Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мършите веднага изпълзяха.
ВИЛИ ВУЦОВ МЪРИ ГОНЗО ГЕОРГИ ПЕТКОВ И Т.Н. РАЗНИ НАРИЧАЩИ СЕ ЛЕВСКАРИ МОГА ДА ИМ КАЖА ЧЕ ФУТБОЛИСТ ИЛИ ТРЕНЬОР МИНАЛ ПРЕЗ ЦСКА НИКОГА НЯМА ДА СКОЧИ НА ЦСКА .ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ВСЕ БИЕЩИ СЕ В ГЪРДИТЕ ЛЕВСКАРИ СЕ ИЗСИРАТ ВЪРХУ ОТБОРА .
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
Re: Който взел...взел...
Това не може да е вярно! Законово мисля, че нямат право да го правят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Който взел...взел...
:D и аз взех преди два дена 5 000 евро със залог 4 000 евро и взеха че ми ги изплатиха
поне с две хилки съм напред 

-
- Контакти:
wolf написа:СВОБОДЕН написа:Левски нелепо загуби титлата. А преди седмица и купата. Изписаха се куп глупости как сме били едва ли не определени за шампиони с директовива отгоре. Това не се случи. И хоп веднага изскочиха разни мърши веднага след последния съдийски сигнал. Ще има да ни ръфат дълго време разни лешояди. Червени боклуци, бели, от Лудогорец, от Ботев, от Берое които направихме преди години шампиони. Сега ще ни ръфат и за това им казвам тука, ще Ви се върне. Едни от вас ще изпаднат, други няма да вземат лиценз и пр. А Левски ще го има винаги и тепърва ще печели титли и купи. А за тези които мразите Левска, а дано да Ви приседне.
Мърши сте вие 2 кръга преди края при точка разлика да обявявате че сте шампиони, да говорите ли говорите. Не се научихте, първо спечелете после говорете. Ако си бяхте мълчали сега никой нямаше да ви се подиграва
"мършо", единствените, които пишехте, че левски е сигурен шампион бяхте вие, имаше директиви, съдии, славия щеше да ни легне и т.н. не стана, хайде пътувайте да правите свирки на гигов

- liverpul11
- Контакти:
Re: Левски - Славия
След като преди 30 години получиха прозвището "Евроидиоти", днес се сдобиха с ново, но все така напълно заслужено - "Пълниидиоти"
Re: Не искам да са в нашия отбор!
Но и Осираков и къмпани не ги щем! Бих приел Паро Никодимов за тренер, нищо че е Цецка!
- the_blue_fan
- Контакти:
Re: Георги Петков!!!
1912plovdiv написа:А за сините комунисти е ПРЕДАТЕЛ щото не им бил легнал![]()
МЪКАААААААААААААААА
Пиле, не слагай всички под общ знаменател, ние да не сме ултрастолипиново1912 ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ
- Adramelech
- Контакти:
liverpul11 написа:След като преди 30 години получиха прозвището "Евроидиоти", днес се сдобиха с ново, но все така напълно заслужено - "Пълниидиоти"
А вашето какво е бе, мършо?
Гледай си клошарите от Титан и дим да те няма!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- the_blue_fan
- Контакти:
Re: Георги Петков!!!
Dexter Lord написа:Не съм очаквал, че точно този ще играе на 100 % срещу уефски, но го направи. Явно омразата му към батков е по - силна. Още веднъж честито!
Честито и на Столипиново1912

ЛЕВСКИ СОФИЯ
- hristo1306
- Контакти:
Re: Не искам да са в нашия отбор!
Поздрави на "абонатите ни --" ФК "две калъвки" -София от ЗЕЛЕН Бургас !! Робството ще продължи - зеленото е вече на мода !!