Мнениеот DukeUnv » 28 сеп 2009 11:49
1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кои от опитните да останат според вас?
2) Бихте ли простили някога тези загуби на това ръководство на Левски ?
3) Кои футболисти бихте предложили за трансфер В Левски през зимата ?
4) Срам ли ви е от този вариант на Левски и вярвате ли в този отбор ?
--------
1) Аз съм твъдо ЗА да се гласува доверие само на младите, а от по-старичките да останат само Петков, Бардон, Живко и Топчо, които да водят отбора!
2) НИКОГА няма да им ги простя тези загуби! Докараха ме до такава степен, че да не се ядосвам на загуби!! Това не е било никога. Сега ходя на всеки мач не да подкрепям отбора, а името, идеята Левски!! Тези играчи не заслужават такава велика публика! Не осъзнават каква чест и отговорност е да носиш "Л" до сърцето си! Има много играчи, които биха се утрепали, за да са на тяхно място! В нашия отбор има много малко хора, които играят със сърце. Един от тях е Топчо - обича отбора много и само той има смелостта след загуба да отиде и да ни поздрави.
3) Труден въпрос.. Може би да се купи нападател.. В атака сме в момента много зле. Вижда, се че няма кой да вкарва голове. Сега се връща скоро и Цачев и се надявам да му дават шанс за изява.
4)Срам ме е!! Ако не се стегнат тия играчи, незнам какво ни очаква.. Както го карат само със загуби, какво ще правим тая година - какви са ни целите?? Все пак сме един от грандовете в Българския шампионат. Недопустимо е след 7ми кръг да сме към 9-10 място при отбори, като Монтана,Своге и т.н, които са новаци в "А" Група. Нашето място е в началото на класирането!