parvanoff написа:CTAHKO написа:МоляЯ пак
Просто трябва да помислиш. Какви са резултатите? Промени се статуквото ли? Простичко е да му се не види...
Гласувал съм в продъжение на 20 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
parvanoff написа:CTAHKO написа:МоляЯ пак
Просто трябва да помислиш. Какви са резултатите? Промени се статуквото ли? Простичко е да му се не види...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sin4ec написа:parvanoff написа:Къде видя резултатите от паралелното преброяване?
По първа-на Сова на база 61 %, на другите-на 50 %, и в двата случая ръст на ДПС , коментар за малък резерв на БСП, без гласовете от чужбина, ситуация на кантар. Неслучайно всички са притихнали и чакат, всичко е в рамките на стохастическата грешка, това е най-драматичната следизборна нощ категорично! Изявленията-дори и на 100% паралелно преброяване трудно ще се предскажат нещата, дори се обсъждат вариации с пета и шеста партия...
CTAHKO написа:onceMORT написа:Едно голямо благодаря от мен на всички негласували, сега ще трябва да се оправяме с последиците от мързела ви да отидете до урните.
Не е мързелТова е гласуване СРЕЩУ статуквото и цялата политическа класа
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
CTAHKO написа:parvanoff написа:CTAHKO написа:МоляЯ пак
Гласувал съм в продъжение на 20 годиниНещо да се е променило...ами НЕ
Ти като си гласувал,че какво...не само ще ти вземат гласа,дори ще има и подмяна на вота ти
Така че ти си помисли.
Безкомпромисен написа:В антибългарското антинародно комунистическо събрание влязоха 4 комунистически банди отрочета на терористичната организация БКП - ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака! Сега комунистическите престъпници се карат по между си кой колко повече пари да открадне!Аз не искам да живея в държава , където ме управляват комунистически престъпници като другарката Бойка Борисова, синът на комунистически убиец и терорист Сергей Станишев , агент на зловещата ДС Ахмед Доган или Долен Сидеров - все комунистически престъпници!
onceMORT написа:CTAHKO написа:onceMORT написа:Едно голямо благодаря от мен на всички негласували, сега ще трябва да се оправяме с последиците от мързела ви да отидете до урните.
Не е мързелТова е гласуване СРЕЩУ статуквото и цялата политическа класа
А сега кой ще седне на дебелия? Пак този народ, така ли? Сега ще протестира като не пъшка докато го лашкат, интелигентен протест. Виж мнението в подписа ми и тогава си повтори мнението.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
DANS написа:Новата КОКАЛиция ще бъде БСП69ДПС+АТАКА
това са посткомунистически креатури на ДС!
фифи перото написа:parvanoff написа:
Простичък си ,да му се невиди.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта