mistreated написа:terata написа:mistreated написа:Не, че нещо, ама все пак не играхте срещу футболното страшилище на Европа. Левски да се радва, че е стигнал до 3:3 в редовното време срещу Берое ми се струва леко смешно.
Да, имахте шанс дори да спечелите, но я кажи колко гола пък пропуснаха Берое в първите 80 минути, че и в продълженията, когато Илиев ви спаси с едно излизане и улавянето на топката в краката на Джоман.
Дори оправданието за човек по-малко не върви, защото преди да изгонят Йовов изглеждахте още по-жалко.
Показахте характер, няма спор, но всеки път само с характер не може да се печели. Трябва и игра.
Всички ваши ръководители говореха глупост след глупост, когато биехте с кански мъки Враца и Миньор. Вчера пък заявиха, че няма проблем и ще се видгне отбора за съботния мач. Само че сега ще види Митов какво е напрежение от загуба и дали напрежението е само в електрическата мрежа. Защото голяма вина за загубата ви снощи има и той, ама няма достатъчно мозък в главата, за да го осъзнае. Много пъти в последните мачове ви покриваше късмета, но вселената търси баланс. Ненормално е с такава игра да вземете дубъл. Ненормално е да победите Лудогорец.
Не че нещо ама в редовното време 60 минути с човек по-малко и гол пасив, а след това и 2 гола... така че няма отбор, който да не се радва че е успял да изравни до края на мача.А иначе поредното комплексарско мнение
Значи сега Берое не е страшилище, но когато ги бием за първенството и то на Герена, е нещо нечувано и невиждано и се случва само ако мача е уговорен.
Вашето е болестно състояние.
Момче, радвайте се ако искате и на победи над отбори от В група! Аз казвам, че не е нормално за Левски. Ако толкова ви е паднало нивото, халал да ви е изравняването.
Дали ми е комплексарско мнението няма никакво значение. Берое не е страшилище щом се намира на 8-мо място в първенството ни, но това само доказва тезата ми колко слаб отбор е Левски.
И да, Берое не искаха да ви вкарват голове на Герена. Мисля, че разликата в проведените им контри вчера и проведените им контри на Герена сам можеш да ги видиш (ако свалиш очилата де).
Виж, ти беше един от хората, които смятаха, че купата е за Славия, а същевременно с това казваше, че това че Купата била уредена, не означавало, че и първенството е такова. Сега с мнението си клониш точно в противоположната посока. А и фактите показват, че не си бил прав.
Иначе, като цяло, съм съгласен с теб за мача - не е нормално Левски да се радва на равен срещу Берое, особено във финал за купата, ако ще и с 9 човека да сме играли. Защото Йовов го изгониха заслужено и щом Берое са ни поставили в ситуация да играем с 10 човека цяло полувреме (а после и продълженията), значи са ни надиграли. Да, Левски не е силен отбор, не е този, който диктува събитията в мачовете през цялото време.
Митов сбърка вчера, още с титулярите сбърка. Наруши правилото, че печеливш отбор не се променя, ако ще и да печели грозно и на мъка. Но, отбора показа хъс и желание. След третия гол можеха да си затраят и да чакат мача да свърши, не е каквото да не сме го виждали това. А характера, дали е срещу ЦСКА, Берое или Македонска слава си е характер.
Левски си е все така безидеен отбор като преди 2-3 месеца, едва ли някой нормален би го отричал. Но все още има шанс да се пребори за първото място. И ние, като приърженици на този отбор, трябва да вярваме и да го подкрепим. След събота, или ако се стекат хубаво нещата, след 25-ти, ще го мислим.