Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SIN

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот SIN » 28 сеп 2009 11:39

ЕМИЛ написа:
SIN написа:Най-важното е никой да не се поддава на свинските провокации за бомби свастики и други простотии.

Но ми се струва ,че в сряда ще е пълно с такива работи.

Би било много жалко. Публиката на Левски трябва да докаже, че е достатъчно умна за да не се хваща на такива елементарни червени провокации.
Пълен стадион и викове "оставка"-да, простотии-не!

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!

Мнениеот Di Canio » 28 сеп 2009 11:41

А ти наистина ли не четеш какво пиша щото съм написал "Един вид" не съм казал че спонсора е публиката ...
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2009 11:41

azata написа:
Cesc Fabregas написа:До тука никакво предложение :roll: кажете кого и какво, но според мен на първо време трябва да се мине без идиотски изцепки! :|

Надявам се,че простотиите ще свършат,защото стана ясно,че от тях страда най-вече отбора.На Батков му е все едно,което е безспорен факт,породен от случващото се през последната седмица.Че става нещо-става,и това ме навявава на мисълта,че в най-скоро време ще има нов собственик.Единственото което ни остава е да продължим да подкрепяме отбора и ясно и цивилизовано да заявим нежеланието си от присъствието на лицето Батков в Левски.Отбора има труден момент,но Левски е показвал не еднократно,че може да се изправи.Да се делим на лагери и групички е най-ненормалното,като се има в предвид,че всички сме фенове на един отбор.

но не с писане по форуми, а с явни действия!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

exdj_ss
Контакти:

Мнениеот exdj_ss » 28 сеп 2009 11:45

Запалянковците какво може да направиме - примерно да се направи инициатива за събиране на 20 милиона евро с които да се купи клуба :!:. На някой това вижда ли му се възможно ........ на мен не. Сметката е проста:няколко милиона фенове на Левски умножени по 3–4евро =20 милиона евро ;)

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 28 сеп 2009 11:46

Cesc Fabregas написа:Аз поставих тема с ясно заглавие и цел на обсъждане, вие само си говорите някакви ако не глупости, то поне неща за друга тема?
Кажете кво правиме! :x :roll:
П.П. А така ви искам!

всеки да действа по единично и тва е :) Тва е единствения вариант, засега ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2009 11:47

И да се съберат тези 20 милиона, което също е трудно, не можем да издържаме клуба после! ;)
П.П. Самп, така нищо няма да постигнем,ама абсолютно нищо!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

SIN

Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!

Мнениеот SIN » 28 сеп 2009 11:47

Di Canio написа:А ти наистина ли не четеш какво пиша щото съм написал "Един вид" не съм казал че спонсора е публиката
...

А ти къде прочете АЗ да съм написал, че "лумпените са проблема за моментното състояние на Левски"
Не съм аз този, който не чете май.

Ти можеш ли да заявиш, че в клуба НЯМА платени клакьори на Ганя.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !

Мнениеот DukeUnv » 28 сеп 2009 11:49

1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кои от опитните да останат според вас?

2) Бихте ли простили някога тези загуби на това ръководство на Левски ?

3) Кои футболисти бихте предложили за трансфер В Левски през зимата ?

4) Срам ли ви е от този вариант на Левски и вярвате ли в този отбор ?

--------

1) Аз съм твъдо ЗА да се гласува доверие само на младите, а от по-старичките да останат само Петков, Бардон, Живко и Топчо, които да водят отбора!

2) НИКОГА няма да им ги простя тези загуби! Докараха ме до такава степен, че да не се ядосвам на загуби!! Това не е било никога. Сега ходя на всеки мач не да подкрепям отбора, а името, идеята Левски!! Тези играчи не заслужават такава велика публика! Не осъзнават каква чест и отговорност е да носиш "Л" до сърцето си! Има много играчи, които биха се утрепали, за да са на тяхно място! В нашия отбор има много малко хора, които играят със сърце. Един от тях е Топчо - обича отбора много и само той има смелостта след загуба да отиде и да ни поздрави.

3) Труден въпрос.. Може би да се купи нападател.. В атака сме в момента много зле. Вижда, се че няма кой да вкарва голове. Сега се връща скоро и Цачев и се надявам да му дават шанс за изява.

4)Срам ме е!! Ако не се стегнат тия играчи, незнам какво ни очаква.. Както го карат само със загуби, какво ще правим тая година - какви са ни целите?? Все пак сме един от грандовете в Българския шампионат. Недопустимо е след 7ми кръг да сме към 9-10 място при отбори, като Монтана,Своге и т.н, които са новаци в "А" Група. Нашето място е в началото на класирането!
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 28 сеп 2009 11:50

Cesc Fabregas написа:И да се съберат тези 20 милиона, което също е трудно, не можем да издържаме клуба после! ;)
П.П. Самп, така нищо няма да постигнем,ама абсолютно нищо!

Не бъди сигурен, все трябва да се започне от някъде ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 28 сеп 2009 11:52

Чета тука , че не трябвало да се уволнява треньора ... Пак неадекватни изказвания , както бяха неадекватни и мършите дето викаха оставка , когато биехме Цска и станахме шампиони ! 3 поредни загуби за първенство + 1 в евротурнири = 4 поредни загуби , 9-то място в първенството => Батков и " трньора" АУТ !!!

Върни се в “Архив”