Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Левски - Славия

Мнениеот фифи перото » 20 май 2013 21:35

tsonpen написа:Този мач трябва да се следи под лупа от сътоветните органи. Убедеността на "Левски", че са шампиони и маневрите на Славия и "Ботев" Враца са достатъчно доказателство за това този мач да се разследва. Защото Славия е доказвала, че може да бъде опасна. Този "Левски", който е безкрайно привлечен от равенства със слаби отбори въобще не може да бъде сигурен победител срещу една честно играеща за победа и мотивирана Славия.

Славия дали ще излезе с юношите срещу нас? :roll:
Точно ВИЕ да говорите за купени мачове? :lol:
Хубавото е ,че скоро ще сте там , откъдето изпълзяхте.корабите ще потънат. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 20 май 2013 21:36

4-4 , А ЛЕВСКИ ЩЕ Е ШАМПИОН ОЩЕ В СРЯДА .
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
starozagorec
Контакти:

Мнениеот starozagorec » 20 май 2013 21:37

1:1 Славия изравнява с рикошет в 93 мин.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 20 май 2013 21:39

starozagorec написа:1:1 Славия изравнява с рикошет в 93 мин.

И като се събуди какво стана :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 май 2013 21:40

Жоржиньо написа:
starozagorec написа:1:1 Славия изравнява с рикошет в 93 мин.

И като се събуди какво стана :lol:

Левски пак са с калъфката в уста :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2013 21:42

[quote="delqnski47"
Е...то па оставаше и вие да се радвате...щеше да е баси парадокса! :lol:
Имах предвид,че като Берое гепиха купата,четох мнения на фенове от най-различни отбори и никой не съжали,че не я спечелихте...даже напротив!!Но за тази отрицателна нагласа си има причини,но това е вече без значение поне на този етап ;)
Иначе аз не съм ви попречил да се радвате на ''10 човека и 3:3 срещу....Берое''!Може би имаш предвид ''левскарския дух'',който се появява всеки път в интервала между 80-тата и 90-тата минута!Няма лошо,но тези неща са временни,за ваше съжаление!Вашият случай в момента е частен...защото ще ви донесе цяла титла!Но...всеки,който как се уреди!Явно чичо Господ е решил да ви помага...негово решение,няма да спорим с него ;)[/quote]
Вас също не биха ви съжалявали.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2013 21:43

delqnski47 написа:
sin4ec написа:НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ- и изживяхме своят миг на опиянение... Знаете ли, титлата не е толкова важна, една тенекия и нищо повече. Но ще я вземем за ужас на враговете и плювалниците, на злобарите и хейтърите , на комплексираните розови човечета тук!

Добре....защо винаги споменавате ''розовите човечета'' деева!
От сумАти време ви атакуват абсолютно всички...Славия,Литекс,Берое,Лудогорец,Ботев и кой ли още не!Когато Берое взе купата,в тоя форум само вие не се радвахте бе :lol:
То верно,че сме ''по дефоулт''..ама айде и малко концентрация!

Не е така. Другите ни атакуваха заради интереса си, а вие( не точно ти и още десетина) заради злобата! В този форум има хора, които подкрепят тезата, че сте ни легнали??? И те са розови, пич. Зелените от Разград поздравиха-чест им прави, знам че не е лесно в такъв миг, от Ботев-мразещите ни до дъно на душа-също, защото наистина безумното себераздаване на нашите играчи в последните мачове няма как да не спечели уважение...Но пак ваш човек лансира тезата, че Лудогорец ни били ...легнали :o :o :o
Това е безумие, това е жалко оплюване на съперника и израз на безпомощност и липса на чест и достойнство!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 20 май 2013 21:50

То тоя мач, ако не се играе за какво ни е въобще футболен шампионат и титли?
Да си начешем пикливото лузърско его!? :|

zoro333
Контакти:

Мнениеот zoro333 » 20 май 2013 21:55

ДАЛИ НЕ БЪРЗАТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2013 21:56

sin4ec написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ- и изживяхме своят миг на опиянение... Знаете ли, титлата не е толкова важна, една тенекия и нищо повече. Но ще я вземем за ужас на враговете и плювалниците, на злобарите и хейтърите , на комплексираните розови човечета тук!

Добре....защо винаги споменавате ''розовите човечета'' деева!
От сумАти време ви атакуват абсолютно всички...Славия,Литекс,Берое,Лудогорец,Ботев и кой ли още не!Когато Берое взе купата,в тоя форум само вие не се радвахте бе :lol:
То верно,че сме ''по дефоулт''..ама айде и малко концентрация!

Не е така. Другите ни атакуваха заради интереса си, а вие( не точно ти и още десетина) заради злобата! В този форум има хора, които подкрепят тезата, че сте ни легнали??? И те са розови, пич. Зелените от Разград поздравиха-чест им прави, знам че не е лесно в такъв миг, от Ботев-мразещите ни до дъно на душа-също, защото наистина безумното себераздаване на нашите играчи в последните мачове няма как да не спечели уважение...Но пак ваш човек лансира тезата, че Лудогорец ни били ...легнали :o :o :o
Това е безумие, това е жалко оплюване на съперника и израз на безпомощност и липса на чест и достойнство!

Първо,поради факта че мразя да съм лицемер,искам да отбележа,че аз изобщо не съм се израдвал на победата ви срещу Лудогорец и не мога да си кривя сърцето и да кажа ''Ми на мене не ми пука....не ми трепна сърцето''!Няма такова нещо...хвана ме яд(но не в някакви прекалени количества...както някои се опитват да ми препишат,когато се опитвам да проведа нормален диалог с тях)!
Относно тези,които разправят ''Не сте лягали,всичките си ви бихме честно!Левски шампион'' и ''Левски е съдийско отборче'',ще направя едно общо обръщение,което ще отговори и на твоя коментар:
Всеки коментира и не коментира това,което вижда и не вижда така,както му е угодно! ;) Това от мен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”