Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот Red_Neck » 19 май 2013 09:53

harka1914 написа:
snakebite написа:Като казах за мача, забележете че до влизането на Карвальо май нямахте удар в очертанията . Това го казвам с мисълта за Европа, там ви чакат по-силни отбори от Лудогорец ! Не знам коефицинета ви обаче, може в Първия кръг да имате шанс да сте поставени !
Мисля че на Митов късмета ще свърши, но вие си знаете ! Няма как да не му дадете шанс след като ви изведе до титлата, ние така направихме с Петев и вече му сърбаме попарата, имаше два ключови мача този сезон - и той ги загуби в 90-тата минута !
А и защо го водят автогол, удара на Пелето си беше към вратата !

Имахме, една греда! ;)

Удар в гредата не се брои за удар в очертанията :) - не се заяждам, просто така се отчита.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 19 май 2013 09:57

След толкова бутания и полягвания немислимото се получи,това ще е най-срамната титла в историята на българския футбол.Съдията сгреши при червения картон за гостите,но трябваше да изгони по един играч и от двата отбора преди това.Само да не си повярвате много,скоро отново ще ви разкрият в евротурнирите.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 19 май 2013 09:58

COVINI написа:След толкова бутания и полягвания немислимото се получи,това ще е най-срамната титла в историята на българския футбол.Съдията сгреши при червения картон за гостите,но трябваше да изгони по един играч и от двата отбора преди това.Само да не си повярвате много,скоро отново ще ви разкрият в евротурнирите.

Изображение"COVINI"ИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 май 2013 09:59

Снощи играта в централната зона беше трагична, три огромни грешки в защита, които по чудо не бяха наказани, в атака до последните минути почти нищо не беше сътворено. Имам предвид, че нямаше майсторство. Единственото хубаво нещо от снощи беше победата и нищо друго. Нищо друго.
Спортното майсторство не липсва само на "Левски", а като цяло на всички български отбори.
Владението на топката е най - калпавият елемент от футбола, но има значение все пак. Не може, след като си вкарал гол, да се дърпаш веднага назад.
Това е недопустимо. Още повече, че срещу теб има отбор с човек по - малко.
Съдията снощи сгреши не при Рамос, а може би при Димов, че не го изгони. За Ангелов не съм съгласен, че заслужаваше втори жълт. В същото време реферът спести червения картон и на Моци. Според мен съдията се справи с мача. Даже много добре. Остана незабележим, което е най - важното.
Просто няма как да съм настроен положително към левскарите, след като така се изложиха в Ловеч. И излагацията не беше в редовното време и продълженията, а при дузпите, при самото им изпълнение. Не може толкова безхарактерно поведение.
В играта на "Левски" няма последователност, обиграност. Играеше и снощи наизуст, както беше преди години в онзи мач с "Литекс". Тогава не стана, но снощи се получи. Случва се. Въпросът е, че този успех сега може да замъгли много, а не бива. Трябват много промени, не кардинални, но доста.
Чак тогава може да се говори, че спечелена титла през този сезон си струва.
И не се дразнете с другите! Те нека се дразнят, защото така им изнася. Приказките им за европровали на "Левски" са много по - близо до истината, отколкото друго.
Когато човек си напише обективното мнение, веднага става от другия лагер. Браво, голяма мисъл!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 19 май 2013 09:59

snakebite написа:Като казах за мача, забележете че до влизането на Карвальо май нямахте удар в очертанията . Това го казвам с мисълта за Европа, там ви чакат по-силни отбори от Лудогорец ! Не знам коефицинета ви обаче, може в Първия кръг да имате шанс да сте поставени !
Мисля че на Митов късмета ще свърши, но вие си знаете ! Няма как да не му дадете шанс след като ви изведе до титлата, ние така направихме с Петев и вече му сърбаме попарата, имаше два ключови мача този сезон - и той ги загуби в 90-тата минута !
А и защо го водят автогол, удара на Пелето си беше към вратата !

Имахме, една греда! ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 19 май 2013 09:59

Голямо напрежение е било ! Все пак честито на Левски , това е футболът 1 гол и си по-напред !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 май 2013 10:00

Не можах да гледам мача, но важното е, че свалихме Лудогорец на земята и им отнехме титлата преди 2 кръга на шампионата.
:P
Левски завинаги в моето сърце![

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 май 2013 10:02

Сантяго, поздравления за родния ти отбор, че остана в елита! Догодина пак ще ги гледаш. Просто мисли по - трезво! Тогава нещата са много по -ясни.
Виж колко чужденци има в този отбор и тогава го хвали, че е голям! Срамно е, че лицето на България има толкова много самозванци сред играчите си!
Един Родригес и Ели и толкова. Да, точно за Ели говоря. Той е много добър играч за "Левски", но има дни, когато просто всичко е срещу теб.
Нито Михелич е нещо особено, нито Прохазка, Силва става най - много за резерва, Карвальо е много съмнителен. Гара Дембеле беше много по- добър от него.
За Рамос съм си казал мнението, че няма място в този отбор, каквото и да се случи докрая на сезона.
Последна промяна от daniel875 на 19 май 2013 10:06, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 19 май 2013 10:04

COVINI написа:След толкова бутания и полягвания немислимото се получи,това ще е най-срамната титла в историята на българския футбол.Съдията сгреши при червения картон за гостите,но трябваше да изгони по един играч и от двата отбора преди това.Само да не си повярвате много,скоро отново ще ви разкрият в евротурнирите.

Колко мъка има в мишите душици. Къде сънува тия бутания? Левски надигра преките си конкуренти и всички си го признаха. С истеричната си агресия Домусчиев щеше да уреве света ако имаше подпомагане на отбора на народа. Всички приеха, че Левски заслужено е шампион, но някои мекотели много ги боли и чакат провал в ЕКТ, който да осмисли жалкото им съществуване. Утрепки като вас са срам за България.
Последна промяна от S1914 на 19 май 2013 10:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 май 2013 10:05

daniel875 написа:Сантяго, поздравления за родния ти отбор, че остана в елита! Догодина пак ще ги гледаш. Просто мисли по - трезво! Тогава нещата са много по -ясни.

Родния ми отбор е Левски София и стана шампион.Отбора от Гоце Делчев да се спасява както може!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”