sergei_karadjov написа:Във ФК Левски трябва да останат само тези футболисти от собствената школа и Родригес и Мюлдер всички останали кой от къде е дошъл
Мюлдер да остане? Кажи ми защо, че ме заинтригува
Няма да е грешка всички чужденци без Родригес да си заминат. Може би Ели и Карвальо трябва да останат и това е. Силва няма характера на голям футболист, Пинто е слаб бек, Рамос - играе, когато иска, Михелич - така и никой не разбра какво точно умее, Прохазка - просто няма място.
Иначе от останалите, които не съм споменал по - горе определено Гаджев наистина трябва да си заминава, Йорданов - не ми харесва. Когато каруцата се обърне, винаги има много пътища, но въпросът е кой е най - правилен.
Така че да му мислят ръководните фактори.
Глупаво е да се мисли, че всички трябва да се махат и други на тяхно място. Тази тактика работи, ако ще се купуват мачове, за да станеш шампион, но не и при нормални обстоятелства.
Разберете, че нашата работа няма да стане, докато не се намери последователност в ръководенето на тима. Пламен Илиев дразни много всеки мач, той всъщност не би трябвало да остане също в тима, защото е пример как не трябва да се държи един играч на "Левски". Иванков наистина беше вратар и го доказа в чужбина. Георги Петков обаче, а и Пламен Илиев, са циркаджии. Не ми го хвалете този от Севлиево! Слаб е. Една дузпа не може да хване, а като го гледам няма да порастне скоро, май изобщо това няма да се случи.