Златната топка за 2013 г. - Кристиано Роналдо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Златната топка за 2013 г.

Мнениеот ros » 02 май 2013 17:56

doktora25 написа:
Teo написа:Има още 8 месеца до тогава... :roll:

Пускам темата сега поради 2 причини. Първата е че един от най-важните аргументи за наградата са спечелените трофеи, а те до голяма степен вече са ясни (не е ясно само какво ще се случи на финалите на елиминационните турнири (национални и европейски)). Втората е защото според мен е интересно как ще се изменят прогнозите в течение на годината. Иначе и аз признавам че на есен много неща могат да се случат (например някои от големите фаворити да отидат в друг отбор, в който да не се наложат или пък да се контузят). Но аз поне нямам основания да смятам че Байерн преди предстоящата зимна пауза ще бъде извън битката за титлата на новия сезон или отпаднал след групите на ШЛ. Въпросът е само колко трофея ще спечелят тази година от 6 възможни и какво ще бъде лятото откъм трансфери. Колкото до Дортмунд силно се надявам да запазят повечето от основните си футболисти и да надградят. Ако това се случи и те едва ли ще имат проблеми през есента (респективно футболистите им-кандидати за златната топка).

Аргументи за наградата!!! Я постни на всички тук къде са записани правилата за избор на футболист на ФИФА. Аз доколкото знам право да избират имат капитаните на националните отбори, треньорите и журналисти и никъде няма разписани критерии на какво да се основава техния избор. Ще ми е интересно да прочета.

Ако това обаче са твоите два аргумента - добре, че ги сподели ;)

И не си прав, че няма голям турнир - от средата на юни в Бразилия започва турнира за Купата на Конфедерациите, където Германия хич я няма. Аржентина - също, но пък Испания е там... Ако иберийците спечелят и този турнир, то няма да има нищо по-нормално този път да е Иниеста или Шави примерно. Ето затова ти е прибързана и излишна темата... пиши през ноември пак ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 май 2013 17:58

vasilnv написа:
drakon написа:
blueknight написа:
И какви "подаръци" раздава на немските клубчета,които всъщност са КЛУБОВЕ Платини,и двата отбора играят страхотен футбол,не мисля че има спор,че бяха най-добрите в ШЛ тази година,а са и най-атрактивните във чисто футболно отношение,рано е все още да се говори наистина за наградата,но пък да отречеш успеха им е просто несериозно.

Моляяяя третия гол БД във вратата на Малага половин отбор в засада в 94-мин . 3-от 4 гола на БМ НЕРЕДОВНИ И ТОВА НЕ СА ПОДАРЪЦИ мъжки я смени спорта гледам си сменил регистрацията :geek: !

Поправка - 3 от 7те гола :lol: Иначе за спестените дузпи нищо не казвате.
Топката е за Меси ;)

Поправка: 7 от 7- те гола са нередовни. Също около 3-4 спестени червени картона. Поне 5 несвирени дузпи и т.н.
Какви спестени дузпи за Байерн? Кога, къде, защо?
Моля, за по- голяма акуратност!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Antananarivo

Мнениеот Antananarivo » 02 май 2013 18:37

Много е важно тези играчи, които са актуални сега, да продължат с доброто си представяне и на есен, иначе нищо чудно в месеците преди Коледа някой друг да излезе с едни гърди напред! ШЛ се печели през Май, а златната топка-през Декември и е за цялостно представяне през годината!

Потребителски аватар
Lord_Vodоo

Мнениеот Lord_Vodоo » 02 май 2013 20:04

Златната топка се дава на най-добрия играч. А по-добър от БОГ МЕСИ няма . Най-нормално и заслужено ще е да я получи за пети пореден път
Бижутера написа:
А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 май 2013 20:14

Lord_Vodоo написа:Златната топка се дава на най-добрия играч. А по-добър от БОГ МЕСИ няма . Най-нормално и заслужено ще е да я получи за пети пореден път

Напълно ;)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 02 май 2013 21:43

Еха Меси играе контузен последните мачове и въпреки това вкарва, спаси Барса с ПСЖ, но на хейтърите им е най-лесно да иронизират и да хранят.
А за Борусия какво да говорим с 4 играча в засада вкараха на Малага, а 1 гол на Реал ги накара да станат за смях, абсолютни шутове в защита.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 02 май 2013 21:49

Вече е ясно, защо Меси не игра вчера. За да живеят феновете му с нагласата, че "ако той играе и е на 100% няма как да бъде спрян" :mrgreen: И аржентинецът е човек, нищо, че е добър футболист!

ПП Единственото по-тъпо от играч на фифа е играч на фифа + златна топка :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 май 2013 21:55

Lord_Vodоo написа:Златната топка се дава на най-добрия играч. А по-добър от БОГ МЕСИ няма . Най-нормално и заслужено ще е да я получи за пети пореден път

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 май 2013 22:11

Sardukar написа:Вече е ясно, защо Меси не игра вчера. За да живеят феновете му с нагласата, че "ако той играе и е на 100% няма как да бъде спрян" :mrgreen: И аржентинецът е човек, нищо, че е добър футболист!

ПП Единственото по-тъпо от играч на фифа е играч на фифа + златна топка :lol:

Умно момче си и ще ме разбереш ;)
Когато Меси играе срещу Нойер, Лаам, Швайнщайгер, Мюлер и Гомес губи с 4:0. Справка СП 2010 и гостуването на Барса в Мюнхен. Сега не игра и нямаше 4:0 ;)
П.П. За 266 път казвам, че обожавам Меси. Но и той е човек.
П.П.П. Дано Виланова се справи с коварната болест. Всичко останало са ла**а!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 май 2013 22:40

Отивам да се съветвам със звездите и ще чакам факса от космоса. :lol:

Върни се в “Архив”