Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Левски - Славия

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 21:43

САМО ЛЕВСКИ ,ЛЕВСКАРИ
МЕН ДОГОДИНА МОЖЕ И ДА МЕ НЯМА , НО ЛЕВСКИ ЩЕ ГО ИМА ВИНАГИ! ЧЕСТИТА СТО ГОДИШНИНА ПЕДСРОЧНО!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Еврофутбол" изплаща печалби

Мнениеот cska - maina » 26 май 2013 21:43

daniel875 написа:
cska - maina написа:А вярно ли е, че вече ще приемат залози за бъдещо второ място на Левски с коеф 1 ?

Шивач, ти кажи какво стана с титлата? Нали уж беше сигурна? Разправяй! Хората искаха да ти направя фен тема. Сторих го, но я затвориха. Е, слушам те!

ми пак не познах, тоя път, обаче ми е голем кеф :lol:
само в своя защита ще кажа, че Славия направи всичко по силите си, като ги пускаше свободно левскарите, като излизаха на голова и я грешаха с лекота, но едно ненаправи- не си я вкара сама :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 26 май 2013 21:44

GOLEADOR написа:
Жоржиньо написа:Веднага след като приключи последния кръг от българското футболно първенство (25.05.2013 г.), в който се реши и на практика шампионата на България, Еврофутбол започна да изплаща печалби за титлата на Лудогорец. Суми до 2 000 лева вече могат да се получат във всеки букмейкърски пункт в страната, а над посочената стойност - по банков път от първия работен ден на седмицата.

Тимът от Разград спечели за втора поредна година златните медали отново след драма в последния кръг. Левски не успя да победи Славия на стадион "Георги Аспарухов" и срещата завърши при резултат 1-1. В същото време Лудогорец се наложи като гост над Монтана с 3-0, което бе напълно достатъчно, за да изпревари "сините"с една точка в крайното подреждане. Лудогорец е със 72 точки, а Левски има 71.

От днес, 19.05.2013 г. „Еврофутбол” започна да изплаща печалби за шампионска титла на Левски – това обяви българският букмейкър само няколко часа след драматичната победа на Сините над Лудогорец с 1-0.

Два кръга преди края на родния ни шампионат тимът на Левски е с една точка пред отбора от Разград – 67 срещу 66. Независимо от крехката преднина на върха, програмата на столичани е по-лека от тази на опонентите им. Следващият мач на Сините срещу Етър най-вероятно няма да се играе и те ще добавят нови три точки към актива си, този път служебни. В последния кръг от българската „А” група момчетата на треньора Николай Митов посрещат Славия. Програмата на Лудогорец е далеч по-трудна. На 22 май Орлите приемат борещият се за третото място тим на Ботев Пловдив, а в последния кръг три дни по-късно гостуват на Монтана.

„Еврофутбол” обявява, че всички участници, които са заложили дългосрочно за шампионска титла на Левски от днес могат да получат печалбите си във всеки букмейкърски пункт в страната при суми до 2 000 лева. Печалби над посочената стойност се изплащат по банков път от първия работен ден на седмицата.

Това ми е ясно,но тази новина която ми даваш е махната от сайта на еврофутбола,а там стой тази дето съм постнал аз :lol:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 май 2013 21:46

Който взел-взел. Това че от Еврофутбол очевадно са идиоти е друга бира

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 21:47

daniel875 написа:Много неща уж бяха сигурни, но доста хора пренебрегнаха факта, че имаше стогодишен юбилей, че можеш да купиш играчите и от "Левски", а не само на противника.

Далече стигна, нека се върнем в реалностите. Това ли е за 100 годишния юбилей, да ни спрат за титлата? Та чак да купуват играчи.Хайде стига. Разбирам, да искат да вземат купата дето на финала уж щяхме да им я даваме. Нищо няма да им даваме на тия от тук натък, а рано или късно ще им трябват точки за да не изпаднат.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 21:47

СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:Второ, ние бяхме в Шампионската лига ВЪПРЕКИ мърльо.Той се доказа като треньор в няколко отбора. :lol:
Помниш ли?
И мисля, че ако сме истински Левскари, няма да спорим, а ще сме ЕДИННИ!
Знаеш ли какво означава абревиатурата СЧВЗКСФУН?
При подобни коментари настръхвам. БАТЕ бяха по слаби от онзи състав на Киево в който имаше футболисти като Амаури. Защо Вуцов и кокала не отстарниха БАТЕ тогава? Там играхме половината мач с човек повече. Мъри, ако не си забелязал налага изящен и естетичен футбол с който публиката се забавлява, но го постига бавно и му трябва време. В другите отбори не е бил оставен да работи достатъчно дълго за да успее. За разлика от него Вили Вуцов където и да е бил налага нещо което се нарича кюфкане и блъскане и е доста неприятно за гледане. Така беше и вчера въпреки жалката им точица. Долу ръцете от Мъри! Долу ръцете от най-успешния треньор на Левски, ако наистина сме истински левскари.
Единни сме за това, че сме от Левски и обичаме отбора. Или поне така трябва да бъде. Но тук е форум, те са за това да се водят спорове, да се сблъскват различни позиции, мнения. Няма как всички да мислим по еднакъв начин. Не зная какво означава абревиатурата СЧВЗКСФУН. Надявам се да получа отговор.

Получи.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 26 май 2013 21:57

Странна истерия... Не мога да разбера защо Славия, Гошо Петков и Вили Вуцов са обвинявани, че са отнели титлата на Левски? Че Левски като са толкова добри да бяха си спечелили мача. Защо Славия да е длъжна да им ляга? Що за глупости! Хората си играха и си защитаваха честта. Но всеки по този начин да играе във всеки мач и тогава може и да има БГ футбол. Някой ще каже, че Славия лягала на едни и играела срещу други, но това няма никакво отношение към конкретния мач с Левски. Хората играха колкото могат и това е похвалното. Иначе, пак заради Левски, които трябваше да вземат едни точки във Враца, после Славия отнесе каиша, че трябваше да компенсира врачани в София... Но за това никой нищо не казва. И понеже сме в Бг А група, според мен, е имало нещо пито пък неплатено. Що пък Тонев да не е казал: махай ги тия Славия, играем на Герена и нищо няма да плащаме. И заложи всичко плащано и хващано на една карта, която излезе губеща. Като в покера. Но играта на руска рулетка каза щрак! А някой провери ли колко бяха залозите, след победата над Лудогорец, за титла за Лудогорец?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 26 май 2013 22:04

Аз още се чудя за професионализма и феърплея на някои които станаха изведнъж големи професионалисти,не мога да си обясня как професионалиста Т.ЯНЧЕВ-бивш капитан на ЦСКА НЕ ИГРА срещу отбора на своето сърце,а друг бивш капитан на Левски и професионалист едва ли не направи мача на живота си и така се мяташе сякаш от това зависеше живота му ,всеки сам да си прецени кой как и дали правилно е постъпил.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 22:09

лека нощ, на всички, които мразят Левски.
Дано и тази нощ преживеете. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 май 2013 22:35

Този "Левски" не можеше да даде увереност за успех вчера, но доста хора бяха прекалено убедени.

+++++++++++++++++

Още като почна мача и като видях, че няма помен от онази преси срещу гората ми притрепери.

Колкото до селекцията не може да се изгони цял отбор и да се почне начисто, не е реално. Ели, Михелич вън. За другите чужденци Силва е голямо дърво, но има данни и може да се развие, освен това играе правилно. Карвальо е голмайстор на отбора, но гони годинки и може да се продаде. За Пинто Прохазка съм раздвоен, Гари трябва да остане задължително.

От българите, Старокин, Милиев, Василев и Гаджев вън. Не знам защо трябва да се продължава договора на Пелето. Пацо да се продава, че започна доста глупости да прави.

Ще трябват нови ц.з. (поне един), ляв бек и евентуално плеймекър и нападател (крило). Да се залага повече на Вутов и другите младоци.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Архив”