Аз имам няколко въпроса:
Става ли се шампион след като идваш за равен на Георги Аспарухов?
Кой заслужава повече да стане шампион(все пак трябва да има един)?!
Кой успя да победи всичките си директни съперници(дори и с късмет както каза)?
Ти от кой отбор си(може и да не отговаряш разкрит си)?
Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Последна промяна от parvanoff на 19 май 2013 00:38, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Re: Левски шампион!
Затова на някои не им се гледа български футбол. Защото някой се обявава за шампион 2 кръга преди края, като води само с една точка пред втория.
Шампион е Лудогорец! Поне още седмица.
[center]
[/center]

Re: Левски-Лудогорец:ОБЕКТИВНО!!!
tsonpen написа:Браво за мнението и критиката към отбора на който си фен! Има много истина, наистина доста късмет ви споходи в краищата на няколко мача. Но това е съвсем нормално. Обективно погледнато, миналата година и Лудогорец имаше късмет на няколко пъти, без който нямаше да стане шампион. Във Враца победния гол беше в продължението, а в спора за титлата, ЦСКА удариха греди през второто полувреме. Както знаем, Лудогорец стана шампион с точка преднина.
Най-важното е, че самозалъгването ще остави нещата при вас непроменени, а те имат нужда от промяна и то на най-високо ниво.
ти що не беше на Герена да подкрепиш твойте хора ?

Обективно футбола ни затъва. Не се ли започне с тотална промяна скоро всички ще са отвратени и чуждопоклонници.
tsonpen написа:Браво за мнението и критиката към отбора на който си фен! Има много истина, наистина доста късмет ви споходи в краищата на няколко мача. Но това е съвсем нормално. Обективно погледнато, миналата година и Лудогорец имаше късмет на няколко пъти, без който нямаше да стане шампион. Във Враца победния гол беше в продължението, а в спора за титлата, ЦСКА удариха греди през второто полувреме. Както знаем, Лудогорец стана шампион с точка преднина.
Най-важното е, че самозалъгването ще остави нещата при вас непроменени, а те имат нужда от промяна и то на най-високо ниво.
Към теб-поздравления

Тоя не е никакъв левскар. Абсолютен агент, и то разкрит. Но това не е важно-ние сами сме подлагали Левски на десет пъти по-унищожителна критика, и си знаем кусурите по-добре от всеки! Никой не се залъгва, бг футболът е на най-ниското ниво. Но в момента на заслужен триумф някакъв чорбар без мнения да ми се прави на левскар-критикар, айде нема нужда!
Желая ви успех в Европа, но с лежане и бавене няма да стане... И да-физическа подготовка! Но вие си знаете най-добре!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
tsonpen написа:Затова на някои не им се гледа български футбол. Защото някой се обявава за шампион 2 кръга преди края, като води само с една точка пред втория.
След мача с Ботев няма да е.
САМО ЛЕВСКИ!
Момчета, честито! Бяхме невероятни! И ние, и нашите сини богове!
А на лудогорец тва ли бяха 2000 човека? На мен ми се видяха повече!
А на лудогорец тва ли бяха 2000 човека? На мен ми се видяха повече!

[center]1914[/center]
ShooterMan написа:tsonpen написа:Затова на някои не им се гледа български футбол. Защото някой се обявава за шампион 2 кръга преди края, като води само с една точка пред втория.
Аз мисля,че милиционерите ги обявиха за шампиони доста отдавна,там в речта за другите начини.....Просто казионното отборче,подлогата на всички власти пак тръгна да ни "прославя" в Европа.Какво ще бъде сега?Сервитьори?Продавачи на дънки?Готвачи?![]()
Мачовете срещу ЦСКА и Лудогорец бяха спечелени в последните минути. За каквито и начини да говориш, това са фактите. Успех!
Мога само да поздравя отбора на ЛЕВСКИ за мачът днес, някак си сме забравили колко големи победи в световния футбол са се случвали в последните минути / те също са част от мача/. Поздравления за волята, за борбеността и физиката, след мача с нас. Успех на всички отбори!