Ботев Враца - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски

Мнениеот TristaNNN » 08 май 2013 23:41

Teo написа:Тодоре веднага един пресен пример ти давам --> Борусия срещу Реал, колектива срещу мултимилионната селекция! Ботев трябва да бъде подреден правилно и мотивиран на 120% да вземе поне точка от тоя мач, какво като е Ботев Враца. Мотивацията и колективен дух няма кой да спре такова нещо, дори и единственият футболист от вашите който може да се нарече класа - Родригес няма да може да ви спаси. Имат реалния шанс да останат в групата, но ако Здравков не ги мотивира, за мен това ще бъде полягане от тяхна страна.

Страхотно сравнение-отбори-шампиони на страните си излизат в полуфинален мач от евротурнирите и побеждава един от тях ... общо взето, същата работа като мача Ботев-Левски, аз лично не виждам никаква разлика ИзображениеИзображениеИзображение

Смучи, бедни ми цесекисте, смучи последний си злоблив живец от ноктите, аз ти се радвам на сеира Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 09 май 2013 00:03

ralka_levskarka написа:Страниците са 13 (не ми се мисли до събота колко ще са :| ) , на колко ли от тях е писано САМО за мача?! Спрете се, бе, хора, ставате дразнещи вече, ужасно дразнещи като пълни свекърви сте. Ей за това много хора ще се откажат да влизат тук. Като няма да давате прогнози за мача, а след това да коментирате нормално се разкарайте, знаем ви вече репертоара. Като развалена грамофонна плоча сте.

Права си, но не си прави труда над 99% ще продължат да си разменят "прилични" реплики.

За мача 0-2 с гол на Силва !
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2013 01:54

Teo написа:
TodorT написа:Левски има по-класните играчи! И ако Ботев са в подем, то какво да кажем за ЛЕВСКИ тогава ?! Момчета и момичета, гледайте малко реално на нещата. Левски играе с Ботев Враца, а не с Арсенал, за да кажете, че една победа във Враца ще е случайна. Недейте да се вкарвате в някакви филми как всеки мач на ЛЕВСКИ е уреден. Ако пък сте толкова сигурни, че ЛЕВСКИ ще е шампион идете заложете една солидна сума в букмейкърска къща, спечелете солидна сума пари и със здраве си ги харчете! Ама така всяка една победа на сините да под съмнение.... дай сега да се заяждаме, че случайно и незаслужено сте били Ботев онзи ден. Смешно е и се излагате! Пак го казвам: Левски се бори за титла, има по-класните играчи и е нормално да вземе победата във Враца! Още повече, че май Цветелин Тонев няма да играе и Ботев съвсем остават без крила. Всичко друго освен победа за ЛЕВСКИ ще е изненада!!! ;)

Тодоре веднага един пресен пример ти давам --> Борусия срещу Реал, колектива срещу мултимилионната селекция! Ботев трябва да бъде подреден правилно и мотивиран на 120% да вземе поне точка от тоя мач, какво като е Ботев Враца. Мотивацията и колективен дух няма кой да спре такова нещо, дори и единственият футболист от вашите който може да се нарече класа - Родригес няма да може да ви спаси. Имат реалния шанс да останат в групата, но ако Здравков не ги мотивира, за мен това ще бъде полягане от тяхна страна.

Много не си наясно с тая игра, момче. :( От мен искам да запомниш една приказка: Всеки играе колкото му позволи противникът. :!: Когато противникът е значително по-класен, ако искаш се мотивирай и на 760% - все тая. Този мач или ще бъде спечелен от Левски, или ще бъде загубен от Левски, не може да бъде спечелен от Враца. Внимавай какво пишеш, че хората ти се смеят.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 09 май 2013 12:08

Тео ти осъзнаваш ли какви глупости пишеш?

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 09 май 2013 13:13

0-2 ;)
Изображение

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 09 май 2013 15:59

Гаджев и Пинто пропускат мача заради натрупани жълти картони.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 май 2013 17:20

Очаква се Мишо Иванов утре да е титуляр. Това каза сега Стефан Стоянов директно от тренировката на Левски.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 09 май 2013 17:39

alexveselinov написа:Гаджев и Пинто пропускат мача заради натрупани жълти картони.

Това е лошо!
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 09 май 2013 18:18

tevez написа:Очаква се Мишо Иванов утре да е титуляр. Това каза сега Стефан Стоянов директно от тренировката на Левски.

Защо? И Пламен ли виси с картони? Да загрее преди Берое?

Както и да е, дано да не си усложним мача сами.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 09 май 2013 18:48

RIR написа:
tevez написа:Очаква се Мишо Иванов утре да е титуляр. Това каза сега Стефан Стоянов директно от тренировката на Левски.

Защо? И Пламен ли виси с картони? Да загрее преди Берое?

Както и да е, дано да не си усложним мача сами.

Имам чувството, че с Иванов ще си вкараме автогол, но дано да греша!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”