Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот GOLEADOR » 06 май 2013 02:59

Всеки който знае кой направи тройната коалиция няма да пита защо БСП се обединиха с ДПС.Относно дали ще има коалиционно правителство след тези избори - най-добре е ако има,то да е между ГЕРБ,СДС и ДСБ!Ясно дясно!Всичко друго е компромис.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 май 2013 03:58

W84me написа:
Thsmith написа:Ми кой те спира да гледаш животни бре? Като искаш отиваш и гледаш... Нямаш желание, нали? Ама искаш някой друг да иде да го прави... В свободната държава няма как някой да те задължи да работиш определено нещо. Хората в България не желаят да работят това... какво очакваш ? Костов или някой друг да ги "разпредели" да го работят ли?

Как да гледат хората животни, като субсидията клони към 0, а изкупната цена на трупното месо е меко казано СМЕШНА?

Чакай сега. Субсидия над финансираните от ЕС от къде може да дойде? От държавния бюджет. От къде идват парите там? От данъци... ти си съгласен да плащаш допълнителен данък за да може някой да получава повече "помощ" за това, че работи? Сори ама звучи тъпо.
Тези които в момента работят не го правят ей така. Имат някаква печалба... Просто работата не е популярна и никой не желае да работи такова нещо.
Нормално е ако приемем, че заплащането е еднакво и можеш да избираш между чиновник и полски работник - да предпочетеш първото... Затова и отрасъла страда.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 май 2013 10:04

Thsmith написа:Чакай сега. Субсидия над финансираните от ЕС от къде може да дойде? От държавния бюджет. От къде идват парите там? От данъци... ти си съгласен да плащаш допълнителен данък за да може някой да получава повече "помощ" за това, че работи? Сори ама звучи тъпо.
Тези които в момента работят не го правят ей така. Имат някаква печалба... Просто работата не е популярна и никой не желае да работи такова нещо.
Нормално е ако приемем, че заплащането е еднакво и можеш да избираш между чиновник и полски работник - да предпочетеш първото... Затова и отрасъла страда.

Истината е че трябва да се възстановят ТКЗС-тата, па макар и да са частни. Ако приемем че безработните, които не могат да си намерят работа дълго време би било добре да се преориентират към земеделие, от което всички в държавата можем да спечелим, тъй като производството ще нарасне, то те трябва да знаят че работата е достатъчно стабилна и ще им носи задоволителни доходи. Много малка част от тях към момента биха искали да се оправят самостоятелно, да теглят кредит, да си търсят пазари и да се надяват, че близките 2-3 години ще са плодородни.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 май 2013 10:07

dunavfc написа:Най-малоумното нещо е,когато човек не може да се аргументира адекватно да търси някаква провокация или някаква интрига ;)
Моите лични политически виждания,нямат нищо общо с курвенсткото поведение на Костов,едва ли те интересува толкова много,моите възгледи и принципи,така че по-добре се концентирай върху конкретната тема и се опитай,малко по адекватно да оправдаваш постъпките на Иван Костов,вместо да заяждаш на дребно,щото е детско и елементарно ;)
Ако исках да се заяждам, щях да те подхвана за грамотността ти. :)
Пускаш някаква си снимка и заявяваш, че Костов се държал като *****. Е, честно, не знам как го определи. Точно той е човекът, който не се поколеба да застане срещу всички, воглаве с комунисти, рубладжии и пр. индивиди, докато други, които се правеха на опозиция, въртяха френски специалитети. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 май 2013 10:14

Laetitia написа:
dunavfc написа:Най-малоумното нещо е,когато човек не може да се аргументира адекватно да търси някаква провокация или някаква интрига ;)
Моите лични политически виждания,нямат нищо общо с курвенсткото поведение на Костов,едва ли те интересува толкова много,моите възгледи и принципи,така че по-добре се концентирай върху конкретната тема и се опитай,малко по адекватно да оправдаваш постъпките на Иван Костов,вместо да заяждаш на дребно,щото е детско и елементарно ;)
Ако исках да се заяждам, щях да те подхвана за грамотността ти. :)
Пускаш някаква си снимка и заявяваш, че Костов се държал като *****. Е, честно, не знам как го определи. Точно той е човекът, който не се поколеба да застане срещу всички, воглаве с комунисти, рубладжии и пр. индивиди, докато други, които се правеха на опозиция, въртяха френски специалитети. ;)

Не знам,какво ми е на грамотността,но бих се радвал,ако ми кажеш,къде съм сгрешил ;)
Костов до момента с действията си не показва по никакъв начин,че е срещу БСП и,че не би подкрепил едно правителство,начело с човек на БСП ;) Тази снимка беше просто една лека закачка,затова което може би ни предстои,грозно и отвратително обединение в "името на народа".

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 май 2013 10:19

dunavfc написа:Не знам,какво ми е на грамотността,но бих се радвал,ако ми кажеш,къде съм сгрешил ;)
Костов до момента с действията си не показва по никакъв начин,че е срещу БСП и,че не би подкрепил едно правителство,начело с човек на БСП ;) Тази снимка беше просто една лека закачка,затова което може би ни предстои,грозно и отвратително обединение в "името на народа".

Много силно се съмнявам. Костов на кметските избори постъпи доста нагло. БСП в цялата страна подкрепи на балотажите сините кандидати и дори каза по-хубави неща за тях, отколкото те самите говорят за себе си, докато Костов призова избирателите си да подкрепят Плевнелиев, а не Калфин. :evil: Аз на това му викам да отхапеш протегнатата към теб ръка, която иска да ти помогне. :evil:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 май 2013 10:21

dunavfc написа:Не знам,какво ми е на грамотността,но бих се радвал,ако ми кажеш,къде съм сгрешил ;)
Да кажем, че запетаите са ти "тера инкогнита", слагаш, където не трябва, а ги пропускаш, когато са задължителни. И в степенуването винаги има тиренце. Както и да е.

А това, което написа за обединението, са просто някакви твои хипотези. Костов, както вече отбелязах, не се е поколебавал да застане срещу всички.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 май 2013 10:38

По принцип харесвах НДСВ, но никога няма да им простя, че ни натресоха този дебил в лицето на Борисов! Ако царя не го беше набутал за секретар на МВР днес нямаше да се стигне до тук...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 май 2013 10:50

W84me написа:По принцип харесвах НДСВ, но никога няма да им простя, че ни натресоха този дебил в лицето на Борисов! Ако царя не го беше набутал за секретар на МВР днес нямаше да се стигне до тук...

И аз съм на същото мнение.
Между другото има и една друга интересна гледна точка. Той е искал да бъде министър на вътрешните работи в правителството на ТК. Дали ако тогава Станишев се бе съгласил сега щеше да има ГЕРБ и как самият ББ щеше да оценява управлението на ТК? :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

plamstefanov
Контакти:

Мнениеот plamstefanov » 06 май 2013 11:27

Тъй като никога няма да гласувам за БСП/ДПС, а ГЕРБ се осраха тотално и предвид партиите които със сигурност влизат в парламента единствената алтернатива ми остава АТАКА.

Върни се в “Архив”