Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Канар
Контакти:

Re: Б О Т Е В Е С В О Б О Д Е Н !!!

Мнениеот Канар » 02 окт 2009 21:52

Dexter Lord написа:
vhpvhp написа:Е кой да ти подпише в петък в 10 ч. вечерта ? Нали разбра ,че парите са дадени и акциите прехвърлени. Орнела е купувач и трябва да се яви лично пред нотариус с Митьо ,за да потвърди сделката. Орнела ще дойде утре.Как да има сделка тая вечер ? Хората казаха ,че ще дадат ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ! :!: ! Набийте си го в ушите :idea: Пресконференция не е = посещение пред нотариус. италианците просто изпълниха това ,което обещаха. Дори след като минат пред нотариуса - Митко Лишевци и армията ботевомразци пак ще виката "Сделка няма" , щото пък няма да е минало събрание на акционерите , и още няма да има вписване в регистъра... Бах ти злобата ,майна.. 8-) САМО БОТЕВ !!! :)

Знаеш кой е митьо селския нали,очаквам всичко от него дори и в последната секунда.И миналата година всичко беше на 100 %,ама му ядохме главата.Така,че лично за мен, точно когато се впише в регистъра ще бъда спокоен.

Заеби регистъра. Тези хора като ти кажат "Христолов го няма", наистина го няма. 8-)

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 02 окт 2009 22:03

Канар написа:
Dexter Lord написа:
vhpvhp написа:Е кой да ти подпише в петък в 10 ч. вечерта ? Нали разбра ,че парите са дадени и акциите прехвърлени. Орнела е купувач и трябва да се яви лично пред нотариус с Митьо ,за да потвърди сделката. Орнела ще дойде утре.Как да има сделка тая вечер ? Хората казаха ,че ще дадат ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ! :!: ! Набийте си го в ушите :idea: Пресконференция не е = посещение пред нотариус. италианците просто изпълниха това ,което обещаха. Дори след като минат пред нотариуса - Митко Лишевци и армията ботевомразци пак ще виката "Сделка няма" , щото пък няма да е минало събрание на акционерите , и още няма да има вписване в регистъра... Бах ти злобата ,майна.. 8-) САМО БОТЕВ !!! :)

Знаеш кой е митьо селския нали,очаквам всичко от него дори и в последната секунда.И миналата година всичко беше на 100 %,ама му ядохме главата.Така,че лично за мен, точно когато се впише в регистъра ще бъда спокоен.

Заеби регистъра. Тези хора като ти кажат "Христолов го няма", наистина го няма. 8-)

Хаха.Кои са тези хора по дяволите,че трябва да им се доверяваме така?!Не се ли научихте за 10 години,че файда от приказки няма!Трябват действия,не сладки приказки.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

pak_ li _ti
Контакти:

Мнениеот pak_ li _ti » 02 окт 2009 22:07

Ибрееееее и стадион са ви обещали http://plovdivmedia.com/16157.html

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 окт 2009 22:09

Ботев с Камерунски национал срещу ЦСКА
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 02 окт 2009 22:11

На мен продължава да ми е съмнителна малко тая сделка. Особено след като жабарите казаха ,че са договорили всичко с дребните акционери за акциите им,а Дервенков и останалите казаха ,че това не е вярно !?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
bamse
Контакти:

Мнениеот bamse » 02 окт 2009 22:15

http://gong.bg/view_article.php?article_id=95015

Стана ли ви готино гълъбчета или канари бяхте :D

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 02 окт 2009 22:18

Canaries front написа:На мен продължава да ми е съмнителна малко тая сделка. Особено след като жабарите казаха ,че са договорили всичко с дребните акционери за акциите им,а Дервенков и останалите казаха ,че това не е вярно !?

Коко е Господин Никой. Той е "независим" акционер , защото от него нищо не зависи. :) Италианците /на езика на търговията/ са му направили задочна оферта. Ама той или се назлъндисва за някой лев отгоре , или , ако е по-тъп - нищо не е схванал... ;)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 02 окт 2009 22:19

bamse написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=95015

Още снощи при 0:4 ни стана готино ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 02 окт 2009 22:19

bamse написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=95015

Да,на теб добре ли ти е с Батков?!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 02 окт 2009 22:20

vhpvhp написа:
Canaries front написа:На мен продължава да ми е съмнителна малко тая сделка. Особено след като жабарите казаха ,че са договорили всичко с дребните акционери за акциите им,а Дервенков и останалите казаха ,че това не е вярно !?

Коко е Господин Никой. Той е "независим" акционер , защото от него нищо не зависи. :) Италианците /на езика на търговията/ са му направили задочна оферта. Ама той или се назлъндисва за някой лев отгоре , или , ако е по-тъп - нищо не е схванал... ;)

Надявам се да си прав .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Архив”