Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 21:30

BadBoy написа:Кой ти каза, че като не гласуваш нямаш право на мнение?
Аз си плащам данъците и мога да коментирам колкото искам.
Аз също не гласувах днес.

ГЕРБ са пълен шит. Миналите избори имаха почти 60% вот, а сега 30%. И те дори не са всички реални, яко подкупени. Държавата затъва яко.

За мен по-притеснително е, че фесовете взеха много гласове днес и то без да има изборен туризъм.

Другият път пак не гласувай и казвай че високият процент на ДПС е притеснителен. Звучи гениално.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 май 2013 21:31

hajitsu написа:Който днес не е гласувал, в следващите 4 години няма право да говори за политика. :arrow:

съгласен :) ;) Аре че след малко почва Евролигата ,остави ги тези политици :twisted:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2013 21:32

Всички избързахте, аз също... Паралелното преброяване дава различни резултати-разликата ГЕРБ–БСП намалява, а ДПС дърпа на Атака! И като се сложат 60-70 000 турски гласа( над 2%), то шансът тази победа на ГЕРБ да се превърне в триумф на съвсем други, става реален...
Изключително лош обрат на нещата, аз лично не съм предполагал такъв вариант...
Ще трябва да се чакат реалните резултати! БСП–ДПС много лукаво мълчат, ГЕРБ са явно притеснени от такова развитие...
Пълен шах!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 21:32

viali69 написа:Аз съм втрещен как олицетворението на всичко антидемократично - милиционерската партия ГЕРБ намира толкова голяма подкрепа сред младите хора :roll:
Харесва ви да сте бедни и да ви мачкат ли ? Очевидно да.
4 години ГЕРБ управлява България еднолично. Докараха ни до просешка тояга и на прага на гражданска война.
Българите днес са толкова разединени и разделени, колкото не са били никога досега !
Хванаха ги в НЕЗАКОННО подслушване. Разкирха им 350 000 фалшиви бюлетини в печатницата на общински съветник от ГЕРБ в Костинброд.
И това го правят не БСП, а ПРОКУРАТУРАТА и ДАНС !!! И вие пак сте за ГЕРБ ... :shock:
Или като народ сме се опростачили до такава степен, че вече харесваме простотията пред всичко друго, или от бедност вече сте лишени от способността да разсъждавате дори най-елементарно.

Интелект, коя партия ще промени това да не сме най-бедната държава в ЕС? С коя икономика, не и с българската
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 май 2013 21:33

Те от евросъюза и американските ни "приятели", само това си представят - мандатоносител Атака. В момента всички които говореха глупости ще дадат задна и ще оставят ББ да изкара зимата.

Никакъв шанс нито една от другите 3 партии няма да приеме за министър ББ !!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 май 2013 21:34

onceMORT написа:
BadBoy написа:Кой ти каза, че като не гласуваш нямаш право на мнение?
Аз си плащам данъците и мога да коментирам колкото искам.
Аз също не гласувах днес.

ГЕРБ са пълен шит. Миналите избори имаха почти 60% вот, а сега 30%. И те дори не са всички реални, яко подкупени. Държавата затъва яко.

За мен по-притеснително е, че фесовете взеха много гласове днес и то без да има изборен туризъм.

Другият път пак не гласувай и казвай че високият процент на ДПС е притеснителен. Звучи гениално.

Я кажи за кой да гласувам?
За мутрите от Герб, за наследствените крадци от БСП, за фесовете от ДПС, за националистите от Атака, хвани единия и удари другия, аз вече гласувах и бюлетината е на масата, еднопосочен билет за Германия и майната й на тази държава, няма да живеем по 200 години, че да си губя времето с идиотщини.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 21:35

Pichichi написа:
Те от евросъюза и американските ни "приятели", само това си представят - мандатоносител Атака. В момента всички които говореха глупости ще дадат задна и ще оставят ББ да изкара зимата.

Никакъв шанс нито една от другите 3 партии няма да приеме за министър ББ !!!

Ще видим до две седмици ситуацията би трябвало да се изясни.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 12 май 2013 21:36

Волен Сидеров: "ГЕРБ не може да разчита на подкрепата на АТАКА"

Волен Сидеров няма да се прегърне с палачите си. С тези милиционери от ГЕРБ, които разбиха семейството му и се опитаха да унищожат партията му.
Така ГЕРБ остават сами и в тотална изолация ! Както ви казах днес ГЕРБ взеха пирова победа. :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 21:37

BadBoy написа:Я кажи за кой да гласувам?
За мутрите от Герб, за наследствените крадци от БСП, за фесовете от ДПС, за националистите от Атака, хвани единия и удари другия, аз вече гласувах и бюлетината е на масата, еднопосочен билет за Германия и майната й на тази държава, няма да живеем по 200 години, че да си губя времето с идиотщини.

Голям човек си, ти си решаваш. Не е мое право да ти казвам за кого. Просто е малко наивно да кажеш че вота за ДПС е притеснителен, а ти самия да не упражнил твоя.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
bluekid
Контакти:

Мнениеот bluekid » 12 май 2013 21:38

Смърт за всички от парламента.Поредните избори минали в лъжи и купени гласове.Няма оправия българският народ за жалост...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/613/6168613Q.jpg[/wrapimg][/center]
[center]България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски футболен тим.

[/center]

Върни се в “Архив”