Ботев Враца - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Враца - Левски
безбожно слаби сме. жалко е, че цялото внимание отива върху съдиите, които не знам защо все ги намесват, но заради това въобще се изплъзваме от същината на проблема. в момента заради тези уж купени съдии, не може да се обсъди играта ни, какво ни куца и т.н., а всичко потъва в посредствено повторение на една и съща лъжа. истината е, че от мач на мач ставаме все по посредствен отбор и дори не знам дали си струва да се направи на всеки играч поотделно анализ на играта му, защото такава липсва. от ерата Гонзо насам, имам чувството, че самото лице на левскарския дух е обезличено, а на негово място е сложено някаква пародийна маска на тим от средата на таблицата. плашещото е това, че нищо не се прави по въпроса това да се промени и всички си стоят доволни, залъгвайки се със случайни победи. лично аз не виждам бъдеще в този отбор, където Йовов изпъква/с цялото ми уважение към този футболист, без да броя последните му години в ЛЕВСКИ/
kingofpop написа:Абе пичове вие в ред ли сте кви победи честитите, кви анализи правите кой играл добре и кой зле в тая пародия на мач, казах ви резултата преди мача, най-уговореният мач...СРАМ...това първенство е пълен резил, не знам как има хора, които не го разбират и как не са ни изхвърлили от евротурнирите....а до тоя пич дето пита колко пари сме изкарали, повече от достатъчно
Браво, точно го каза, както и потвър. че каза точния резултат. Аз пък цяла тема отворих, но тея така си ги сърбеше, че трябваше да се начешат. Е, начесаха се. Затова е пуснах оная тема, щото всичко беше ясно, да се видят самито срещу всички.... а по тошово време бяха още по-нагли, но винаги са ги прикривали

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Keine Lust
- Контакти:
Колко ниско може да паднете, завистници
Левски отново победи. Всички сини сме доволни, защото Левски направи още една крачка към мечтаният дубъл, но тази тема не касае нито победата на Левски във Враца, нито феновете на Левски. Тази тема е насочена към всички онези с миши сърца, стоящи пред пред телевизора и стискащи палци Левски да загуби и когато това не се случва изплуват от дупките, в които са се сврели и почват да се набират по клавиатурите и да сипят омраза омраза. Само в рамките на 24часа преди мача на Левски с Ботев във форума на Гонг бяха пуснати 4 различни теми, които да ни убеждават, че мача е уреден, че Левски ще спечели лесно във Враца, имало начини??? Естествено борещ се за дубъл отбор няма как да не бъде аутсайдер срещу отбор борещ се за оставане в елита отбор. Да Ботев игра и да Левски дори и с не до там силна игра победи, колкото и да ги е яд хората към които е насочена темата! За пореден на тези завистници им се налага да се чудят как да осмислят деня си, след като и днес няма да изпитат най-голямата си радост в живота - загуба на Левски. Какво им остава? Как да осмислят още един ден от безсмисленият си живот? Вените? За това нямат смелост! Съдията? Днес беше почти перфектен! Аааа уговорка! Да, но и тук греда! Левски изчисти топката от гол-линията в 93мин и веднага след това вкара! Как ще коментирате това? Как се урежда мач и в същото време отборът, който трябва да спечели чисти от гол - линията в 93мин
Няма как, но няма как и Левски да спечели нали! Давайте пишете още! Колкото повече затъвате, толкова повече ние ще ви гледаме от високо!

-
- Контакти:
а за днешния мач па какви са претенциите незнам-чиста дузпа, пича от Враца спря центрирането с ръка както си пише по книгите, даже баба ми ей сега ми звънна по телефона, и тя е категорична че е дузпа-три пъти го гледАла на каданс, с три чифта очила!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- crazyforest74
- Контакти:
Истината е, левскари че каквото и да стане в шампионския мач, при нас няма да има драми ! А при вас, говоря за феновете , пак ще почнете - "как не можахме да бием тези, селяни, резаци....и тем подобни епитети", Батков ще обещае нов курс, Боримиров и Тонев ще обещават светло бъдеще.
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Не искаме да се мерим с вас, ние сме доволни и от това което сме в момента !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Не искаме да се мерим с вас, ние сме доволни и от това което сме в момента !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!
Re: Колко ниско може да паднете, завистници
Ти пък,ако си малко по умен,няма да обръщаш внимание на такива провокации.Какво си по различен от тях,че чак и цяла тема пуснал. 

Защо да не искам левски да падат ?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- 1912plovdiv
- Контакти:
Завистници такива
Вие ще видите как синте ще газят в ШЛ всичко дето мърда

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Deluxx написа:Мишки сме били? Аз прогнозирах победа за Левски даже в подфорума на Локо Пд там за играта съм познал резултата. Всеки знаеше, че този мач е уговорен. Пожелавам ви дубъл заслужавате го с тези съдий и уговорки дано ви сцепат дупето някой отбор
Какъв сладък рев...Гали ушите...Продължавайте да ревете - така сте най-готини.Хем ви бихме,хем ревът не отшумява.
По твоята логика и мача Цска-Миньор е уреден.Ама както и да е...Честити ви калъфки и тази година.И да пребъде Титан!

1912plovdiv написа:Завистници такива![]()
Чул те Господ канарче

LEVSKI_FOREVER