Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00

Мнениеот RIR » 16 май 2013 09:48

mistreated написа:
terata написа:
mistreated написа:Не, че нещо, ама все пак не играхте срещу футболното страшилище на Европа. Левски да се радва, че е стигнал до 3:3 в редовното време срещу Берое ми се струва леко смешно.
Да, имахте шанс дори да спечелите, но я кажи колко гола пък пропуснаха Берое в първите 80 минути, че и в продълженията, когато Илиев ви спаси с едно излизане и улавянето на топката в краката на Джоман.
Дори оправданието за човек по-малко не върви, защото преди да изгонят Йовов изглеждахте още по-жалко.
Показахте характер, няма спор, но всеки път само с характер не може да се печели. Трябва и игра.
Всички ваши ръководители говореха глупост след глупост, когато биехте с кански мъки Враца и Миньор. Вчера пък заявиха, че няма проблем и ще се видгне отбора за съботния мач. Само че сега ще види Митов какво е напрежение от загуба и дали напрежението е само в електрическата мрежа. Защото голяма вина за загубата ви снощи има и той, ама няма достатъчно мозък в главата, за да го осъзнае. Много пъти в последните мачове ви покриваше късмета, но вселената търси баланс. Ненормално е с такава игра да вземете дубъл. Ненормално е да победите Лудогорец.

Не че нещо ама в редовното време 60 минути с човек по-малко и гол пасив, а след това и 2 гола... така че няма отбор, който да не се радва че е успял да изравни до края на мача. ;) А иначе поредното комплексарско мнение :mrgreen: Значи сега Берое не е страшилище, но когато ги бием за първенството и то на Герена, е нещо нечувано и невиждано и се случва само ако мача е уговорен. :mrgreen: Вашето е болестно състояние.

Момче, радвайте се ако искате и на победи над отбори от В група! Аз казвам, че не е нормално за Левски. Ако толкова ви е паднало нивото, халал да ви е изравняването.
Дали ми е комплексарско мнението няма никакво значение. Берое не е страшилище щом се намира на 8-мо място в първенството ни, но това само доказва тезата ми колко слаб отбор е Левски.
И да, Берое не искаха да ви вкарват голове на Герена. Мисля, че разликата в проведените им контри вчера и проведените им контри на Герена сам можеш да ги видиш (ако свалиш очилата де).

Виж, ти беше един от хората, които смятаха, че купата е за Славия, а същевременно с това казваше, че това че Купата била уредена, не означавало, че и първенството е такова. Сега с мнението си клониш точно в противоположната посока. А и фактите показват, че не си бил прав.

Иначе, като цяло, съм съгласен с теб за мача - не е нормално Левски да се радва на равен срещу Берое, особено във финал за купата, ако ще и с 9 човека да сме играли. Защото Йовов го изгониха заслужено и щом Берое са ни поставили в ситуация да играем с 10 човека цяло полувреме (а после и продълженията), значи са ни надиграли. Да, Левски не е силен отбор, не е този, който диктува събитията в мачовете през цялото време.

Митов сбърка вчера, още с титулярите сбърка. Наруши правилото, че печеливш отбор не се променя, ако ще и да печели грозно и на мъка. Но, отбора показа хъс и желание. След третия гол можеха да си затраят и да чакат мача да свърши, не е каквото да не сме го виждали това. А характера, дали е срещу ЦСКА, Берое или Македонска слава си е характер.

Левски си е все така безидеен отбор като преди 2-3 месеца, едва ли някой нормален би го отричал. Но все още има шанс да се пребори за първото място. И ние, като приърженици на този отбор, трябва да вярваме и да го подкрепим. След събота, или ако се стекат хубаво нещата, след 25-ти, ще го мислим.
Последна промяна от RIR на 16 май 2013 09:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 16 май 2013 09:53

tsonpen написа:А да ти идва на ум, че "Левски" и да играе хубав футбол и да се бори докрай, това може да не е достатъчно да бие Лудогорец? С две думи, игра като вчерашната може въобще да не ви помогне.
А вчера, че стана хубав мач - стана. Но не бихте. А явно сте играли. С малка намеса на съдията щеше да е друго. Както и с повече късмет. Но Берое заслужават заради дързостта да ви се опълчат и да играят наистина силно.

В спорта има много фактори различни от моментна форма и подготовка, които играят. Затова в събота може да се случи всичко. И тук не говоря за изсмуканите "други начини" от безумното изявление на Тонев. Както Левски само печелеше 10 мача подред, както не е бил Лудогорец откакто сте някои в българския футбол, така може паницата да се обърне. По същият начин може и да се окаже, че ще ни победите леко.

Аз мисля, че играчите ще са озлобени след мача за Купата. Никой не може да им промени качествата, но затова трябва чисто психологически да се подходи правилно.

Странно е чувството, виждам, че не е само при мен. Мен не ме е яд за вчерашния мач (само е тъпо, че играхме 120 минути) и чувствам оптимизъм за събота. Абсолютно безпочвен като помисля трезво, ама фен мисли ли?!? :mrgreen: Може да се лъжа, ще видим.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 16 май 2013 09:56

MuFc1878 написа:3:2

Пак ли искаш да има инфаркти в червено :lol: :lol: :lol:
Мача ще е труден това е ясно. Нека напълним останалото от стадиона ни и да подкрепим отбора!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 май 2013 10:02

RIR написа:Виж, ти беше един от хората, които смятаха, че купата е за Славия, а същевременно с това казваше, че това че Купата била уредена, не означавало, че и първенството е такова. Сега с мнението си клониш точно в противоположната посока. А и фактите показват, че не си бил прав.

Да, настина мислех така най-вече заради играта на ЦСКА срещу Локо СФ и заради фактът, че Радуканов остави в най-важният си мач отборът без несменяеми титуляри, като Бандаловски и Саша. В последствие осъзнах, че просто Милен си е тъпак от класа.
Признавам грешката си!

RIR написа:Иначе, като цяло, съм съгласен с теб за мача - не е нормално Левски да се радва на равен срещу Берое, особено във финал за купата, ако ще и с 9 човека да сме играли. Защото Йовов го изгониха заслужено и щом Берое са ни поставили в ситуация да играем с 10 човека цяло полувреме (а после и продълженията), значи са ни надиграли. Да, Левски не е силен отбор, не е този, който диктува събитията в мачовете през цялото време.

Митов сбърка вчера, още с титулярите сбърка. Наруши правилото, че печеливш отбор не се променя, ако ще и да печели грозно и на мъка. Но, отбора показа хъс и желание. След третия гол можеха да си затраят и да чакат мача да свърши, не е каквото да не сме го виждали това. А характера, дали е срещу ЦСКА, Берое или Македонска слава си е характер.

Левски си е все така безидеен отбор като преди 2-3 месеца, едва ли някой нормален би го отричал. Но все още има шанс да се пребори за първото място. И ние, като приърженици на този отбор, трябва да вярваме и да го подкрепим. След събота, или ако се стекат хубаво нещата, след 25-ти, ще го мислим.

Тук съм съгласен с всичко казано от теб. Затова и не разбирам как може някои ваши привърженици да се радват на двата гола накрая, а да не гледат по-обширно на нещата, като това защо 40 минути до изгонването на Йовов и 40 минути след това Левски беше тотално надигран от старозагорци.
Защо Митов бърка състава в 3-4 мача подред, но докато с Миньор и Враца късметът и много ниската класа на съперниците ви спасяваше, то този път дори 8-мият в първенството ви взе купата от ръцете.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 16 май 2013 10:07

Фактите не говорят добре за отбора на Левски:
- Тежка загуба на финала - няма как да не повлияе негативно на играчите, още по-лошото, че успяха да върнат загубен мач и после се провалиха
- 120 минутен мач - бг футболистите не могат 45 на ниво да изиграят, а с тези 120 ще им е много по-трудно (не знам защо не е изместен мача поне за Неделя)
- Слаб треньор, който не може дори правилно да избере титулярите и вече "заслепен от успехите" си според мен ще даде всичко в атака и ще бъде излъган ... отново
- Липсата на мотивация и лошото кондиционно състояние на голяма част от футболистите на Левски, поне от това, което видях вчера
- Лудогорец са се готвили цяла седмица за този мач и са имали време за почивка и настройка за мача, в това число и подготовка за някакви тактически постановки
- Отбора на Лудогорец е по-сработен от домакините
- Треньора на гостите има ясна представа какво трябва да прави отбора му на терена, а и няма това напрежение, че ще загуби работата си след този мач
- Лично според мен Лугодогец имат и по-добри изпълнители от домакините, само на вратарския пост нещата не стоят така
И все пак нещо в полза на Левски:
- Домакинство/публика - почти съм сигурен, че дори след загубения финал сините фенове ще подкрепят на 100% отбора
- Йовов е наказан и така няма да се губят 2-ма човека (един път, че е на терена и още един като играе за противника)
- Естествено всички фенове на Левски се надяват да се върне прочутия син "характeр" и да измъкнат победата дори и само със желание и себераздаване

Смятам, че мача ще е доста интересен и равностоен. Както казах, заради публиката, историята и всичко останало Левски ще търси победата, но срещу себе си има един много сработен и качествен отбор, чиито треньор не се притеснява за бъдещето си дори и при загуба в този мач. След казаното по-горе, ако всичко ще се решава на терена мисля, че мача отива към Х, който би трябвало да е със стойността на победа за гостите.
“Прост народ - слаба държава”

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 16 май 2013 10:07

За мача с ''Лудогорец'' трябва да се вземат някои спешни и неотложни мерки.Основната е да се намери 10 тонен крик,с който да бъдат повдигнати задните части на Гаджев,който не знам по какви причини и критерии,все още се подвизава в ''Левски''.Току-що с приятели,които мислеха,че съм краен в мнението си за него,изгледахме отново мача с ''Берое'' и те се убедиха,че с този позьор и псевдо футболист,отборът играе с човек по-малко.Какви са тези футболни специалисти,които не могат да видят,че този с свършил за футбола.Нищо добро не очаква ''Левски'' ако Гаджев бъде включен в състава срещу ''Лудогорец''.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2013 10:11

RIR написа:
tsonpen написа:А да ти идва на ум, че "Левски" и да играе хубав футбол и да се бори докрай, това може да не е достатъчно да бие Лудогорец? С две думи, игра като вчерашната може въобще да не ви помогне.
А вчера, че стана хубав мач - стана. Но не бихте. А явно сте играли. С малка намеса на съдията щеше да е друго. Както и с повече късмет. Но Берое заслужават заради дързостта да ви се опълчат и да играят наистина силно.

В спорта има много фактори различни от моментна форма и подготовка, които играят. Затова в събота може да се случи всичко. И тук не говоря за изсмуканите "други начини" от безумното изявление на Тонев. Както Левски само печелеше 10 мача подред, както не е бил Лудогорец откакто сте някои в българския футбол, така може паницата да се обърне. По същият начин може и да се окаже, че ще ни победите леко.

Аз мисля, че играчите ще са озлобени след мача за Купата. Никой не може да им промени качествата, но затова трябва чисто психологически да се подходи правилно.

Странно е чувството, виждам, че не е само при мен. Мен не ме е яд за вчерашния мач (само е тъпо, че играхме 120 минути) и чувствам оптимизъм за събота. Абсолютно безпочвен като помисля трезво, ама фен мисли ли?!? :mrgreen: Може да се лъжа, ще видим.

Аз затова написах "може да не е достатъчно да бие Лудогорец". Наистина всичко може да стане, макар и след вчера със сигурност не сте фаворити. Но го има момента със злобата, а и това, че се борихте честно в един мач и почти успяхте, което може да ви подейства положително. От друга страна, щабът на Лудогорец имаше перфектна възможност да разучи един "Левски", който играе на върха на възможностите си, а 120 минути, от които повече от половината с човек по-малко си имат значение. Възстановяване за играчите все пак ще има. Все пак мачът не е днес.
А оптимизмът при теб и другите е защото играта беше честна и отборът ви наистина се бореше. Това винаги действа добре на истинските фенове, дори и при загуба. Затова се надявам в събота играта пак да е честна и двата отбора да покажат най-доброто, на което са способни.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 16 май 2013 10:15

dimitar59 написа:За мача с ''Лудогорец'' трябва да се вземат някои спешни и неотложни мерки.Основната е да се намери 10 тонен крик,с който да бъдат повдигнати задните части на Гаджев,който не знам по какви причини и критерии,все още се подвизава в ''Левски''.Току-що с приятели,които мислеха,че съм краен в мнението си за него,изгледахме отново мача с ''Берое'' и те се убедиха,че с този позьор и псевдо футболист,отборът играе с човек по-малко.Какви са тези футболни специалисти,които не могат да видят,че този с свършил за футбола.Нищо добро не очаква ''Левски'' ако Гаджев бъде включен в състава срещу ''Лудогорец''.

Съгласен съм с теб, но де да беше само Гаджев ... Жалко за него игра добре преди година-две получи контузия и от тогава не е същия. Може би иска трансфер. Защитата ни обаче е разковничето на това Берое да вкара 3 гола. Трагични са и Милиев и Ели и Димов .. просто нямаме нормална централна защитна двойка. Колкото и да ми се иска да победим Лудогорец, просто не виждам как може да се случи това. :(
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2013 10:21

mfca написа:Фактите не говорят добре за отбора на Левски:
- Тежка загуба на финала - няма как да не повлияе негативно на играчите, още по-лошото, че успяха да върнат загубен мач и после се провалиха
- 120 минутен мач - бг футболистите не могат 45 на ниво да изиграят, а с тези 120 ще им е много по-трудно (не знам защо не е изместен мача поне за Неделя)
- Слаб треньор, който не може дори правилно да избере титулярите и вече "заслепен от успехите" си според мен ще даде всичко в атака и ще бъде излъган ... отново
- Липсата на мотивация и лошото кондиционно състояние на голяма част от футболистите на Левски, поне от това, което видях вчера
- Лудогорец са се готвили цяла седмица за този мач и са имали време за почивка и настройка за мача, в това число и подготовка за някакви тактически постановки
- Отбора на Лудогорец е по-сработен от домакините
- Треньора на гостите има ясна представа какво трябва да прави отбора му на терена, а и няма това напрежение, че ще загуби работата си след този мач
- Лично според мен Лугодогец имат и по-добри изпълнители от домакините, само на вратарския пост нещата не стоят така
И все пак нещо в полза на Левски:
- Домакинство/публика - почти съм сигурен, че дори след загубения финал сините фенове ще подкрепят на 100% отбора
- Йовов е наказан и така няма да се губят 2-ма човека (един път, че е на терена и още един като играе за противника)
- Естествено всички фенове на Левски се надяват да се върне прочутия син "характeр" и да измъкнат победата дори и само със желание и себераздаване

Смятам, че мача ще е доста интересен и равностоен. Както казах, заради публиката, историята и всичко останало Левски ще търси победата, но срещу себе си има един много сработен и качествен отбор, чиито треньор не се притеснява за бъдещето си дори и при загуба в този мач. След казаното по-горе, ако всичко ще се решава на терена мисля, че мача отива към Х, който би трябвало да е със стойността на победа за гостите.

Добър анализ, но само няколко вметки от мен:
Не мисля, че вратарят на Лудогорец е по-слаб от този на "Левски". Дори и да приемем, че са равностойни като способности, Владо като физика е доста по-стабилен. Помисли само за началото на мача вчера и ако на мястото на Пламен беше Владо. Та той нямаше да мръдне и момчето от Берое просто щеше да катастрофира в него :)
А за преместването на мача - по-важният мач беше финалът за Купата, защото там един мач решава всичко. Ако си докарал до там един мач в шампионата да решава титлата, това си е твой проблем, твой риск. Освен това, Лудогорец след това има друг важен мач с "Ботев" Пловдив и ако не победи "Левски", това може да е нов финал.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 16 май 2013 10:23

mistreated написа:
RIR написа:Виж, ти беше един от хората, които смятаха, че купата е за Славия, а същевременно с това казваше, че това че Купата била уредена, не означавало, че и първенството е такова. Сега с мнението си клониш точно в противоположната посока. А и фактите показват, че не си бил прав.

Да, настина мислех така най-вече заради играта на ЦСКА срещу Локо СФ и заради фактът, че Радуканов остави в най-важният си мач отборът без несменяеми титуляри, като Бандаловски и Саша. В последствие осъзнах, че просто Милен си е тъпак от класа.
Признавам грешката си!

RIR написа:Иначе, като цяло, съм съгласен с теб за мача - не е нормално Левски да се радва на равен срещу Берое, особено във финал за купата, ако ще и с 9 човека да сме играли. Защото Йовов го изгониха заслужено и щом Берое са ни поставили в ситуация да играем с 10 човека цяло полувреме (а после и продълженията), значи са ни надиграли. Да, Левски не е силен отбор, не е този, който диктува събитията в мачовете през цялото време.

Тук съм съгласен с всичко казано от теб. Затова и не разбирам как може някои ваши привърженици да се радват на двата гола накрая, а да не гледат по-обширно на нещата, като това защо 40 минути до изгонването на Йовов и 40 минути след това Левски беше тотално надигран от старозагорци.
Защо Митов бърка състава в 3-4 мача подред, но докато с Миньор и Враца късметът и много ниската класа на съперниците ви спасяваше, то този път дори 8-мият в първенството ви взе купата от ръцете.

Дълга тема е. Просто нивото пада. И при нас, и при вас. При Левски и ЦСКА най-вече, защото титлите и купите са вече рядкост в сравнение с преди, което не е лошо, защото има конкуренция. Обаче повечето фенове на двата отбора са разглезени. Освен това ако за Берое (моите уважения) една купа е голяма радост, то за нас, дори и след 4 години без трофей, би била по-скоро утешение. Както и вие последната си купа не я взехте насериозно. И тази ситуация на "безтитлие" влияе лошо на неуравновесените фенове и почват да избиват балансите им и да се чудят да се радват на малкото (според аршина ни) което се случва или да си искат титлите от преди (което не е сериозно, защото вече има повече отбори с амбиции и възможности).

А просто трябва да сме взискателни и стъпили здраво на земята. И да си подкрепяме отборите, щом така се е случило, че ни пука за тях.

Върни се в “Архив”