нищо повече... Замирише ли му на пари е готов и от Космос /Ню Йорк/ да стане за нула време. Тип Вили Вуцов и Стойчо Младенов е, като и той и другите двама са много силни на приказки и на теория, но дойде ли време за практика всички виждате крайните резултати. Не се заяждям, просто съм сигурен, че неговите намерения за спасение на Левски ще ви дойдат малко в повече, като фенове, обичащи родината и отбора си.

П.П. И не забравяйте, Тити е голям артист, нищо повече... Замирише ли му на пари е готов и от Космос /Ню Йорк/ да стане за нула време. Тип Вили Вуцов и Стойчо Младенов е, като и той и другите двама са много силни на приказки и на теория, но дойде ли време за практика всички виждате крайните резултати. Не се заяждям, просто съм сигурен, че неговите намерения за спасение на Левски ще ви дойдат малко в повече, като фенове, обичащи родината и отбора си.

-
- Контакти:
ЕВАЛА ТИТИ, ПРАВ СИ! Обичаме Левски и това е най-важното! И .... САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ....
Както винаги Тити е искрен и уникален
ЕМИЛ написа:Както винаги Тити е искрен и уникален
Както винаги Тити си е в типичното за него състояние .
Въпроса е каква е тая мания да ни се натрапват мненията на хора , които не са в съвсем добро психично здраве . Но те не са виновни , а явно обществото ни е болно . Болшинството от хората може би обичат да виждат неадекватни и нещастни хора по телевизията и да изпитват садистично-перверзно удоволствие от това . Вярно че по този начин всяка средно-сататистическа единица (социално зомби или откровен боклук) си мисли “ щом тоя нещастник е нещо и аз мога да постигна много“. Само дето такива екземпляри са болшинство и конкуренцията е огромна

А за журналистите надпреварващи да ни показват такива хора ,по добре да не се говори.
Maria Mitsova написа:Ето ви го това интервю![]()
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!