Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)
До 80-та минута Левски бяха трагични.След това бяха по добрия отбор,но Берое заслужено взеха купата.Честито Беройци от ЖЪЛТО-ЧЕРЕН ПЛОВДИВ.
Re: Браво на Ники Митов и Левски
D.Georgiev написа:Пожелавам си същата игра от "Левски" и срещу нас. Не знам на какво точно се радвате освен на желанието на играчите и треньора? Топката е кръгла и всичко може да стане, но с тази ви игра давам по-големи шансове на нас.
прав си ,искам след края на мача отново да се говори за футбол,а не за съдии и другите начини.
Аз съм песимист за мача срещу вас-в средата и в защита сме много,много зле и колкото да нямате тренер(не се сърди мое мнение) ще е видял слабите страни в отбора на Левски.Иначе си прав не знам кое радва някои наши фенове ние бяхме тотално надиграни,но Хубчев прибра много рано отбора.
LEVSKI_FOREVER
Според мен синия отбор игра добре точно от момента в които Берое вкараха третия гол до края на редовното време след това а и преди това Берое тотално ги надигра!Честито на Берое и на техните фенове
Money Over Bitches
Така или иначе титлата е за Евро Левски и влизаме в групите на лигата на богатите,всичко друго е незначително.
Заслужена победа на Берое! Честитя им! Ние се представихме по-добре с 10 човека, но в отбора имаше хъс, което на мен ми хареса! Иначе дузпите са си дузпи, ама да не можеш 3 пъти да уцелиш вратата от 11 метра си е липса на класа!
Обаче искам за пореден път да обърна внимание колко вредни за футбола ни са хора като Венци Стефанов! наду ни ушите с глупости, че Берое играел антифутбол, че били пълни дърводелци, а днес се видя, че Петьо Хубчев лечка-полечка, без да се прави на голямата работа е научил зелените от Стара Загора на доста неща. В Поморие беше същата работа, явно Хубчев си е кадърен.
Обаче искам за пореден път да обърна внимание колко вредни за футбола ни са хора като Венци Стефанов! наду ни ушите с глупости, че Берое играел антифутбол, че били пълни дърводелци, а днес се видя, че Петьо Хубчев лечка-полечка, без да се прави на голямата работа е научил зелените от Стара Загора на доста неща. В Поморие беше същата работа, явно Хубчев си е кадърен.
gonzo1960 написа:Така е, но го бива само за мотиватор,а иначе?? Поредица от грешки. Първо пуска Йовов сякаш излиза срещу Барса и трябва да ги надлъгваш.Второ след глупавия първи жълт картон на същия и грубата му грешка при втория гол се видя че се изнерви и трябваше веднага да го смени.Добре поне че няма да играе в събота.Трето Силва прави пропуск в 120 мин. защо трябва да бие първата дузпа? Четвърто хвърли безумно отбора за купата и ако загуби срещу Лудогорец тотално проваля сезона.
много си прав за всичко казано.Митов умее да мотивира ,но за другото е още млад и неопитен.
LEVSKI_FOREVER
OТ ТУК ДО ФИЛИПИИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... ШАМПИОНИ СА СИНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
-
- Контакти:
Хаха, агитката със знамена от Ноевци вика “Цял живот на село”.

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Сега цялата сган,паплач, и форумни плъхове ще изпълзят от дупките си и ще се упражняват на гърба на Левски.Левски няма да плаче за една титла или купа защото има много такива във витрината си.А и отбора няма от какво да се срамува играха 80 минути с 10 човека и успяха да се противопоставят с футболни аргументи на противника,който в продълженията и последните 10 минути от редовните 90 минути беше напълнил гащите.
- D.Georgiev
- Контакти:
zlatan написа:D.Georgiev написа:Пожелавам си същата игра от "Левски" и срещу нас. Не знам на какво точно се радвате освен на желанието на играчите и треньора? Топката е кръгла и всичко може да стане, но с тази ви игра давам по-големи шансове на нас.
прав си ,искам след края на мача отново да се говори за футбол,а не за съдии и другите начини.
Аз съм песимист за мача срещу вас-в средата и в защита сме много,много зле и колкото да нямате тренер(не се сърди мое мнение) ще е видял слабите страни в отбора на Левски.Иначе си прав не знам кое радва някои наши фенове ние бяхме тотално надиграни,но Хубчев прибра много рано отбора.
Няма какво да ти се сърдя, аз наш Петев изобщо не го тача и всъщност се радвам че в този мач срещу себе си ще има треньор като Митов. Смея да твърдя, че изгледах повечето от последните ви мачове и не мога да кажа че играта ви се е подобрила с каквото и да е. Желание - да, мотивация - да, може би доста късмет, но израстване - не. Дано да стане хубав мач.