Берое - Левски - 3:3 FT (6:4 след дузпи)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: 15 май - щастлива дата за отбора и феновете на Левски

Мнениеот tevez » 14 май 2013 19:37

Corwin написа:
tsonpen написа:Също така е доста забавно, че на екипите на отбора ви ще пише "Берое" 8-) Какво значи това? Че ще играете и за тях или, че сте някакво обединение? Първо си помислих, че това са тениски за феновете, но когато разбрах, че са за отбора ви не можах да повярвам на очите си. На някой в клуба ви му убягват някои елементарни принципи. Ако играехте с червените, ЦСКА ли щяхте да напишете? Та нали футбулистите с гордост трябва да носят това, което е написано на гърдите им. Та това не е благотворителн мач! Надявам се не е и приятелски ;)

http://www.genevairishpubs.com/wp-conte ... Jersey.jpg - Екипът на Германия от полуфинала на Еврото миналата година.

П.П. Ще затварят ли по-рано стадиона утре (16:30 ми се върти в главата)?

Половин час преди мача - 17:00

ivaka
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / Финал за Купата

Мнениеот ivaka » 14 май 2013 19:41

tsonpen написа:
727150 написа:Въобще не съм се замислял кой от отборите е символичен домакин , който отбор победи , него медиите ще изписват на другия ден първи , ще пишат примерно "Левски победи Берое" или пък "Берое излъга Левски" , нещо от този сорт .

Но си има правила, етикет, уважение към противника и точно това да убягва на един почти 100 годишен клуб не е добре. Дори и аз знам кой е символичния домакин, както помня, че миналата година беше Локомотив Пд. Иначе си прав, че победителя няма да го съдят, но ако загубите може да ви подиграват с тези фланелки.
tsonpen написа:Също така е доста забавно, че на екипите на отбора ви ще пише "Берое" 8-) Какво значи това? Че ще играете и за тях или, че сте някакво обединение? Първо си помислих, че това са тениски за феновете, но когато разбрах, че са за отбора ви не можах да повярвам на очите си. На някой в клуба ви му убягват някои елементарни принципи. Ако играехте с червените, ЦСКА ли щяхте да напишете? Та нали футбулистите с гордост трябва да носят това, което е написано на гърдите им. Та това не е благотворителн мач! Надявам се не е и приятелски ;)

ТИПИЧНО, бе, ТИПИЧНО!
Левски са го направили ПЪРВИ, но другите, които даже представя нямат какво означава, защо се прави, кой и кога го прави, започват КРИТИКАРСТВОТО!!!
Горолудец все още не е на дневен ред...вие ПОСЛЕ, има си ред!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 май 2013 20:47

Дано купата да е синя!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 14 май 2013 20:58

2:1
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
iLhancho
Контакти:

Мнениеот iLhancho » 14 май 2013 21:17

Наистина ли са свършили билетите ?
Изображение

barz
Контакти:

Билети за финала

Мнениеот barz » 14 май 2013 21:21

Здравейте, аз съм от Русе. Искам да гледам финала утре в Ловеч но в града няма билети. Някой имали представа дали ще мога да си купя утре на стадиона???????????

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: Билети за финала

Мнениеот radoslav_rashkov » 14 май 2013 21:27

Доколкото знам от ловчанлии, да. Даже се твърди, че и да няма билети пак ще пускат хора, над капацитета на стадиона. Местните нямат желание да гледат мача, особено при тези цени на билетите.Просто трябва да идеш по обед в Ловеч и да се изтръскаш 20 кинта за В сектор.

P.S.: Дано не те подведа. Всичко в БФ би следвало да се подлага на съмнение. Успех!
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 14 май 2013 21:27

Да! Утре ще има 500 билета на касите в Ловеч!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

barz
Контакти:

Мнениеот barz » 14 май 2013 21:29

Много благодаря, дано успея
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ

Върни се в “Архив”