Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Denis Law
Контакти:

Re: Левски не е на Батков, оставете го !

Мнениеот Denis Law » 30 сеп 2009 11:54

Поне не богохулствай, това че си глупав не ти е оправдание. Пише се ГоспоД. Мисля, че е време да се въведе тук бан за латинеца(1-3 дена). Прекалено неграмотното писане, казвам прекалено да се наказва пак с бан (1-3 дена). Като не си сигурен как се пише някоя дума, напиши това което мислиш в google.com и ще ти излезне вярното.

Та като говорим за правопис,пише се "латинИца" приятелю! :lol:

Потребителски аватар
love_hurts

Re: ЗА ЕДНИ МОЖЕ,НО ЗА ДРУГИ НЕ МОЖЕ

Мнениеот love_hurts » 30 сеп 2009 11:56

Поредната тъпа тема. Някой пак плаче. Първо 3 дена мислите ли, че е малко за една тревна настилка ? Второ благотворителният мач е тотално различен от такъв в А група. Трето не се ли научихте, че като нещо не ви се разреши е защото не може, а може би и заради феновете ви, които запалиха стадиона ! Чухте ли какво е казал след мача ЦСКА-Левски човека, който се грижи за Васил Левски. Така, че стига сте измисляли световни конспирации. Последното, което мисля да кажа е, че като сте смешни търсете грешките си в себе си не някъде другаде. Батков не ви е единствената грешка, но се надявам да го изгоните. Тогава мисля, че ще настъпи истинската криза в Левски.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 30 сеп 2009 11:59

Denis Law написа:Поне не богохулствай, това че си глупав не ти е оправдание. Пише се ГоспоД. Мисля, че е време да се въведе тук бан за латинеца(1-3 дена). Прекалено неграмотното писане, казвам прекалено да се наказва пак с бан (1-3 дена). Като не си сигурен как се пише някоя дума, напиши това което мислиш в google.com и ще ти излезне вярното.

Не претендирам, че съм грамотен на много места съм казвал, че съм доста зле. Аз съм част от тази образователна система, която един от потребителите спомена по-горе. Разбира се това не може да ми служи за извинение. Не случайно съм казал прекалено неграмотно, за да ми се размине на мене ;)
Последна промяна от love_hurts на 30 сеп 2009 12:16, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Време е за Наско Сираков

Мнениеот metodito » 30 сеп 2009 12:10

Ми още веднъж ще те поздравя за последователността на позицията ти. За мен, Жаклин (хахаха) Михайлов е близнак на Г.А. Неговия "син" близнак. На Наско едно му признавам, Ратко нямаше да е треньор дълго преди мача с цска. Всъщност, ако Наско беше на Герена, никой нямаше да назначи Ратко. Но ако Наско не беше преди няколко години на Герена, Люпко щеше да постигне нещо значимо, за което не само ние, сините фенове, а и цяла България щеше да е горда с тоя клуб. Сигурен съм в това.

BluMana
Контакти:

Мнениеот BluMana » 30 сеп 2009 12:14

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Е ЩОП СЪМ ВИ ЗАБАВЕН ПИШЕТЕ СИ ЗА
ПРАВОПИСЪТ МИ

BluMana
Контакти:

Мнениеот BluMana » 30 сеп 2009 12:17

love_hurts написа:
Denis Law написа:Поне не богохулствай, това че си глупав не ти е оправдание. Пише се ГоспоД. Мисля, че е време да се въведе тук бан за латинеца(1-3 дена). Прекалено неграмотното писане, казвам прекалено да се наказва пак с бан (1-3 дена). Като не си сигурен как се пише някоя дума, напиши това което мислиш в google.com и ще ти излезне вярното.

Не претендирам, че съм грамотен на много места съм казвал, че съм доста зле. Аз съм част от тази образователна система, която един от потребителите спомена по-горе. Разбира се това не може ми служи за извинение. Не случайно съм казал прекалено неграмотно, за да ми се размине на мене ;)

КАТО НЕ ПРЕТЕНДИРАШ, ТРАЙ СИ :lol:

SIN

Мнениеот SIN » 30 сеп 2009 12:26

Ейййй, направихте от мухата слон сега.
Не съм искал да се заяждам с момчето, написах му го. Не мисля, че съм го обидил, поне не е било съзнателно. По принцип не обръщам много внимание на неграмотно писане, освен в случаите когато е толкова зле, че затруднява четенето.
Не мисля, че има и един потребител в този форум, който да пише 100% правилно, включително пълен член и пунктуация. Аз също допускам грешки, въпреки че се старая да пиша възможно най-грамотно.
Единственото, за което ще помоля е да се пише дотолкова грамотно, че да може да се чете.
За Кирилицата е ясно, няма какво да говорим.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 сеп 2009 12:35

gedsby написа:
ЕМИЛ написа:Нека да не издребняваме.Едно е Бардон да гази тревата ,друго е Бат Батбойко да я гази.Плюс това той не я гази ,а я облагородява със своята аура и даже я валира на моменти когато някой има неблагоразумието да го фаулира.

хахах добре казано,БАТ БОЙКО пак опраи нещата!Господ бог,месия това са синоними на името му :geek:

Нали знаете втората Бойкова заповед:
:!: Да нямаш друг Бойко освен мене :!:
Чудя се дали да съм лидер на ГЕРБ,спасител на нацията или да запазя скромната роля на най-обикновен Бог

Потребителски аватар
gedsby
Контакти:

Мнениеот gedsby » 30 сеп 2009 12:41

love_hurts написа:. Първо 3 дена мислите ли, е малко за една тревна настилка ? Второ благотворителният мач е тотално различен от такъв в А група. Трето не се ли научихте, че като нещо не ви се разреши е защото не може, а може би и заради феновете ви, които запалиха стадиона ! Чухте ли какво е казал след мача ЦСКА-Левски човека, който се грижи за Васил Левски. Така, че стига сте измисляли световни конспирации. Последното, което мисля да кажа е, че като сте смешни търсете грешките си в себе си не някъде другаде. Батков не ви е единствената грешка, но се надявам да го изгоните. Тогава мисля, че ще настъпи истинската криза в Левски.

Никой не плаче!Това е надсмешка как за Бойко може и забранените неща !Никой не търси конспирация!Просто се е....вам с най-простия премиер на България!!
Червена България по конспирациите!Питайте Лупи,съжалявам за оф-топика!
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай

BluMana
Контакти:

Мнениеот BluMana » 30 сеп 2009 12:42

SIN написа:Ейййй, направихте от мухата слон сега.
Не съм искал да се заяждам с момчето, написах му го. Не мисля, че съм го обидил, поне не е било съзнателно. По принцип не обръщам много внимание на неграмотно писане, освен в случаите когато е толкова зле, че затруднява четенето.
Не мисля, че има и един потребител в този форум, който да пише 100% правилно, включително пълен член и пунктуация. Аз също допускам грешки, въпреки че се старая да пиша възможно най-грамотно.
Единственото, за което ще помоля е да се пише дотолкова грамотно, че да може да се чете.
За Кирилицата е ясно, няма какво да говорим.

:lol: Не съм се засегнал, когато някои ми каже истината аз я приемам.
Това, че в ядът съм допуснал грешки е друк въпрос.
А тези са от онези безсилни фенчета, дет само им даи да плюват по някои. :lol:

Върни се в “Архив”