Мнениеот olimpi » 26 май 2013 18:18
Чаках да мине малко време след мача, не ми се пишеше. От доста години гледам футбол, имал съм много тежки моменти и голяма радост с любимия отбор.
Този отбор на Левски ги бях отписал след мача с Пирин, заради бездушната игра и о чудо дойде малкият Мук и вдигна същите тези в голямата си част посредствени футболисти. ЛЕВСКИ беше жив...беше пак отбор.
Стигнахме до мач за титлата взехме го с дух и малко късмет, просто бях сигурен,че ще го вземем. Вчера, същият този отбор който предишните мачове (пак неможейки си) играеше преса....не игра по ...по шампионски, не игра за да победи. Нямаше преса, Славия ни улесни на макс можехме спокойно да играем и без защита и пак показахме същото неможене.
Никой не ни е виновен за нелепо изпуснатата титла, аз самият не бих искал да спечелим титлата с уговорен мач, в който са ни полегнали. Явно толкова си можем, но поне сме изиграли няколко истински мача, защото ако наистина имаше организация и други начини издънки срещу Монтана, Пирин и ЧМ нямаше да има.
Не може да няма сътресения след такъв мач, но Левски се вдигал и от по-тежки ситуации, затова вярвам че пак много скоро ще има повод(и) за радост.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.