doktora25 написа:Teo написа:Има още 8 месеца до тогава...
Пускам темата сега поради 2 причини. Първата е че един от най-важните аргументи за наградата са спечелените трофеи, а те до голяма степен вече са ясни (не е ясно само какво ще се случи на финалите на елиминационните турнири (национални и европейски)). Втората е защото според мен е интересно как ще се изменят прогнозите в течение на годината. Иначе и аз признавам че на есен много неща могат да се случат (например някои от големите фаворити да отидат в друг отбор, в който да не се наложат или пък да се контузят). Но аз поне нямам основания да смятам че Байерн преди предстоящата зимна пауза ще бъде извън битката за титлата на новия сезон или отпаднал след групите на ШЛ. Въпросът е само колко трофея ще спечелят тази година от 6 възможни и какво ще бъде лятото откъм трансфери. Колкото до Дортмунд силно се надявам да запазят повечето от основните си футболисти и да надградят. Ако това се случи и те едва ли ще имат проблеми през есента (респективно футболистите им-кандидати за златната топка).
Аргументи за наградата!!! Я постни на всички тук къде са записани правилата за избор на футболист на ФИФА. Аз доколкото знам право да избират имат капитаните на националните отбори, треньорите и журналисти и никъде няма разписани критерии на какво да се основава техния избор. Ще ми е интересно да прочета.
Ако това обаче са твоите два аргумента - добре, че ги сподели

И не си прав, че няма голям турнир - от средата на юни в Бразилия започва турнира за Купата на Конфедерациите, където Германия хич я няма. Аржентина - също, но пък Испания е там... Ако иберийците спечелят и този турнир, то няма да има нищо по-нормално този път да е Иниеста или Шави примерно. Ето затова ти е прибързана и излишна темата... пиши през ноември пак