mrw8 написа:Какво прави автобуса на ЦСКА до Плевен? Преди малко го видях.
Нищо чудно да изиграят днес някоя лека контрола, нали после играят с Берое. Защо не със Спартак Плевен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mrw8 написа:Какво прави автобуса на ЦСКА до Плевен? Преди малко го видях.
Седем написа:tsonpen написа:Също така е доста забавно, че на екипите на отбора ви ще пише "Берое"Какво значи това? Че ще играете и за тях или, че сте някакво обединение? Първо си помислих, че това са тениски за феновете, но когато разбрах, че са за отбора ви не можах да повярвам на очите си. На някой в клуба ви му убягват някои елементарни принципи. Ако играехте с червените, ЦСКА ли щяхте да напишете? Та нали футбулистите с гордост трябва да носят това, което е написано на гърдите им. Та това не е благотворителн мач! Надявам се не е и приятелски
Не е истина колко си простотия има по света, а особено е концентрирана тя в крепостта на ДПС - Лудогорието! А прочети как се прави по света преди да бълваш глупости!
varanaDrago написа:Успех за Берое !
Прогноза : 2-1
Купите ЗЕЛЕНИ , калъфките - СИНИ .
НАПРЕД , ЗЕЛЕНИ БРАТЯ !!!
iLhancho написа:Според вас, дали ще останат хора извън стадиона, защото аз съм от Севлиево и към 15;30 тръгвам от тук.. за Ловеч ? и ме е страх да не е да остана извън стадиона, да са свършили билетите..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта