Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Циркът продължава
Всички в София бе,стига вече сме бистрили какво и защо...всичко живо в София срещу истинските буферчета 

bene написа:мисля, че тук малко бъркате понятията. от тва което изчетох почти не видях песимизъм, а по-скоро призиви да не се лети в облаците и да се гледа реално на свършеното, което пък някои грешно тълкуват като песимизъм. така или иначе треа да съдим по делата, а не по думите!!!
Ми не знам, ама по предишния ти пост разбирам, че ако не вземем точки от 3 от най-силните отбори в България в момента в две гостувания и домакинство, няма напредък? Да не говорим, че с латекса за малко не взехме точка в първия мач на тия играчи заедно, а срещу генов-курво заслужавахме минимум точка, като паднахме с рязане, грешка на вратарчето и ударихме греда, не знам ти не виждаш ли подобрение?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- PLOVDIV PEE 1912
Не знам,но ако Славия не бяха си дошли със съдиите и не се търкаляха 20 мииинути по терена , щяха да отнесат поне три гола.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам,но ако Славия не бяха си дошли със съдиите и не се търкаляха 20 мииинути по терена , щяха да отнесат поне три гола.
Не е само в търкалянето причината за 0-1. Славия ,колкото и средняшки отбор да са ,бяха по-добре физически от нас. Нашите не са в добра кондиция. Това личи много лесно - когато един и същ играч в началото на мача обработва топката с лекота ,разцъква със съотборниците ,гардира ,подава... А през второто полувреме същият играч допуска грешки в същите елементи , изводите са ясни. Този играч има базовите футболни умения ! Той е научен на "А" и "Б" - то на играта. /Нормално за италианци ,дори от долните девизии/ .По това се различават от играчите по селско време ,които им се губят първите 7 години от футболното възпитание - ту не може да спре топката , ту се пласира по погрешен начин ,за изстрелите да не говорим...

veseo написа:bene написа:мисля, че тук малко бъркате понятията. от тва което изчетох почти не видях песимизъм, а по-скоро призиви да не се лети в облаците и да се гледа реално на свършеното, което пък някои грешно тълкуват като песимизъм. така или иначе треа да съдим по делата, а не по думите!!!
Ми не знам, ама по предишния ти пост разбирам, че ако не вземем точки от 3 от най-силните отбори в България в момента в две гостувания и домакинство, няма напредък? Да не говорим, че с латекса за малко не взехме точка в първия мач на тия играчи заедно, а срещу генов-курво заслужавахме минимум точка, като паднахме с рязане, грешка на вратарчето и ударихме греда, не знам ти не виждаш ли подобрение?
а за момента кои са по-слаби от нас?? всички са пред нас в класирането значи са по-силни за момента. подобрение ще има когато зарежем приказките "за малко", "греда" и тн. ако успеем в трите предстоящи мача да вземем поне 1 точка значи има подобрение, после трябва да бием разните там мездри, сливени-мливени...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
- PLOVDIV PEE 1912
vhpvhp написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Не знам,но ако Славия не бяха си дошли със съдиите и не се търкаляха 20 мииинути по терена , щяха да отнесат поне три гола.
Не е само в търкалянето причината за 0-1. Славия ,колкото и средняшки отбор да са ,бяха по-добре физически от нас. Нашите не са в добра кондиция. Това личи много лесно - когато един и същ играч в началото на мача обработва топката с лекота ,разцъква със съотборниците ,гардира ,подава... А през второто полувреме същият играч допуска грешки в същите елементи , изводите са ясни. Този играч има базовите футболни умения ! Той е научен на "А" и "Б" - то на играта. /Нормално за италианци ,дори от долните девизии/ .По това се различават от играчите по селско време ,които им се губят първите 7 години от футболното възпитание - ту не може да спре топката , ту се пласира по погрешен начин ,за изстрелите да не говорим...Но ! Италианците издишаха от към подготовка , накрая нямаха въздух ,а Славия се съхраниха. Тия рагаци не са имали предсезонна подготовка , не са играли контроли , не са пили илачи както трябва... Всичко това сега трябва да става в крачка. Следващите 2-3 кръга не очаквам добри резултати ,особено с оглед програмата.Последните пет кръга ,обаче - трябва да мачкаме и вътре и вънка за да се спасим.Дотогава според науката "Спортна медицина" - тимът трябва да е в кондиция , а от Пичката - и добре сработен.
Прав си ,но съгласи се,че ако съдиите ги бяха оставили да играя щеше да е друго.Просто това си беше чиста проба(100%)подпиране ,брутално!Тва ритане,блъскане ,търкаляне ,засади ,та те пичовете се ошашавиха.Сигурен съм,че не са виждали такова чудо.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Прав си ,но съгласи се,че ако съдиите ги бяха оставили да играя щеше да е друго.Просто това си беше чиста проба(100%)подпиране ,брутално!Тва ритане,блъскане ,търкаляне ,засади ,та те пичовете се ошашавиха.Сигурен съм,че не са виждали такова чудо.
според мен брутално щеше да е ако ни бяха отменили гол, дали измислена дузпа за тях или нещо такова. не отричам, че Генов е подпрял Славия, но нека първо видим що нашите за 90 минути така и не са успели да мушнат гол, пък после да виним другите.
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
- PLOVDIV PEE 1912
bene написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Прав си ,но съгласи се,че ако съдиите ги бяха оставили да играя щеше да е друго.Просто това си беше чиста проба(100%)подпиране ,брутално!Тва ритане,блъскане ,търкаляне ,засади ,та те пичовете се ошашавиха.Сигурен съм,че не са виждали такова чудо.
според мен брутално щеше да е ако ни бяха отменили гол, дали измислена дузпа за тях или нещо такова. не отричам, че Генов е подпрял Славия, но нека първо видим що нашите за 90 минути така и не са успели да мушнат гол, пък после да виним другите.
Това се нарича" изнервяне на играта".Когато единия тим вижда ,че не може да надиграе другия започва да разваля играта и когато няма нормално съдииство да стабилизира нещата се получава точно като в събота.Ти не беше на мача ,нали?Имаше моменти когато нападателя не смееше да тръгне в атака ,просто на страничния мо беше вдигната ръката все горе,без ИЗОБЩО да има засада.В същото време пускаха десет метрови засади за Славия и само по чудо не направиха резултата по голям.Абе, аз не съм гледал такова подпиране от много години насам,БРУТАЛНО!
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 29 сеп 2009 17:18, променено общо 1 път.
bene написа:veseo написа:bene написа:мисля, че тук малко бъркате понятията. от тва което изчетох почти не видях песимизъм, а по-скоро призиви да не се лети в облаците и да се гледа реално на свършеното, което пък някои грешно тълкуват като песимизъм. така или иначе треа да съдим по делата, а не по думите!!!
а за момента кои са по-слаби от нас?? всички са пред нас в класирането значи са по-силни за момента. подобрение ще има когато зарежем приказките "за малко", "греда" и тн. ако успеем в трите предстоящи мача да вземем поне 1 точка значи има подобрение, после трябва да бием разните там мездри, сливени-мливени...
Не по-слаби от нас, а просто всеки отбор в момента би било напълно нормално да направят 3 загуби срещу тях, като говорим за нормален, просто обигран среден български отбор. Та даже говедата паднаха и от трите, значи ли че ако не сме по-добри от говедата няма подобрение?
П.С. Предполагам не беше на мача със слабия щом толкова меко говориш за "подпиране" за вуцан? Ако е така, напълно нормално е да не приемаш тия реплики "за малко" и т.н., но поне за мен, единственото фатално нещо в загуби и в трите мача е, че може да им падне духа на италианците. Иначе след тая кофти серия, в следващите 5 мача можем да очакваме 3-4 победи и 1-2 равенства в мачовете до края, в случай че нещата се развиват нормално и играчите свикнат един с друг и няма кофти изцепки със сделката. Играчите, които видях със слабия, с малко обиграване могат да вземат точки на почти всеки отбор от А група, както и могат (не казвам "ще") да бият всеки от противниците ни в последните 5 кръга.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Дано това да не е поредния цирк разиграван от селския галфон!Ако излезе нещо подобно то това ще задмине и постановката направена на Батков.Сигурно ще ни пишат в световните медий като най-големите балъци.