Здравейте, таман влизам( да ни е жив и здрав шофьорчето

) и първо искам да честитя заслужената Купа на Берое!
Второ-гледам е налазила всякаква измет, кажете ми за какво ни докладват днес в УЕФА, ФИФА и ФАФА, че предния път вече пишеха доноси по това време! От домакинство лишават ли ни вече?
За мача-аз наши играчи няма да виня за нищо. Играха и се биха докрай като мъже, когато всеки би хвърлил бялата кърпа... Ицо я насра много, но е дал много. Силва пропусна пред нас в 120 минута, изпусна и дузпата, но с гол и асистенция за 5 минути ни върна в играта. Берое бяха по-добри, но след 3-3 бяха мъртъвци и готови да паднат, малко не ни достигна. Жалко за Велев, изнесе ни целия мач в центъра, но какво да се прави-случва се! Повече анализ не мога да правя, мача го гледах като фен и нямам претенции да съм го проследил детайлно-но за пореден път си пролича тоталната ни физическа доминация над съперниците, как обаче ще ги възстановяват за събота, не знам...
Загубата е неприятна, но е част от играта. Униние и отчаяние в никакъв случай-в събота излизаме за последната битка и напред! Колкото до споменатата измет-нормално е, но не забравяйте, че ги гложди сърчицето и не им е никак спокойно. Прекрасно разбират, че скоро могат да се покрият в дупките си, и то за много време! Не им обръщайте внимание, стягайте се за събота и това е!
Само Левски!