Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Imaginapolis
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот Imaginapolis » 18 май 2013 23:52

Madridist написа:Честита титла на всички левскари. И един въпрос към тях - футболисти, носили 9 номер в Левски са - Гунди,Наско Сираков, Гонзо и Жоао Силва. Кой е излишния :? Още веднъж честито и успех в ШЛ ;)

Наско не е носил номер 9. За разлика от Мъри. Но ако не си левскар е трудно да го знаеш :)
Честито, левскари!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 18 май 2013 23:52

Днешният мач наистина беше много особен. Щастлив съм, че го видях от трибуните на стадиона и да изпитам неповторимото чувство на победата с моите приятели. Браво на момчетата, браво на публиката. Не забравяйте да се видим и другата седмица.

Чудя се, къде са феновете, пожелаващи ни две калъфки? Поздрави и за тях. Без тях нямаше щастието ни да е пълно.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 18 май 2013 23:53

аз към Митов имам резерви, както имах резерви и към Ди Матео (ЧЕЛСИ е другият ми любим отбор)...ама те наистина едно към едно двамата си приличат кариерите им-и двамата помощник-треньори, и в ЧЕЛСИ и в ЛЕВСКИ играчите бойкотираха старши-треньорите-съответно АВБ и И.И.., и единственото което промениха РДМ и Митов е,че мотивираха играчите и най-важното-донесоха много,много, ама ЗВЕРСКИ МНОГО късмет!...Явно са родени под щастлива звезда.Но като тактика и водене на мачовете има мноооооого какво да се желае и от двамата :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Левски шампион!

Мнениеот we are the champions » 18 май 2013 23:53

Udoji90 написа:Така е, почти сигурен шампион са. Според мен Петев направи огромна грешка да пази 0-0 срещу отбор, който преди 3 дни игра 120 минути + дузпи. И голям късмет имаха "Левски", но бяха по-настоятелният отбор.

Много точно казано Лудогорец един път си изпатиха така в Европа ама явно не разбраха ,че с пазене на резултат няма да стане.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 18 май 2013 23:54

Groucho написа:Честита победа! Поздрави на всички, които имаха възможност и бяха на стадиона. Публиката на Левски днес беше велика. Добър мач на Пламен, направи важни спасявания.
Отборът показа желание за победа и я постигна, но трябва много да подобри играта си.

Почваш много да ме дразниш :mrgreen: Винаги си прав :)
Наздраве ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 18 май 2013 23:55

Някой тук пишат че до влизането на Карвальо несме имали удар..... По тв незнам какво сте гледали ама аз бях на стадиона и Лудогорец минаха центъра не повече от 5-6 пъти, НАЙ ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА, САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 май 2013 23:56

bilyaletdinov написа:Нека се поздравим с една песен :lol: :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=m_ZJM57jqK8[/youtube]

Знаех си ,че тоя ми е познат от някъде.............. :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 18 май 2013 23:56

Groucho написа:Честита победа! Поздрави на всички, които имаха възможност и бяха на стадиона. Публиката на Левски днес беше велика. Добър мач на Пламен, направи важни спасявания.
Отборът показа желание за победа и я постигна, но трябва много да подобри играта си.

Като за умерен симпатизант на Левски, чаткаш играта :)

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 18 май 2013 23:56

allez_les_blues написа:Това че системно започнахме да вкарваме голове в последните минути е прекрасно.Не само защото е признак на характер , воля и добра физическа подготовка, но и защото така взимаме страха на другите.От тук нататък, всеки отбор в България който играе срещу ЛЕВСКИ и мачът е на кантар, в последните 10-тина минути буквално ще пълнят гащите от страх...а когато съперника играе със страх, головете понякога падат и сами....от кога чакам такива победи в последните минути,толкова са сладки...едно време в първите години на Гонзо в ЛЕВСКИ ей така ги мушкахме все накрая-и "кървавия гол", и в Ловеч и т.н.... ако се върнем още по-назад във времето-ЛЕГЕНДАРНИЯ гол на Кайзера в 90-тата минута срещу Глазгоу Рейнджърс, Бабангида срещу Динамо(Букурещ)...ако се сетите за други пишете,или да направим отделна тема за головете на ЛЕВСКИ в последната минута ;)

CSKA -Levski 1:2 - 2004 (Chilikov 93min)
ЦСКА - "Левски" 0:1 - 2003 (Мендоса 92)
Последна промяна от drakata на 18 май 2013 23:58, променено общо 2 пъти.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 18 май 2013 23:57

Imaginapolis написа:
Madridist написа:Честита титла на всички левскари. И един въпрос към тях - футболисти, носили 9 номер в Левски са - Гунди,Наско Сираков, Гонзо и Жоао Силва. Кой е излишния :? Още веднъж честито и успех в ШЛ ;)

Наско не е носил номер 9. За разлика от Мъри. Но ако не си левскар е трудно да го знаеш :)
Честито, левскари!

Може би колегата е имал предвид централните нападатели, затова се е пообъркал. Наско винаги е бил с номер 8.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”