Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот Daniel Levski » 10 май 2013 13:56

mistreated написа:
dunavfc написа:Ти си зомбиран но от обратната страна на монетата.4 год. слушам за рекети,полицейщина,затваряне на бизнес,притискане и т.н. но един случай не влезе в прокуратурата....Не знам,дали ГЕРБ са некадърници или не,но те имаха доблестта да сдадат властта,въпреки че бяха диктатори,докато други,каквото и да ставаше,държаха здраво юздите :)

А ти като 4 години слушаше, че тройната коалиция са окрали държавата видя ли един случай да влезе в прокуратурата??? Кой да го вкара този случай в прокуратурата бе, момче. Милицията на Цветанов ли? Вие изобщо слушате ли се и четете ли какво пишете?

Много случай влезнаха, но прокуратурата си затваряше очите. Върни се и чети, и тогава ще се съгласиш с мен.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2013 14:01

Човеко,нарекоха ме "платен драскач"само заради това,че си позволих да пусна едно интервю на Бойчев няколко пъти.Представяш ли си що за доводи са това.Не интервю на лидер,а съм постнал изказване на интелектуалец,за това съм платен драскач.И разни уркорасти дето не четат даже темите под които пишат и дават мнения, изпълзяха от мишите си дупки за да подкрепят човека позволил си да ме оклепа с кал.Сега вече се оказва,че трябва да доказвам,че нямам сестра!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 май 2013 14:04

GOLEADOR написа:Човеко,нарекоха ме "платен драскач"само заради това,че си позволих да пусна едно интервю на Бойчев няколко пъти.Представяш ли си що за доводи са това.Не интервю на лидер,а съм постнал изказване на интелектуалец,за това съм платен драскач.И разни уркорасти дето не четат даже темите под които пишат и дават мнения, изпълзяха от мишите си дупки за да подкрепят човека позволил си да ме оклепа с кал.Сега вече се оказва,че трябва да доказвам,че нямам сестра!

Ти кажи видя ли ми извинението и ще спреш ли да плачеш като вдовида у всяка тема за това?
Също и останалите ми съображения защо ви мисля за платени драскачи или откровено болни мозъци ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 май 2013 14:10

Нещо на ГЕРБ много им се е свил гребенът!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Караконжоулу
Контакти:

Мнениеот Караконжоулу » 10 май 2013 14:10

Ще може ли да се купува алкохол в събота и неделя ? Заради едни глупави избори ще ми спират достъпа до животоподдържащи медикаменти ..

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2013 14:11

urkoto написа:
GOLEADOR написа:Урко,дължиш ми извинение и докато не намериш смелост да го направиш ще те гоня из целия форум!И не си миосли,че темата ти е изтрита!

Извинявай бе, колега. Помня, че имахме спор с тебе, помня и че ти беше писал бая солидни аргументи на които хвърлих едно око но нямах време да отговоря - работа, лекции, държавни изпити ;)
Все пак за да се изясня понеже виждам, че ми се носи лоша слава у форума заради рязкото ми държание. Нямам нищо лично към нито един човек у форума, включително и редовите герберасти. Просто обаче както неведнъж съм споделял не разбирам как може да се подкрепя един нелегитимен мутренски режим, който дойде на власт с обещание за РЕФОРМИ, СПРАВЕДЛИВОСТ и ЕВРОПЕЙСКИ доходи, а накрая... всички помним какво стана накрая. Дори като ви наричам платени драскачи пак нямам нищо лично против поддръжниците на герберастката хунта, но за мен това е единствения начин да рационализирам безрезервната ви подкрепа към един глупав човек със съмнително минало :roll:

Ако това ти е извинението,защо мислиш,че наричам наглите хора педерурко или уркораст?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 май 2013 14:11

Вземи се успокой малко! Единственото, което съм казал е какви впечатления оставяш в хората с коментарите си! Никъде не съм те обвинил, че си платен!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 май 2013 14:15

dunavfc написа:А кой е казал,че тройната коалиция е окрала държавата ? Аз казвал ли съм го някъде ? Някога написал ли съм в моите постове,че Станишев е окрал държавата ? За мен,престъпление е това,което се е доказало в съда,всичко друго са празни приказки,хвърлени в пространството ;)

Ама как кой бе, твоят идол не спира да го повтаря вече 5 години. Ти сега и на недочул ли ще се правиш?
И ако според теб тройната коалиция няма доказателства да е окрала държавата, защо тогава тя е лоша алтернатива?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 10 май 2013 14:21

Като гледам процентите в момента ДСБ да не вземат да спечелят изборите и да направят коалиция с Герб, нещо много ми се виждат гласовете за тях,знам че Н.Александров отговаря за форума и е симпатизант на ДСБ, така де да не би затова така малко да са завишени процентите сиреч гласовете.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2013 14:26

@mistreated

Моят идол си има глава на раменете и със сигурност доста по запознат от мен,все пак е бил главен шеф на МВР,кмет и премиер ;)
БСП е лоша алтернатива защото :
- Спряха ни еврофондовете
- Батко и братко
- Земеделските далавери и заменките
- ДПС ( абсолютно недопустима партия от морална гледна точка )
- Румен Петков,Румен Овчаров,Масларова,Емел Етем и т.н
- АЕЦ Белене
- Допускане на руско влияние - АЕЦ Белене,Бургас - Александруполис и др.
- Абсолютен провал в борбата срещу организираната престъпност - Отвличания,масови публични убийства,минимален контрол над наркогрупировките,проституцията и т.н.
- Нищожна възвращаемост на данъците,огромна сива икономика

Мисля,че това е достатъчно.Самият факт,че Станишев и Доган признават,че тази коалиция допусна големи грешки и такава коалиция беше грешка,говори красноречиво..

Върни се в “Архив”