Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги

Мнениеот Tommi » 08 май 2013 13:39

Браво, щом вече е събрал точките за пенсиониране. :) Да е жив и здрав.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Началото на нова футболна ера в Англия!

Мнениеот Кролик » 08 май 2013 13:41

Genius. написа:Със сигурност от тук нататък Юнайтед никога няма да бъде отбора който е днес.А именно подпиран и силно зависим от ФА тим,на който всяка година се подаряват купи.От сега нататък всички знаем,че започва нова футболна ера.Със оттеглянето на САФ идва времето за нов футболен крал на Англия.Кой обаче ще бъде той?
Със сигурност основните кандидати са два тима,това разбира се са Манчестър Сити и Челси.Със сигурност класните играчи и финансовата стабилност на тези два тима ги правят фаворити за новия футболен крал на Англия.
Така както Ливърпул бе изритан от върха така сега това ще се случи с Юнайтед.Дали обаче мърсисайдци няма да се върнат на върха?Едва ли!Ливърпул има нужда от качествени футболисти и качествен треньор.Ако приемем,че Роджърс е способен да се справи с треньорския пост и да му бъде гласувано доверие,то пак остава нуждата от качествени попълнения.При нежеланието на собствениците на анфийлдци да хвърлят пари за трансфери и наличието на големия Сити и Челси шансовете на Ливърпул да се завърне на върха значително спадат.
От другата страна са Арсенал те със сигурност имат качествен треньор,но постоянната продажба на ключови футболисти не им дава възможност да се конкурират със тимовете борещи се за ТОП3!
Тотнъм са прекалено зависими от Бейл който е пред напускане и определено нямат кой знае какви шансове дори да се борят за място на върха.
Евертън са далеч от класата на Сити и Челси,че даже и на артилеристите и шпорите.Така че да се говори за Евертън на върха е смешно.
Може би не бива да забравяме червените дяволчета които в момента са потънали в скръб.Със сигурност обаче на тях ще им трябва време,за да се реабилитират от отказването на САФ.Един качествен треньори би свършил работа но кой?
Едва ли Моуриньо ще поеме Юнайтед,той би предпочел неговия Челси.Друг голям треньор е Хайнкес но той също е пред пенсия.Клоп?Едва ли той може би ще остане начело на Борусия,но пък бундес тима също е алтернатива пред Юрген.Разбира се има още много големи имена,но дали те ще рискуват с Юнайтед?Защото там летвата е прекалено високо вдигната!
Дали пък няма да наблюдаваме едно силно и оспорвано първенство и постоянни промени на върха?Дали най-накрая в Англия ще се свърши с постоянните подпирания към червения тим от Манчестър?
Според мен престои хегемония на Челси и Манчестър Сити!А според вас?

Сносен анализ. Моето мнение е, че ще бъде назначен класен треньор от величината на Моу и Клопп, който ще задържи Юнайтед на върха. Дали обаче новия мениджър, ще постигне същите успехи - ето това е въпроса. Аз смятам че само Моу е достатъчно арогантен да се бори по всички фронтове и да продължи световната хегемония на Ман Ю.
Разбира се има много варианти и чакам с нетърпение да чуя решението на САФ. Мисля че никой не се съмнява, че именно САФ ще определи наследника си.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
doc_
Контакти:

Мнениеот doc_ » 08 май 2013 13:42

Респект за Фъргюсън, една ера във Висшата лига приключи ! Не ми се вярва Юнайтед да назначат за мениджър чужденец, така че най-логичния избор при това положение става Дейвид Мойс. :?

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 08 май 2013 13:43

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Genius. написа:Със сигурност от тук нататък Юнайтед никога няма да бъде отбора който е днес.А именно подпиран и силно зависим от ФА тим,на който всяка година се подаряват купи.От сега нататък всички знаем,че започва нова футболна ера.Със оттеглянето на САФ идва времето за нов футболен крал на Англия.Кой обаче ще бъде той?
Със сигурност основните кандидати са два тима,това разбира се са Манчестър Сити и Челси.Със сигурност класните играчи и финансовата стабилност на тези два тима ги правят фаворити за новия футболен крал на Англия.
Така както Ливърпул бе изритан от върха така сега това ще се случи с Юнайтед.Дали обаче мърсисайдци няма да се върнат на върха?Едва ли!Ливърпул има нужда от качествени футболисти и качествен треньор.Ако приемем,че Роджърс е способен да се справи с треньорския пост и да му бъде гласувано доверие,то пак остава нуждата от качествени попълнения.При нежеланието на собствениците на анфийлдци да хвърлят пари за трансфери и наличието на големия Сити и Челси шансовете на Ливърпул да се завърне на върха значително спадат.
От другата страна са Арсенал те със сигурност имат качествен треньор,но постоянната продажба на ключови футболисти не им дава възможност да се конкурират със тимовете борещи се за ТОП3!
Тотнъм са прекалено зависими от Бейл който е пред напускане и определено нямат кой знае какви шансове дори да се борят за място на върха.
Евертън са далеч от класата на Сити и Челси,че даже и на артилеристите и шпорите.Така че да се говори за Евертън на върха е смешно.
Може би не бива да забравяме червените дяволчета които в момента са потънали в скръб.Със сигурност обаче на тях ще им трябва време,за да се реабилитират от отказването на САФ.Един качествен треньори би свършил работа но кой?
Едва ли Моуриньо ще поеме Юнайтед,той би предпочел неговия Челси.Друг голям треньор е Хайнкес но той също е пред пенсия.Клоп?Едва ли той може би ще остане начело на Борусия,но пък бундес тима също е алтернатива пред Юрген.Разбира се има още много големи имена,но дали те ще рискуват с Юнайтед?Защото там летвата е прекалено високо вдигната!
Дали пък няма да наблюдаваме едно силно и оспорвано първенство и постоянни промени на върха?Дали най-накрая в Англия ще се свърши с постоянните подпирания към червения тим от Манчестър?
Според мен престои хегемония на Челси и Манчестър Сити!А според вас?

На мен лично ми е много обидно любимият ми отбор да бъде сръвняван с анонимници като Манчестър Сити :roll: А треньорите който си изброил само ако чуят,че ги искат от Олд Трафорд и тръгват пеша...може и на ръце ;)

То това си е цяла статия което е написал. Тия не може да се борят. Другите пък несериозно да се борят. Третите пък само съдиите ги бутат. 4-те не знам си какво. Само анонимниците които станаха един път на мизерия шампиони ще въвеждат нова ера във футбола. За треньорите които е изброил нямам думи :x Аз като гледам той има повече писани статии във форума на Юнайтед отколкото във на Сити и сигурно 99% от тях са толкова прости колкото тази.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 май 2013 13:49

Много съм го нареждал и съм му се дразнел на Гърги през годините, все пак съм фен на Ливърпул, но все пак му отдавам нужния респект. Да видим кой ще го наследи.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 08 май 2013 13:50

Цяла ера във футбола си отива! Най-великия мениджър в историята на английският футбол прекратява кариерата си. Той направи Юнайтед това, което е днес - велик клуб. Просто изключителен мениджър - счупи всевъзможни рекорди, изгради няколко поредни шампионски тима, смени няколко пъти стила на игра на отбора, държа Юнайтед почти през цялото време на върха, показа как се пази отбора от медиите, че няма играч по-важен от мениджъра ... Няма достатъчно суперлативи, с които да се опише този човек, макар за нас българите да остана малко разочарование заради Бербатов. Сега предстои един от най-трудните моменти за Манчестър и наследника на Сър Алекс. Кой ще е наследника му? Ще овладее ли съблекалнята? Ще се справи ли със сянката на САФ? Ще ме се даде ли достатъчно време за работа? Ще удържи ли напрежението и натиска? Много въпроси, много неизвестни, очакваме следващият ... като фен на този отбор си пожелавам който е да е той да постигне поне толкова успехи, колкото Сър Алекс Фъргюсън! Поклон, Фърги, ти отдавна си част от златните страници на футболната история!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 08 май 2013 13:50

Най-великия мениджър! БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО. :(

Потребителски аватар
LL999
Контакти:

Мнениеот LL999 » 08 май 2013 13:53

Попаднах на една приятна статия, която ме накара да се усмихна след тъжната новина за пенсионирането на големия Сър Алекс. Това е тя:

Списък на евентуалните заместници на Сър Алекс в Юнайтед

Сър Алекс Фъргюсън се пенсионира след края на сезона. Това съобщи лично мениджърът пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед. Понеже и ние сме заклети фенове на „червените дяволи“ се притеснихме кой ще замести гениалния шотландец на треньорския пост, решихме да изпратим няколко кандидатури на ръководството на тима.

Първият в списъка е Костадин Ангелов – Лаптопа. Бившият треньор на Видима, Ботев (Пд) и Пирин (Бл) обещава да разузнава съперниците на Юнайтед с новия си таблет, тъй като лаптопите вече не са на мода. Ангелов носи и на бой. Само преди няколко дни той яде пердах от мутра на “Титан” насред “Българска армия” по време на мач на ЦСКА. Не е малко, к’во?!

Безработният Стойчо Младенов също е навит за заместник на Съра. Тройчо обещава да скочи на местното БФС и да обявява “небесно синя директива”, ако Манчестър Сити спечели два поредни мача. На “Олд Трафорд” обаче се дърпат, тъй като се притесняват дали ще могат да смoгнат с анцузи на Стойчо.

Освободеният от Левски Илиан Илиев също поглежда към треньорския пост в Юнайтед. Джуджето е готово да поеме тима веднага, като условието му е само едно – три незабавни трансфера на играчи от Берое в Юнайтед. Единственото притеснение на феновете на Манчестър са свързани с огромното напрежение, което може да повлияе лошо на Илиан Илиев.

Не такава е ситуацията при Емил Велев. Кокала тръгва с първия локомотив за Англия, ако го получи покана за работа. Кокала няма да цепи басма на никого и обещава да каже директно в очите на почти сигурния нов мениджър на Челси – Жозе Моуриньо “Ти си па много убав” на чист английски “ю ар вери найс”.

В списъка с евентуалните нови треньори попада и Вили Вуцов. Треньорът на Славия ще се закълне пред ръководството на Юнайтед, че никога през живота си не е виждал фиш от Еврофутбол, камп ли да знае как се попълва. Вили се зарича, че няма да ляга на тамошното Ботев (Враца) – Норич, което не е никак малко.

Георги Иванов също се облизва за поста на Фъргюсън. В щаба на Юнайтед обаче се почесват, тъй като не знаят колко е автентична дипломата на Гонзо от Габровския университет. Тапия за треньор на новия шампион на Англия обаче има Димитър Пенев. Чичо Пенчо е готов да работи за тима без пари, тъй като те играят с червени екипи, както любимия му ЦСКА. Единственото притеснение на Пенев е, че трудно ще бъде разбран на Острова, а и Антония Близнакова я няма. Подобна е ситуацията и с Христо Стоичков. Камата е “ту партс” за Юнайтед, тъй като иска за пресаташе да му бъде доведен Путко Мафани. Христо Йовов също чака ред. Бижутера спира с футбола след края на сезона в Левски и ще има свободно време за Юнайтед. Христо ще си затваря очите в трудните моменти, а когато наближат изборите за кмет на Манчестър, обещава да се кандидатира, а при победа ще съчетава и двата поста.

Последен в списъка, но не и по важност е Митко Джоров. Специалистът обещава, че ще си купи специална прима карта, с която да комуникира с журналистите, на които ще отделя повече време, отколкото на своето семейство.

Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава да приема още CV-та. А ти какво чакаш? Нали играеш “Football manager”? Това май стига…

Линк към статията - http://brato.bg/?p=5745

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 май 2013 13:56

Според мен престои хегемония на Челси и Манчестър Сити!А според вас?[/quote]

Според мен на Абрамович и шейховете рано или късно ще им писне и 2та доминанта ще се върнат на мястото си - 1ия в средата на класирането a 2ия в 3 английска дивизия :?

Върни се в “Архив”