Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 10:43

djluka написа:
cska - maina написа:
Viv.Brooke написа:Мога да кажа само едно - честита победа на сините. Все още не са тазгодишен шампион, но 99.9% и това ще стане. Успяхте, а в крайна сметка това е важното.

:lol: :lol: :lol: как да не са шампиони, бе :? та вие им легнахте, преди това правихте издънки заради тях, че не могат да бият слабаци вкъщи. Като нас миналата година! Левски е шампион и Тонев ви го каза, като два месеца преди това го е обещал на едни други хора , дето продават бели неща :mrgreen: Просто догодина е наш ред. Само сценария не се знае :roll:

С това което се случва във вашия отбор скоро "сценария" няма да е във ваша полза !!

Че догодина им е ред-ред е!Само,че и той не знае за какво...Може и да е за отнемане на лиценз. :mrgreen: А сценарият е ясен-ТИТАН не плаща!

Потребителски аватар
djluka
Контакти:

Мнениеот djluka » 20 май 2013 10:46

blue avalanche написа:
djluka написа:
cska - maina написа:
Viv.Brooke написа:Мога да кажа само едно - честита победа на сините. Все още не са тазгодишен шампион, но 99.9% и това ще стане. Успяхте, а в крайна сметка това е важното.

:lol: :lol: :lol: как да не са шампиони, бе :? та вие им легнахте, преди това правихте издънки заради тях, че не могат да бият слабаци вкъщи. Като нас миналата година! Левски е шампион и Тонев ви го каза, като два месеца преди това го е обещал на едни други хора , дето продават бели неща :mrgreen: Просто догодина е наш ред. Само сценария не се знае :roll:

С това което се случва във вашия отбор скоро "сценария" няма да е във ваша полза !!

Че догодина им е ред-ред е!Само,че и той не знае за какво...Може и да е за отнемане на лиценз. :mrgreen: А сценарият е ясен-ТИТАН не плаща!

Този сценарий с лиценза го гледаме всяка година..въпрос на време е да им го вземат .... !!!!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 10:49

Ще си говорим. Ето, че познах за Левски шампион :mrgreen: а съм ЦЕСЕКАР, но не ми е гадно, щото знам как я спечелихте, та чак и ние играхме с 20% от възможностите си, за да вземете мача, като за малко и него да не вземете, накрая Лудогорец щеше да пада от всеки срещнат, а можеше да се стигне и дотам, ако не ви стигаха точки, бфс-то да отнеме от Разтград, за да се получи това, за което аз и Тонев ви говорехме ;) и да, наш ред е 8-)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 20 май 2013 10:53

И другото което е - успех в Европа. Ще стискам палци на всички български отбори. Просто няма как тогава да имам клубни пристрастия. Поздрави и за публиката ви. Радващо е, че се събрахте толкова много, а и ме радва факта, че все пак сме някакъв дразнител и това ви накара да се съберете и направите добра хореография.

Искам да помоля също да се пише без злоба в коментарите, защото в крайна сметка и ние не бяхме злобни. Уважавайте хората отсреща, когато и те ви уважават.

Адмирации. Успех и на вас в Европа. Все още не сме станали шампиони. Няма спор ,че сте добър отбор, може би по-добър като класа от нас, но просто в този ден левскарите оставиха сърцата си на терена и подпомогнати от великолепната публика , която им даде криле не спряха да търсят победата до последно. Единственият към когото изпитвам ненавист и погнуса от вашия отбор е Петричев и съгласи се, че няма как една еднодневка да се пъчи и да обижда над половин България.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2013 11:27

cska - maina написа:Ще си говорим. Ето, че познах за Левски шампион :mrgreen: а съм ЦЕСЕКАР, но не ми е гадно, щото знам как я спечелихте, та чак и ние играхме с 20% от възможностите си, за да вземете мача, като за малко и него да не вземете, накрая Лудогорец щеше да пада от всеки срещнат, а можеше да се стигне и дотам, ако не ви стигаха точки, бфс-то да отнеме от Разтград, за да се получи това, за което аз и Тонев ви говорехме ;) и да, наш ред е 8-)

Брат, казах, че Левски ще е шампион още след Сараево и кво?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 май 2013 11:36

Левски все още не е шампион, не бързайте!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2013 11:37

Rivaldo10 написа:Левски все още не е шампион, не бързайте!

Констатираме си просто, всичките са с вътрешни информатори, явно :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 май 2013 11:41

ralka_levskarka написа:Констатираме си просто, всичките са с вътрешни информатори, явно :lol: :mrgreen:

Да, да, те ако имат информация, точно по форумите щяха да я споделят. Не обръщай внимание на глупаците, такива с лопата да ги ринеш! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 12:19

ralka_levskarka написа:
cska - maina написа:Ще си говорим. Ето, че познах за Левски шампион :mrgreen: а съм ЦЕСЕКАР, но не ми е гадно, щото знам как я спечелихте, та чак и ние играхме с 20% от възможностите си, за да вземете мача, като за малко и него да не вземете, накрая Лудогорец щеше да пада от всеки срещнат, а можеше да се стигне и дотам, ако не ви стигаха точки, бфс-то да отнеме от Разтград, за да се получи това, за което аз и Тонев ви говорехме ;) и да, наш ред е 8-)

Права си, како. Лошото е, че има доста невежи същества, които още не са сигурни в титлата, а тя вече ви краси витрината. Но тоя народ не е прогледнал толкоз години, та ся ли?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2013 12:24

cska - maina написа:
ralka_levskarka написа:

Права си, како. Лошото е, че има доста невежи същества, които още не са сигурни в титлата, а тя вече ви краси витрината. Но тоя народ не е прогледнал толкоз години, та ся ли?

Не мисля, че е уредена ;) , Август месец това го изцепих, защото така го почувствах просто, защото знаех, че след това фиаско отбора ще се вдигне. Ако титлата беше толкова уредена в наша полза не мислиш ли, че щяхме да бием Монтана и Пирин с разлика?

Върни се в “Архив”