Мнениеот daniel875 » 19 май 2013 09:59
Снощи играта в централната зона беше трагична, три огромни грешки в защита, които по чудо не бяха наказани, в атака до последните минути почти нищо не беше сътворено. Имам предвид, че нямаше майсторство. Единственото хубаво нещо от снощи беше победата и нищо друго. Нищо друго.
Спортното майсторство не липсва само на "Левски", а като цяло на всички български отбори.
Владението на топката е най - калпавият елемент от футбола, но има значение все пак. Не може, след като си вкарал гол, да се дърпаш веднага назад.
Това е недопустимо. Още повече, че срещу теб има отбор с човек по - малко.
Съдията снощи сгреши не при Рамос, а може би при Димов, че не го изгони. За Ангелов не съм съгласен, че заслужаваше втори жълт. В същото време реферът спести червения картон и на Моци. Според мен съдията се справи с мача. Даже много добре. Остана незабележим, което е най - важното.
Просто няма как да съм настроен положително към левскарите, след като така се изложиха в Ловеч. И излагацията не беше в редовното време и продълженията, а при дузпите, при самото им изпълнение. Не може толкова безхарактерно поведение.
В играта на "Левски" няма последователност, обиграност. Играеше и снощи наизуст, както беше преди години в онзи мач с "Литекс". Тогава не стана, но снощи се получи. Случва се. Въпросът е, че този успех сега може да замъгли много, а не бива. Трябват много промени, не кардинални, но доста.
Чак тогава може да се говори, че спечелена титла през този сезон си струва.
И не се дразнете с другите! Те нека се дразнят, защото така им изнася. Приказките им за европровали на "Левски" са много по - близо до истината, отколкото друго.
Когато човек си напише обективното мнение, веднага става от другия лагер. Браво, голяма мисъл!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!