Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Мнениеот durex » 22 май 2013 00:20

До колкото съм запознат президента на Сасуоло е заклет фен на Интер и при среща на неговия отбор щял да вика за Интер, това си спомням само. Дали е истина е друг въпрос.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 май 2013 00:41

durex написа:До колкото съм запознат президента на Сасуоло е заклет фен на Интер и при среща на неговия отбор щял да вика за Интер, това си спомням само. Дали е истина е друг въпрос.

Важни 6 точки тогава в битката за оцеляване ще имате догодина.. :) :)

[offtopic]бъзик[/offtopic

[offtopic]и те няма да ви стигнат.. :mrgreen:[/offtopic]
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 май 2013 09:24

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IUa_fYNAHD4[/youtube]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 май 2013 12:38

durex написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IUa_fYNAHD4[/youtube]

Е не ... чак да ти стане малко тъжно.. :) :)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 май 2013 00:14

Валтер Мадзари най-вероятно ще поеме Интер, ако не го е направил вече, ще ми е интересно какво мисли Дюрекса..

Видя се обаче, че вече е изчерпан за Неапол и като че ли остави отбора в най-добрия момент.. (Сребърен медалист и в групите на ШЛ)..
Обаче за мен лично няма да има очаквания успех в Милано.. Тактиката му 3:5:2 (3:4:3) не вярвам да се случи в Интер.. В Наполи имаше перфектните изпълнители, а в Интер ги няма, а и надали ще привлекат класни такива.. Очаквам да стабилизира доста отбора и да е в Топ 5 догодина..Ще е интересно през лятото в Калчото с треньорите..

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 23 май 2013 11:38

durex написа:До колкото съм запознат президента на Сасуоло е заклет фен на Интер и при среща на неговия отбор щял да вика за Интер, това си спомням само. Дали е истина е друг въпрос.

http://www.acmilannews.eu/2013/05/23/so ... -milanist/
Пак не си запознат както трябва!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2013 16:23

Последните 20 години отсъдените дузпи ЗА и ПРОТИВ тези отбори .....

Изображение

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 23 май 2013 20:33

Сезонът е към края си остава да разберем кой ще вземе купата, и кой ще влезне в Серия А през следващия сезон.

ЮВЕНТУС за мое щастие отново е шампион, дори беше по-лесно от миналата година ,въпреки 5-те загуби от Интер,Милан,Рома и две от Самп.През следващия сезон очаквам да сме още по-силни и по-добро представяне в ШЛ.Трябва да се разделим с някой ненужни футболисти Рубиньо,Марко Сторари,Рето Циглер,Маурисио Исла,Бендтнер,Анелка,Якуинта,Мартинез,Мело очаквах доста повече от Исла но с почти нищо не съм впечатлен.След идването на Цар Лъв трябва поне още един нападател.Един на мястото на Исла ако се продаде нов ляв бек Пелузо не е лош футболист, но не е за ЮВЕ.Защитник няма да е зле също да се вземе.Вратар не ни трябва, трябва да си върнем Леали.За мен най добър този сезон е Видал приятно изненадан съм от Погба не очаквах да играе толкова добре.Другите както винаги на много добро ниво, Пирло,Буфон,Киелини,Бонучи,Маркизио,Бардзали,Вучинич.

Наполи направиха най-добрия си сезон от 1989-90 когато станаха шампиони, очакваш да играя сериозно в Европа но отпаднаха безславно от Виктория Пилзен.Над всички беше Кавани ако искат да задържат това ниво не трябва да го изпускат но не зависи всичко от Наполи.Наполи играха много приятен и атрактивен футбол с много атаки но в доста мачове защитата не беше на ниво.Ако искат добро представяне в Европа и Италия трябва да се заздрави защитата.Ако се случи раздяла с Кавани и Мадзари това може и да е за добре ако намерят добър заместник на Мадзари и се инвестират парите, от Кавани по добър начин.Аурелио Де Лаурентис е човек с пари и ще намери правилните хора за Наполи.

Милан започна сезона доста лошо но в крайно сметка стигна в ШЛ макар и много трудно и с малко помощ.В ШЛ можеха да направят изненада и да отстранят Барселона но в реванша играха доста страхливо и заслужено отпаднаха.Алегри можеше да получи още един сезон да води Милан но сега ще е интересно кой ще води Милан през новия сезон, говори се че някой бивши футболисти на росонерите ще е нов треньор.Балотели и Фараона бяха най-добрите футболисти на Милан този сезон,головете на Фараона и Балотели доста помогнаха на Милан да е в тройката.

Фиорентина за мен игра най-приятни футбол в Серия А нямаше да е незаслужено да са в ШЛ.Не очакваш Монтела да направи толкова добър отбор.Трябва да играят сериозно в Европа и да стигнат колкото се може по далеч, бих се радвал да спечелят ЛЕ на стадиона на ЮВЕ. Адем Ляич и Стеван Йоветич направиха силен сезон дано Роси си върне формата от преди години беше от най добрите нападатели в Европа на тия контузии доста му свалиха нивото му но с много работа и труд може да си я върне.

Удинезе с невероятния Тото Ди Надале отново са в топ 5.В Европа рано се сбогуваха с ШЛ по доста тъп начин но и голяма вина за това има и Гуидолин доста защитно прибра отбора след като поведе и това беше фатално.В ЛЕ се видя ,че не им се играе с доста резерви играха само един добър мач направиха срещу Ливърпул.Дано този път да играят по сериозна.Надявам се скоро да построят новия стадион.

Рома не много добър сезон за вълците но може и да стане ако вземат купата.Както Фиорентина и Наполи Рома също игра доста атрактивен футбол.Имат много млад отбор Ламела,Дестро,Флоренци,Пянич,Додо,Пирис,Романьоли,Маркиньос,Гойкоечея са бъдещето на Рома край тях има опитни футболисти като Тоти,Де Роси и др.Рома може и да направи по добър сезон през 13/14.

Лацио както Рома очаквах много по добър сезон но купата също ,че се счита за успех.Лацио до към 25 кръг играеха добре бяха близо до ЮВЕ но след това редица слаби мачове направиха и се свлякоха до 6 място.Имат не лош състав Ернандез, Ледесма, Маркети, Кандрева, Клозе.В Европа направиха не лош сезон трябваше да бият Фенербахче но нямаха много късмет без публика играха и това доста помогна на фенерите.

Катания направи най добрия си сезон от както влязоха в Серия А през 06/07.Роландо Маран е направил не лош отбор с доста Аржентински футболисти Гомез,Изко, и Бергесио направиха много силен сезон.За жалост на феновете на Катания Гомез е пред трансфер в Атлекито Мадрид.През следващия сезон е важен дали Катания ,че запазят това ниво или е била случайно този силен сезон.

Интер направи един от най-слабите си сезони в историята си това се дължи и на доста контузии през сезона но и на младия и не опитен треньор Страмачони.Трудно може да се каже добра дума за някой футболист на Интер само за Ханданович и Санети може да се каже добри думи дано това не е краят и да се възстанови от тази лоша контузия.За следващия сезон не знам дали Интер ще е на това ниво.В Европа се опита да направи нещо но не можаха да вкарат гол в Лондон на реванша можеха да направят чудо и да отстранят Тотнъм но и това което направиха е за уважение.Това може да е добре ,че няма да играят в Европа.

Парма нямам много наблюдения малко мачове съм гледал на дуковете този сезон но 10 място мисля ,че е добре. Никола Сансоне е сред над-добрите млади футболисти в Серия А този сезон.Едвали до година ще са по напред миналия сезон беше малко по силен.Надявам се до година да гледам малко повече мачове на Парма и да виждам по често в игра Сотирис Нинис.

Каляри направи по-добър сезон от предишния за мен най-запомнящо победа беше срещу Рома 2-4.Много добра впечатление ми направиха няколко футболисти на Каляри Микаел Агаци,Астори,Наинголан,Ибардо.Хубава е ,че си направиха нов стадион не е кой знае какво но за Каляри е добре и си е техен предишния стадион Сант Елия до колкото помня беше на общината в Каляри.

Киево за мен бяха един от скучните отбори този сезон нищо запомнящо но за тях е добре ,че бяха далеч от зоната на изпадащите и до година ще гледаме дербито на Верона.

Болоня ми харесваха в доста мачове вкарваха много но и доста получаваха в класирането е по зле от предишния сезон но за мен играха по-добре.Преди началото на сезона се разделиха с най-добрия си футболист Гастон Рамирез.Много добър сезон за Болоня направиха Диаманти и Габиадини.До година ще ми е интересно как ще играят повечето им футболисти са под наем от други отбори и това може да се окаже проблем.

Самдория за новак се пак е добър сезон по едно време играха добър футбол.Най добрите им мачове бяха срещу ЮВЕ, Милан и Рома нито веднъж не загуби срещу тези отбори.Аз мисля ,че можеше по добро класиране може би щяха да са по-напред но в края на сезона направиха много лоша серия от 9 мача без победа и се свлякоха по надолу.Икарди напуска и може да имат проблеми в атаката през новия сезон.Освен Икарди други ми направиха добра впечатление Ненад Кръстичич, Андреа Поли, Педро Обианг но явно ще бъдат продадени още това лято.Много се радвам ,че и те ще строят нов стадион.Само да не е вярно че може новия треньор да е Манчини.

Аталанта както винаги без да блести с нещо са на една не лоша класиране най-интересните мачове направиха срещу Интер два пъти ги победи в драматични мачове 3-2 и 3-4 лидерите в този сезон за мен бяха Джакомо Бонавентура и Герман Денис от следващия сезон очаквам да са на същото ниво.

Торино очаквах доста повече от тях но може би както Самдория и те са новаци и ще им трябва време отново да побеждават големите отбори не съм впечатлен от национала на Италия Огбона но направиха много интересни мачове като 3-5 с Наполи 4-3 срещу Фиорентина и Каляри 4-3 от новия сезон очаквам да са в първите 10.

Дженоа имат не лош състав но нещо не им се получава играта и бяха много близко до изпадане радвам се ,че останаха зареди дербито със Самдория.Много малко голове вкараха за 38 мача 38 гола трябва да работят в атака за следващия сезон да не се борят отново за спасение.

Палермо за мен са най-голямото разочарование този сезон в Серия А очакваш слаб сезон но чак да отпадна не имат за мен добър състав доста добри трансфери правят но тази година ясно е зле дадоха не малко пари над 20 милиона ако не се лъжа.Дибала доста го хвалеха ,че е бил Новият Агуеро.Но има само 3 гола но може би и да стане още е много млад само на 19 години.Яд ме е и за Миколи един от нестандартните футболисти вкара невероятен гол от центъра май беше срещу Киево.Лошо е ,че през новия сезон няма да има дерби на Сицилия но малко се изгуби това дерби след батални сцени през 2007 от тогава много по малко хора ходят.Не знам да ли е от това но е факт ,че от тогава е доста по слаба атмосферата на трибуните.

Сиена се знаеше ,че се борят да не изпаднат след наказанието от -6 точки.Но не бяха далече да оцелеят но в края на първенство записаха доста лоша серия от 14 мача имаха само 2 победи 3 равенство и 9 загуби.Росина и Емегара бяха най добрите през сезона.Сиена заслужава уважение въпреки ,че не играят за нищо играха много силно срещу Милан и за малко да ги прати в ЛЕ.Надявам се и в България отборите който за нищо не играят да се хвърлят на 100 % както Сиена.

Пескара ясно се видя ,че не са на нивото на останалите отбори от Серия А ,но въпреки това в някои мачове играха много добре но правеха много пропуски.Може би ако в отбора бяха остана ли футболистите от миналата година Верати,Имобиле,Инсине нямаше да са на това място.

Като цяла съм доволен, от сезона беше малко по силно от миналата година, гледаш ме доста хубави мачове.Дано звездите на Серия А да останат в Италия и да се увеличат.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 24 май 2013 09:06

durex написа:Последните 20 години отсъдените дузпи ЗА и ПРОТИВ тези отбори .....

Изображение

Смятайййййййййййййййййййййй .. :mrgreen: Ще кажеш, че Балотели играе от 20 години в Милан..
От тази статистика излиза, че за Ювентус са отсъдени най-малко...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 май 2013 09:09

за мен това са бакалски сметки! Футболът не е 2+2=4 Иначе, нямаше да го обичат толкова хора.... Не е коректно спрямо Милан, които аз приятелски ненавиждам :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”