Значи сигурно всеки ден влизам и чета всичко в този форум.Луд левскар съм!!!!!От 10 години ходя на почти всеки мач.Вчера направо ми стана лошо на стадиона.Такъв срам не сме брали никога!!!!Прочетох тази тема и евалата правя на момчето което е написало!!!!Определено имаш голямо сърце и там е СИНЯТА ИДЕЯ!!!Но това което си написал просто няма как да стане и верно е малко смешно.Но има и нещо вярно в това което си написал че май наистина трябва ние да си търсим собственик защото Батков няма да ни продаде!!!
ИСКАМ СЪЩО ДА КАЖА ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ БАТКОВ!!!!И ТОВА ЧЕ ГО ПСУВАМЕ НА СТАДИОНА ВЪОБЩЕ НЕЕ ДОСТАТЪЧНО АМА ВЪОБЩЕ!!!ТРЯБВА ДА НЕ МУ ДАВАМЕ ДА ИЗЛИЗА ОТ ТЯХ!!!ДА МУ БЛОКИРАМЕ УЛИЦАТА!!!!ТРЯБВА ДА ГО ХВАНЕ ЯКО СТРАХ!!!ИНАЧЕ НЯМА ДА НИ ПРОДАДЕ НИКОГА!НЗ АЗ СЪМ ОТВОРЕН ЗА ВСЯКАКВИ ИДЕИИ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗАЩОТО ВЧЕРА ЗА 1ВИ ПЪТ ВОДИХ МАЛКОТО МИ ПРАДЧЕ НА МАЧ ТОЙ Е НА 7годинки И ВИДЯ ТОЛКОВА СМЕШЕН ЛЕВСКИ КОЛКОТО НИКОГА И МЕ ПИТА БАТЕ ВИНАГИ ЛИ СМЕ ТОЛКОВА СЛАБИ???МЕНЕ НАПРАВО МИ СТАНА ЛОШО!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- skitnika22
- Контакти:
-
Re: BPEME E 3A HИКИ ИЛИЕВ
За съжеление, докато Батков е начело на отбора.....някои просто няма как да работят в Левски.....като се започне именно от Ники Илиев.....та до Сираков и Мъри ! Сигурно има и други левскари, които не желаят да имат нищо общо с персоната която е начело на Левски !
Re: За правилния футбол
Според мене най-лошото е, че Левски има нападатели но няма ГОЛМАЙСТОР!Такъв човек трябва на отбора.....голаджия,реализатор...................до зимата какво ще правим без такъв нямам идея.За това беше важно да вземем такъв като Жоб,Моб,Боб или къвто е там защото от 3 положения щеше да се вкара поне едно.
gy6tera7 написа:Левски тогава имаше идея , имаше красота ..
Сега идеята я няма , красотата - ХИЧ !
Към човека над мен : пише се фуТбол , играча се казваше ДжЕйоба .
"Играчът" следвай правилата за пълнен член
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Оферта за Продажбата на ЛЕВСКИ
Пич, може би точно точно тази идея няма да се осъществи, но важното е, че ги имаш!
За разлика от хората, които нямат идеи за нищо и мислят еднакво като всички останали - точно те сега ти се подиграват
За разлика от хората, които нямат идеи за нищо и мислят еднакво като всички останали - точно те сега ти се подиграват

"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Мъри го прати в дублиращия отбор и Ангелов не искаше там, не е отказал да си продължи договора с Левски или нещо такова просто беше изгонен, от тогава няма кой да вкара факт
Последна промяна от stg333 на 02 окт 2009 11:37, променено общо 1 път.
- skitnika22
- Контакти:
Няма кои да вкара гола!!!!!!ТОВА Е ЦЕЛИЯ ПРОБЛЕМ НА ЛЕВСКИ В МОМЕНТА!!!АКО БЯХМЕ ВКАРАЛИ ВЧЕРА ПОНЕ ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ОТ 5те 100% мача щеше да се развие по много различен начин!започнахме даже 2рото половреме пвефектно и Христов испусна сам срещу вратаря после неможа да засече една топка това си бяха 2гола.После и Бардон испусна и до там бяхме!!!
sl321 написа:Съгласн съм че вече 2 месеца виждаме най неправилния футбол който може да съществува.Не трябва да разбираш много от футбол за да видиш че при загубите от Тампере играехме много по добре.А за най резултания (ако говориш за Ангелов) ако Мъри е имал нещо против него нямаше да го вземе в Литекс.
Говориш глупости!Той отиде в Литекс преди Мъри и искаше да си ходи,когато тренерчето дойде!
И мъри имаше грешки! Аз въобще не съм привърженик да се връща! Левски имаше добър треньор в лицето на Емил Велев! При кокала в отбора имаше настроение и най-важното - СПОКОЙСТВИЕ! Наш'те не играеха кой знае какво, но печелеха мачовете си именно заради спокойствието в отбора! Дори в мчове когато не вървеше накрая все пак побеждавахме...а победата е най-важното! Правилния футбол няма много общо! По принцип да владееш повече топката е показателно, но много по-показателно са броя на ударите! Дебрецен не ни биха с правилен футбол! Правилен футбол е този при който отбора отбелязва голове! Всичко останало са глупости! Вчера паднахме заслужено с 4-0! НАПРАВО СЪМ БЕСЕН КАТО СЛУшАМ КАК щЯЛ ДА СЕ РАЗВИЕ МАчА АКО НЕ ЗНАМ СИ КВО СИ...Абе хора! БЕз да се напъва Лацио ни би с 4-0! Ние реално сами се бихме! Но резултата рефлектира показаното на терена! Ние имахем изключително много брак в играта! А те си ни разцъкваха както искат! Проблемите на Левски далече не са само в липсата на голмайстори! ИГРОВО СМЕ ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА! А когато играеш толкова безидейно и хаотично отпред и толкова неориентирано и сковано отзад...няма кво да се чудим че паднаме като тъпани! АЗ НЕ ПОМНЯ ТОЛКОВА СЛАБ ЛЕВСКИ! СРАМ!
Нямало кой да вкара гола ?! Няма и кой да го изработи бе ... положенията които ги правим са чиста случайност. Левски в момента е на ниво Б група. Слава на Ратко и Батко !!!