Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hegemon
Контакти:

Re: Футболистите бойкотират, ръководството се инати !

Мнениеот hegemon » 02 окт 2009 00:33

tprodanov написа:Къде точно сме го видяли ратко?

е как къде ...той пище историята , за 7 год 8 отбра ,хаххах

към автора , едно е да хвърлящ сили , друго е да можещ!!! визитката му говори ясно, че не СТАВА !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 02 окт 2009 00:34

Ами отиди на герена и изгледай една тренировка ! Ако ли не попитай някой който е ходил !

Не ме разбирайте погрешно не казвам,че Ратко е супер треньор аз не го подкрепям, но според мен това си е БОЙКОТ !
Просто не виждам друго логично обяснение !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Re: Скандални Разкрития!!!!

Мнениеот kiko3 » 02 окт 2009 00:35

unist_gp написа:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-02&article=295960

Ти във вестник на Батков какво искаш да пише :!: :?: .Със сигорност няма да прочетеш нещо лошо за него или за Лефски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Re: Томиславе! Вальо! А сега играта красива ли е?

Мнениеот waranty » 02 окт 2009 00:36

Linky написа:
waranty написа:честито на всички левскари ама иначе щяхте да ги биите де но както и да е аз пргнзирах 0:6 ма уви не познах 0:4 пак добър резултат

Честито и на теб, вашият отбор пада , колкото и нашият на полувремето .

аз не сам за ЦСКА кретен

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 02 окт 2009 00:40

slavi_1914 написа:Ами отиди на герена и изгледай една тренировка ! Ако ли не попитай някой който е ходил !

Не ме разбирайте погрешно не казвам,че Ратко е супер треньор аз не го подкрепям, но според мен това си е БОЙКОТ !

искащ дами кажещ , че той е невероятен специалист, доказан ,и са го изгонили от 8 отбора ,защото никаде няма късмет и футболистите му бойкотират ,а той едва ли не е Капело , това е адска глупост , по скоро бойкотират Батков :?: !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 02 окт 2009 00:44

hegemon написа:
slavi_1914 написа:Ами отиди на герена и изгледай една тренировка ! Ако ли не попитай някой който е ходил !

искащ дами кажещ , че той е невероятен специалист, доказан ,и са го изгонили от 8 отбора ,защото никаде няма късмет и футболистите му бойкотират ,а той едва ли не е Капело , това е адска глупост , по скоро бойкотират Батков :?: !

Не,искам да кажа че тези примадони и СЪР АЛЕКС да им докараш пак ще са недоволни от нещо !
Не съм казал че Достанич е перфектния треньор. АЗ НЕ ГО ХАРЕСВАМ И ОДОБРЯВАМ !
Но тези бездарници немогат да отиграят 1 положение - за каква тактика, за каква схема, за какви млади говорим ?
Които и 11 момчета от трибуните да бяхте взели днес нямаше да загубят с толкова или поне гол щяха да вкарат !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 02 окт 2009 00:49

забележи , че всичко тръгна от на Рабех глупостта преди мача с Дебрецен , Батков го спаси а, повечето играчи неса го искали в отбора вече , от там дойде Казан и край ,
Последна промяна от hegemon на 02 окт 2009 00:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 02 окт 2009 00:49

slavi_1914 написа:Цялата истина опира само до едно ! Футолистите бойкотират треньора и ръководството, а Гонзо го знае и затова си трае и пази Достанич !
Треньора според мен не е виновен изобщо ! Футболистите се гаврят с всички ! Чак пък гол да не могат да вкарат айде стига глупости това си мирише на БОЙКОТ ! Ратко сме го видяли всички колко добре провежда тренировките и колко труд хвърля човека, а те колко усилия полагат ? Явно ще трябва да има чистка в отбора ! За БОРАТ ще се въздържа от коментари ! За мен той си е пътник - само въпрос на време е да си събере багажа !
Забележете какво се случва с основните футболисти - Топчо е играл мачове и контузен. А сега ? Петков почна много често да се контузва в най-напрегнатите моменти на Левски ? Г.Христов съм сигурен че Гонзо го хули яко и му е смазал психиката!....
Няма какво да се каже повече до зимата ще е така ! Поне да разкрият вичко така или иначе сме на дъното нека поне лъсне истината. Ще видите че в момента в който спрат да БОЙКОТИРАТ мачовете ще видите друг Левски ! Бъдете сигурни !
Явно на момченцата този треньор им е неудобен защото много ги юрка !

Пращай тия твой мисли на Батков като е-mail, да има нова доза сценарии да се оправдава след загубите ! Деба как се контузват, не е възможно да са просто уникално смешни. Трябва да има някаква конспирация. Аз ще ти се скарам, защо не подържаш версията на Батков, избързваш със сценариите. Изчаквай първо той да промени версията и ти тогава. Да говорите глупости поне в 1 такт !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 окт 2009 00:50

Толкова тренировки съм изгледал, че идея си нямаш. И при Мъри, и при Вуцов и при Кокала и при тоя. Гледал съм тренировки на децата, на юношите, на дубъла и това се случва през ден. Е вервай ми, като се изключи Вуцов, тоя може би е най-големия смешник, който съм виждал. Но пък ми е интересно да споделиш, кое точно тактическо указание ти хареса, че може да не съм му разбрал српския?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Скандални Разкрития!!!!

Мнениеот unist_gp » 02 окт 2009 00:57

kiko3 написа:
unist_gp написа:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-02&article=295960

Ти във вестник на Батков какво искаш да пише :!: :?: .Със сигорност няма да прочетеш нещо лошо за него или за Лефски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

научи се, че се пиша ЛеВски и сигУрност
това ако е истина за титанеца..... кофти му се пише

Върни се в “Архив”