Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

difeza
Контакти:

Re: Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце

Мнениеот difeza » 02 май 2013 18:38

stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.

Ти си за психото човече.Не знам дали ти е ясно,но колкото и да е добре един човек винаги иска още и още и семейство не се създава,когато си богат,а когато има предпоставка за това нещо,а и никой не е застрахован,че ако в момента си богат утрешния ден пак ще е така.

blueknight
Контакти:

Мнениеот blueknight » 02 май 2013 18:39

JohnnieWalker написа:
stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.

Много точно !

1. НИКОЙ не трябва да прави деца, като не може да ги гледа
2. Абсурда на простолюдието няма край - политическа партия, виновна за това , че един мъж е пияница...
3. Такива дето се самоубиват, по-добре да не се раждат въобще

Чета и се чудя възможно ли е да си толкова глупав или не е,може ли да кажеш че никой не трябвало да прави деца след като не можел да се грижи за тях,ми тя сигурно преди 8-10 години се е грижела някак си но няма прозрения на врачка.В момента 85-90 % от хората се затрудняват да плащат сметките си и да се изхранват,и те ли не трябва да имат деца,и понеже гледам че си с емблемата на отбор със 100 души публика в София и 3 ма извън нея предполагам, че и ти си като мен в столицата,а запознат ли си как живеят хората в провинцията и че всеки втори е без работа,това значи ли че и те не трябва да имат деца и изобщо въпроса ми е изцяло личен НАИСТИНА ЛИ СИ ТОЛКОВА ГЛУПАВ ?????

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 02 май 2013 18:43

durex написа:
JohnnieWalker написа:

Много точно !

2. Абсурда на простолюдието няма край - политическа партия, виновна за това , че един мъж е пияница...

Това пък беше ебати тъпотията, никой не трявало да прави деца...ами точно поради тази причина ще станем циганизация, защото докато ромите си правят деца, ние чакаме удобния момент да го направим - лошото е че този момент може да не дойде никога! За едно съм сългасен , че никой не е виновен, че мъжа и е пияница.

Ами когато си необразован и мързелив няма как да очакваш удобен момент, нали ? Писнало ми е да слушам как хора без грам образование /или "вишу" от баш университет (справка Златка с диплома по икЪномика)/ да се оплакват... На тях все някой им е виновен ;)

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 02 май 2013 18:49

durex написа:
JohnnieWalker написа:

Много точно !

Това пък беше ебати тъпотията, никой не трявало да прави деца...ами точно поради тази причина ще станем циганизация, защото докато ромите си правят деца, ние чакаме удобния момент да го направим - лошото е че този момент може да не дойде никога! За едно съм сългасен , че никой не е виновен, че мъжа и е пияница.

Викаш и ние да правим бели циганчета само и само да има деца. Човек трябва да си преценява възможностите и да реши колко наследници да си прави. Детето освен че трябва да се роди, трябва да се и отглежда. Хората това трябва да проумеят.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 02 май 2013 18:50

Като гледам повечето от постовете и ми се повдига. Да от ГЕРБ имат вина за сегашното положение , но също толкова вина имат всички боклуци които ни управляват вече 23 години. България сигурно е единствената държава която прави демокрация с бивши комунисти и агенти на ДС. Вместо да спорите кой е "по- велик" Станишев , Борисов или някой друг , трябва да се организираме като НАРОД и да изметем абсолютно всичката тази измет в парламента.
Последните протести се оказаха толкова смешни и политизирани , че няма на къде и нищо не се промени след тях , сега на 12 май овцете пак ще тръгнат да си избират поредния лъжлив овчар , и след това ще блеят , че са били излъгани , а не правят нищо да променят положение......

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 май 2013 18:55

Какво ни занимавате с разни ненормалници!?
Едни се палят,други скачат,трети си режат пръстите....естествен подбор пичове,оцеляват само най-силните психически :oops:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 май 2013 18:58

Ами когато си необразован и мързелив няма как да очакваш удобен момент, нали ? Писнало ми е да слушам как хора без грам образование /или "вишу" от баш университет (справка Златка с диплома по икЪномика)/ да се оплакват... На тях все някой им е виновен

Абсолютно си прав ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 май 2013 19:04

Сменяш квалификация, търсиш изход. На тази страна и трябват способни и борещи се хора, не мързелуващи и викащи помощ. Кой и е виновен че си е намерила мъж пияница, Бойко, Станишев, Костов, Царя?

Така е! Мързелът е типична черта на българина,все някой друг му е виновен,все за него няма работа и така,докато в един момент не реши,че самоубийството е единственият изход и така да реши от раз всичките си проблеми :oops:

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 02 май 2013 19:20

Браво пич....ти изкара пилитиците ни богове....не бе-държавата с нищо не е виновна....никой от политиците не е крал....нито ленторезеца,нито гея станишев.....никой бе-мъжът и е виновен...а ти стой без работа да те видя няма ли да пропиеш....или тате носи,мама меси има
Варна мрази софия

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 02 май 2013 19:32

JohnnieWalker написа:

Много точно !

:?: :?: :?:
Дали ще те разберат!!! ;)

Върни се в “Архив”