СВОБОДЕН написа:А помниш ли как пазеше гошо вратарчето срущу Гент тук? А срещу Спортинг там? Ами прословутата му издънка в последната минута със Залзбург? Ами помниш ли кой беше треньорът сложил Гонзо да играе като халф срещу БАТЕ тук? И кой в същлия мач не можа да спре Гонзо да бие дузпата след като за това беше определил друг изпълнител? Какво да говорим? Медалът винаги има две страни. И двамата вече не са в Левски, но никъде не е казано, че вечно трябва да са тук. Играли са, платено им е и толкова. Да, вършат си работата макар, че нямаше да е лошо така да я бяха свършили и с Локо, Ботев вр и Лудогорец. На гошо вратарчето не му отиваше да прави жестовете след мача, а трябваше да се прибере максимално бързо в съблекалнята. А той ни е дразнил и преди да дойде в Левски като вратар на Славия. Що се отнася до ШЛ, без Мъри щяхме всички да я гледаме през крив макарон.фифи перото написа:Пиши каквото си искаш.Това е интернет.Тук всички могат да пишат анонимно и да плюят , каквото и когото си искат.
когато Гошо вратарчето пазеше на четвърт финали и и в Шампионската лига не плю ?
Вили беше уволнен след колко мача , за разлика от идола ви говньо?
Първо, прав си ,че ни е дразнил.И аз да съм , и аз ще го направя.
Второ, ние бяхме в Шампионската лига ВЪПРЕКИ мърльо.Той се доказа като треньор в няколко отбора.

Помниш ли?
И мисля, че ако сме истински Левскари, няма да спорим, а ще сме ЕДИННИ!
Знаеш ли какво означава абревиатурата СЧВЗКСФУН?