Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 23:12

bilyaletdinov написа:
parvanoff написа:Циганите и турците в други условия ли живеят? С по-добър стандарт на живот ли са от българите? Те защо правят деца? Ние защо не правим? Вече сигурно сам можеш да си отговориш на въпросите. И избягай-това ще помогне за намаляването на турците и циганите сигурно... Говорите, колкото да не заспите. И понежи сигурно си огромен националист си припомни едно стихотворение на П.Славейков. Казва се "Не сме народ"!

Само като ми сравни българина с циганина ми стана ясно що за кретен си...

Теб специално мога да те сравня. Защото циганите не могат да мислят, както и ти. Ако се понапънеш малко, може и да ти стане ясно какво иска да ти каже някой... Ето, стана това, което казвам-някой не отговори на предишните ми лесни въпроси, покри се и после изпълзя, за да започне да обижда... Нормално-циганите и те правят така... Сигурно е случайна приликата, знаеш ли...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2013 23:13

dunavfc написа:Е нали това искаше бе Синчец,от какво си недоволен сега ?

Исках го, но под контрола на Атака! А сега какво става-ще си направят правителство сами( евентуално). Кой е предполагал, че е възможно да се случи? И да ти кажа, ГЕРБ са най-лошо изненадани от тази вероятност, надали и Станишев и Местан са се надявали на подобен сценарий... Шах и мат отвсякъде!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 12 май 2013 23:14

Нали знаеш,голяма дума не казвай,голям залък....Да не стане някоя изненада ;)

Аз съм с тях от доста години,не вярвам това да се случи!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 12 май 2013 23:14

sin4ec написа:
dunavfc написа:Е нали това искаше бе Синчец,от какво си недоволен сега ?

Исках го, но под контрола на Атака! А сега какво става-ще си направят правителство сами( евентуално). Кой е предполагал, че е възможно да се случи? И да ти кажа, ГЕРБ са най-лошо изненадани от тази вероятност, надали и Станишев и Местан са се надявали на подобен сценарий... Шах и мат отвсякъде!

Дано да не стане....
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 12 май 2013 23:14

dunavfc написа:
lifes написа:
dunavfc написа:Я да ми отговорят симпатизантите на АТАКА,как приемате,едно евентуално управление с ДПС ?
Лидерът ви не ме убеди,че няма да се коалира с тях :roll:

Тъп ли си !?

Че съм тъп е едно на въпрос,обаче друго ме интересува мен...Кво праиме,ако моята болна хипотеза се окаже вярна :roll:

Да видим...

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 12 май 2013 23:15

Най-важната задача пред незаконната комунистическа република България е да се осъществи радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация! Саамо така може да се потърси наказателна отговорност от комунистическите престъпници и да бъдат поставени на подсъдимата скамейка и да разказват какви престъпления са извършвали през целия си окаян комунистически животец!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 23:15

alexveselinov написа:

Аз пък дебна,моите хора да не направят убийствената и непоправима глупост,да се коалират с ДПС в " Името на България ".

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 23:16

alexveselinov написа:

А издаде ли се. Всъщност това отдавна бе ясно... Е, аз ще ти кажа-аз не членувам в никаква партия, а говоря по съвест!!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 23:16

dunavfc написа:
alexveselinov написа:

Аз пък дебна,моите хора да не направят убийствената и непоправима глупост,да се коалират с ДПС в " Името на Българи ".

Възможно, но малко вероятно. Политическо самоубийство е да се коалираш с ДПС.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 12 май 2013 23:17

parvanoff написа:
Gateca написа:
Същност, иска одържевяване на чуждите монополи и на Елаците, Челопеч и Асарел Медет, които генерират стотици милиони евро годишен приход. Просто се прави ревизия на договорите и готово. Тези фирми не са бащиния на тези, които ги управляват сега. Приватизационните им договори вонят, а щом една Албания може да изгони ЧЕЗ, какво да кажем.

Затова е хубаво човек да помисли за тези неща. Какви неустойки ще трябва да плати държавата-знаеш ли? Казва ли ти? А ти откъде знаеш, че вонят-видя ли ги? Или слушаш какво ти казва той? И нека почакаме да видим как ще се развие скандалът с ЧЕЗ в Албания, защото ЧЕЗ си искат компенсациите! И като направи минималната заплата 1000 лева запитал ли си се колко фирми ще могат да си позволят да ги плащат? Какво ще стане с дребния и средният бизнес? Тези въпроси са много важни и е хубаво всеки човек да може да си ги зададе...

Замисли се как в една Дания минималната заплата и пенсия е над 1000 евро и е най-добрата за живеене държава в Европа. Населението и е с 2 милиона по малко от Българското, площа и е два пъти по-малка, а външният и дълг е 12 пъти по-голям от нашия. Помисли защо там може, а тук не? В едно предаване разискваха тези договори - ДА, могат да се одържевят българските фирми и може да се развалят договорите с ЕРП-тата и плюсовете от това ще са в пъти повече от минусите.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Върни се в “Архив”