tprodanov написа:Къде точно сме го видяли ратко?
е как къде ...той пище историята , за 7 год 8 отбра ,хаххах
към автора , едно е да хвърлящ сили , друго е да можещ!!! визитката му говори ясно, че не СТАВА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tprodanov написа:Къде точно сме го видяли ратко?
unist_gp написа:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-02&article=295960
Linky написа:waranty написа:честито на всички левскари ама иначе щяхте да ги биите де но както и да е аз пргнзирах 0:6 ма уви не познах 0:4 пак добър резултат
Честито и на теб, вашият отбор пада , колкото и нашият на полувремето .
slavi_1914 написа:Ами отиди на герена и изгледай една тренировка ! Ако ли не попитай някой който е ходил !
Не ме разбирайте погрешно не казвам,че Ратко е супер треньор аз не го подкрепям, но според мен това си е БОЙКОТ !
Просто не виждам друго логично обяснение !
hegemon написа:slavi_1914 написа:Ами отиди на герена и изгледай една тренировка ! Ако ли не попитай някой който е ходил !
Не ме разбирайте погрешно не казвам,че Ратко е супер треньор аз не го подкрепям, но според мен това си е БОЙКОТ !
Просто не виждам друго логично обяснение !
искащ дами кажещ , че той е невероятен специалист, доказан ,и са го изгонили от 8 отбора ,защото никаде няма късмет и футболистите му бойкотират ,а той едва ли не е Капело , това е адска глупост , по скоро бойкотират Батков!
slavi_1914 написа:Цялата истина опира само до едно ! Футолистите бойкотират треньора и ръководството, а Гонзо го знае и затова си трае и пази Достанич !
Треньора според мен не е виновен изобщо ! Футболистите се гаврят с всички ! Чак пък гол да не могат да вкарат айде стига глупости това си мирише на БОЙКОТ ! Ратко сме го видяли всички колко добре провежда тренировките и колко труд хвърля човека, а те колко усилия полагат ? Явно ще трябва да има чистка в отбора ! За БОРАТ ще се въздържа от коментари ! За мен той си е пътник - само въпрос на време е да си събере багажа !
Забележете какво се случва с основните футболисти - Топчо е играл мачове и контузен. А сега ? Петков почна много често да се контузва в най-напрегнатите моменти на Левски ? Г.Христов съм сигурен че Гонзо го хули яко и му е смазал психиката!....
Няма какво да се каже повече до зимата ще е така ! Поне да разкрият вичко така или иначе сме на дъното нека поне лъсне истината. Ще видите че в момента в който спрат да БОЙКОТИРАТ мачовете ще видите друг Левски ! Бъдете сигурни !
Явно на момченцата този треньор им е неудобен защото много ги юрка !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
kiko3 написа:unist_gp написа:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-02&article=295960
Ти във вестник на Батков какво искаш да пише![]()
.Със сигорност няма да прочетеш нещо лошо за него или за Лефски
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта