Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ЛЕВCКИ-БЕРОЕ ФИНАЛ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ

Мнениеот tsonpen » 15 май 2013 11:44

mrw8 написа:Какво прави автобуса на ЦСКА до Плевен? Преди малко го видях.

Нищо чудно да изиграят днес някоя лека контрола, нали после играят с Берое. Защо не със Спартак Плевен.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 15 май 2013 11:48

Да не би да играят за някаква купа със Сторгозия ?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: 15 май - щастлива дата за отбора и феновете на Левски

Мнениеот tsonpen » 15 май 2013 11:52

Седем написа:
tsonpen написа:Също така е доста забавно, че на екипите на отбора ви ще пише "Берое" 8-) Какво значи това? Че ще играете и за тях или, че сте някакво обединение? Първо си помислих, че това са тениски за феновете, но когато разбрах, че са за отбора ви не можах да повярвам на очите си. На някой в клуба ви му убягват някои елементарни принципи. Ако играехте с червените, ЦСКА ли щяхте да напишете? Та нали футбулистите с гордост трябва да носят това, което е написано на гърдите им. Та това не е благотворителн мач! Надявам се не е и приятелски ;)

Не е истина колко си простотия има по света, а особено е концентрирана тя в крепостта на ДПС - Лудогорието! А прочети как се прави по света преди да бълваш глупости!

ОК, може и да не съм прав, макар и единственото подобно нещо, приведено като пример е за мач между две държави, не за среща между два клуба. Но да наречеш мнение, което не споделяш "простотия" не е признак на интелект. Още повече да сееш подли инсинуациии.
За грешката в поредността на изписване на отборите обаче нищо не каза.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 15 май 2013 13:10

“Кристалният трофей за 14-и път в прегръдките на “Левски-Спартак” е заглавието на вестник “Народен Спорт". Това е мача за Купата на Съветската армия, игран на 23 май 1979 година.

“Още в 8-ата минута Панов улучи гредата, малко по-късно Гочев пропусна да реализира и въобще се очерта леко превъзходство на столичните футболисти. Първият гол обаче вкараха гостите, след като техният най-деен играч Стоянов излъга цялата защита и точно насочи топката в мрежата. Няма ли да се повтори миналогодишната история, когато тук на същия стадион Марек се наложи над ЦСКА “Септемврийско знаме”? Не, “сините” контрираха още на следващата минута и в бъркотията пред вратата на Берое Панов (не без помощта на Белчев и Кръстев) бързо възстанови равенството. Този резултат се запази до края на полувремето. Играта обаче не беше от особено качество. Пък и нали още бяхме под впечатлението на мача от предишната вечер Аржентина – Холандия, излъчен по телевизията, та критериите ни бяха повишени”, пише “Народен Спорт”.

По-голямо оживление настъпи след почивката. Тогава за по-малко от половин час “Левски-Спартак” отбеляза нови три гола и си осигури рано победата. Панов стана автор на хеттрик и получи лека болка в крака, напусна терена аплодиран като най-точният снайперист... И в нападението на беройци личаха изкусни стрелци в лицето на Петко Петков и Стойчо Младенов, но този път нещо явно не им вървеше. Пък и Лафчис с вещина парираше всяка заплаха”, допълва изданието.

“ЛЕВСКИ” – БЕРОЕ 4:1

0:1 Стоянов (29), 1:1 Панов (30), 2:1 Гочев (47), 4:1 Панов (60, 68)

"ЛЕВСКИ": Лафчис, Николов, Тишански, Аладжов, Грънчаров, Барзов, Войнов (46 – Милков), Кочев, Гочев, Панов (70 – Никочев), Борисов
БЕРОЕ: Кръстев (64 – Костов), Белчев, Минчев, Георгиев, Кашеров, Стоянов, Петров, Липенски, П. Петков, Ст. Младенов ( 64 – Николов), Топузаков
Съдия: А. Кадетов (СССР), Стадион “Васил Левски” 40 000 зрители. :mrgreen:

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / Финал за Купата

Мнениеот crazyforest74 » 15 май 2013 13:26

varanaDrago написа:Успех за Берое !
Прогноза : 2-1 :geek:
Купите ЗЕЛЕНИ , калъфките - СИНИ . :mrgreen:
НАПРЕД , ЗЕЛЕНИ БРАТЯ !!! :geek:

Какви пък братя са ни заралии :?
За мен просто са една идея по-симпатични от Левски и съм за тях, но Левски като бие няма да се свърши света я !
Всички искаме просто да се играе футбол, да видим дали ще се получи.
Смея да твърдя че миналогодишния финал бе един от най-добрите последните 5-6 години и съдията не бе решаващ фактор в него !

Потребителски аватар
iLhancho
Контакти:

Мнениеот iLhancho » 15 май 2013 14:46

Според вас, дали ще останат хора извън стадиона, защото аз съм от Севлиево и към 15;30 тръгвам от тук.. за Ловеч ? и ме е страх да не е да остана извън стадиона, да са свършили билетите..
Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 май 2013 14:52

iLhancho написа:Според вас, дали ще останат хора извън стадиона, защото аз съм от Севлиево и към 15;30 тръгвам от тук.. за Ловеч ? и ме е страх да не е да остана извън стадиона, да са свършили билетите..

На твое място не бих рискувал...
Честно казано не мисля, че ще останат билети. По-добре в сектор Т го гледай и те така :)

Потребителски аватар
0888571682
Контакти:

Бой по улиците на Ловеч преди финала

Мнениеот 0888571682 » 15 май 2013 16:31

Изображение

Привърженици на "Левски" и Берое се сбиха преди началото на финала за Купата на България. Сблъсъкът за трофея стартира в 17:30 часа в Ловеч, а преди започването му из улиците на града се разиграха грозни сцени.

Запалянковци на двата клуба са се млатили на няколко пъти из различни ловешки кафенета, като само бързата намеса на полицията е предотвратила по-сериозно меле.

Сблъсъци е имало и на площад "Тодор Криков". Очевидци на мелето споделиха, че семейство фенове на "Левски" са били нападнати от старозагорски ултраси.

Още от сутринта полицията е на крак и се опитва да разделя двете агитки с цел запалянковци на "сините" и на Берое да не се срещат. Битката за Купата на България обаче явно няма как да мине без сблъсъци, като добрата новина е, че към момента няма сериозно пострадали от спречкванията из Ловеч.

С провеждането на финала са ангажирани 260 полицаи.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 май 2013 16:36

Тези новини ги пускайте когато някой наркоман от сектор ''Б'' не се направи на мъж..... защото това става всеки божи месец и вече не е изненада за никого 8-)
П.ПЕдва ли феновете на Берое са тръгнали да чупят рейсове без причина ;)
Последна промяна от we are the champions на 15 май 2013 16:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 15 май 2013 16:36

Тъжно :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”