Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venger
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Мнениеот venger » 27 апр 2013 21:42

Udoji90 написа:Струва ми се, че е добре човек да намери сили в такъв момент да поздрави съперника, затова честитя победата на всички "сини" фенове. До един момент Х-ът може би изглеждаше справедлив, но след смяната на Марсиньо (голяма грешка на Радуканов) ние тотално се сринахме и буквално ви поканихме в нашето наказателно поле. Голът се печеше и общо взето никак не бях изненадан, когато беше вкаран. (Иначе може би имаше и дузпа срещу Родригес в началото на 2-рото полувреме, но тази грешка не повлия на крайния изход.)

Направи ми впечатление, че днес противниците ни поздравяват и има по- малко обиди и тям подобни в темата. Това може да бъде само и единствено положително, показваме, че бъзикът и съперничеството не трябва да преминават определени граници и да преобладава човешкото. ;)
Иначе вашият най- голям проблем са собствениците, днес за пореден път са го доказали... Играчи имате, играта ви е нелоша, ама ония са неадекватни просто.
И все повече такива дербита да има. За играта говоря...е, и за резултата, де!!! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Campione!
Контакти:

Мнениеот Campione! » 27 апр 2013 21:45

Честита победа на всички! Няма по-сладко от това да биеш чорбата.
Blue Heart

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 апр 2013 21:47

venger написа:
Udoji90 написа:Струва ми се, че е добре човек да намери сили в такъв момент да поздрави съперника, затова честитя победата на всички "сини" фенове. До един момент Х-ът може би изглеждаше справедлив, но след смяната на Марсиньо (голяма грешка на Радуканов) ние тотално се сринахме и буквално ви поканихме в нашето наказателно поле. Голът се печеше и общо взето никак не бях изненадан, когато беше вкаран. (Иначе може би имаше и дузпа срещу Родригес в началото на 2-рото полувреме, но тази грешка не повлия на крайния изход.)

Направи ми впечатление, че днес противниците ни поздравяват и има по- малко обиди и тям подобни в темата. Това може да бъде само и единствено положително, показваме, че бъзикът и съперничеството не трябва да преминават определени граници и да преобладава човешкото. ;)
Иначе вашият най- голям проблем са собствениците, днес за пореден път са го доказали... Играчи имате, играта ви е нелоша, ама ония са неадекватни просто.
И все повече такива дербита да има. За играта говоря...е, и за резултата, де!!! :mrgreen:

Все пак дербито не мина със скандали и съдията не беше главно действащо лице!Плюс това имаше доста положения и хората останаха доволни на трибуните! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 27 апр 2013 22:03

Някой да има запис/торент за мача? Ако има запис, може да ми го метнете на скайпа, ще го кача набързо да може да се гледа онлайн. Ако има торент, метнете, че искам да го изгледам, мерси ;)

Редактирам....

Намерих запис. Давам го тук, ако някой иска да си дръпне мача:
http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... abf024b9d2

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 27 апр 2013 22:06

Честита победа на всички сини фенове !!! САМО ЛЕВСКИ!!! От близо 3-4 години не бях гледал такъв мач между двата отбора и като оставя победата на Левски настрани,лично за мен се получи доста здрав и динамичен футбол.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 апр 2013 22:08

Честита победа на феновете на Левски.
Преди мача бях сигурен, че Милен няма да загуби мача, но понякога в стремежа си да спечелиш до последната минута .... губиш по този начин.
В мача имаше много борба, заряд и емоции, но определено липсваше тактическа грамотност.
Съдията се справи с мача. Левски победи заслужено.

ПП: интерсно ми е каква ще е съдбата на г-н Делев и още 6-7 набедени звезди в нашия отбор.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 27 апр 2013 22:16

Червените много смешни даже и сектора не могат да си напълнят,то за тях това е абсолютно винаги хахаха.

Иначе съдийте ни били помагали,две дузпи не ни дадоха и никаква засада на Жоао първото полувреме !

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 27 апр 2013 22:20

седемнамалко написа:
dimitar59 написа:Честита победа! Трябва обаче да кажем,че за малко треньора Митов щеше да си направи сепуко,след като остави отбора с 10 човека в средата на второто полувреме.Сменяйки Рамос,който според мен направи най-силния си мач през пролетта,и вкарвайки в игра повлеканата Гаджев,върна отбора на ЦСКА в мача и те не само изравниха,но и имаха реален шанс да поведат в резултата,след което не се знаеше какво ще стане.Старо правило е,че ако играта върви,смени не са необходими.Колкото до Гаджев крайно време е да се ориентира към ново поприще - да се занимава с това,което най-много го вълнува - да стане телевизионна звезда и да освободи от присъствието си Левски.Подема на отбора според мен се дължи и на факта,че той не играеше.

изглежда сме гледали различни мачове, точно след влизането на гаджев напълно превзехме центъра, последните 20 минути, и той, и велев, че дори и пелето правеха каквото си поискат в половината на цска и пред наказателното им поле, гол щеше да вкара, ако не беше рикушет във вутов, центрира перфектно към силва...

Сигурно мача ще бъде качен в някой от торентите.Когато утихнат емоциите,изгледай го отново и ще се убедиш в думите ми.Концентрирай се в ''играта'' на Гаджев - най-близкия зрител на мача.Тази игра той я играе вече няколко години и когато е в състава, Левски е с човек по-малко.Защо мислиш,че е още в България...-защото чуждите съгледвачи разбират от футбол.До обрат в мача се стигна именно след смяната на Рамос с футболното недоразумение Гаджев.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 27 апр 2013 22:30

Всъщност мачът отдавна (преди 4 часа) е качен в един (може и другаде да го има вече) от торент-тракерите.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 27 апр 2013 22:43

gzagorov написа:Всъщност мачът отдавна (преди 4 часа) е качен в един (може и другаде да го има вече) от торент-тракерите.

Благодаря много, точно това исках да попитам. :)
Честита победа :)
Изображение

Върни се в “Архив”