пп. Ралка излъга, остана си с блузката
Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00
Така, отдавна не бях гледал такова дерби. Ето заради такива мачове, това е вечното и най-голямо дерби на българския футбол. Второто полувреме беше великолепно. Всякакъв резултат би бил напълно заслужен. Поздравявам ЦСКА за мъжката игра и честито на всички левскари. Моето лично мнение, е че на Николай Митов трябва да му се даде шанс да води отбора още една година. И не зарди тази победа, а зради смелостта да пусне Вутов в такъв мач. Само Левскиииии.

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Честита победа, левскари! От доста време не се беше получавало дерби. Е, днес се получи ДЕРБИ!
Истинска битка 90 мин, много емоция и инфарктен завършек. Христо Йовов за пореден път изригна! Направи го в Ловеч, направи го сега.... е нека така да му върви и да го направи и срещу Лудогорец! Браво на Пламен Илиев! Не ми хареса Мюлдер, който цял мач не си пазеше зоната и всички опасности идваха от дясно. Димов много стабилен цял мач. Пинто също игра добре. Гари и Йорданов се стараха доста и свършиха доста работа-правеха страхотна преса на защитниците и халфовете на ЦСКА. Браво и на Силва! Най-накрая това момче изригна.... Митов все едно знаеше какво ще стане, след като на пресконференцията отговори: "Ами ако изригне? "
С такива мачове, с такива голове се печели титлата! Лично за мен приликите между днешния гол на Силва и "кървавия гол" на Георги Иванов са доста
Дано след края на сезона отново ликуваме... 
Най-доброто дерби, което съм гледал от доооста време насам. ЦСКА също заслужават поздравления за мъжката си игра.
А Ники Митов - просто шапка му свалям! Бихме Литекс, бихме ЦСКА, класира ни на финал за купата. А на всичкото отгоре има смелостта да пусне в най-важния мач за сезона, в най-напечения момент едно 16-годишно момче. А освен резултатите се вижда и явна промяна в играта и то в доста положителна насока. Просто ... шапки долу! Освен това пускането на Вутов не беше просто за да "отбие номера" - момчето наистина се включи по прекрасен начин и според мен трябва да започне още по-често да получава шанс да играе като титуляр. Само мога да му пожелая да продължава в същия дух!
А Ники Митов - просто шапка му свалям! Бихме Литекс, бихме ЦСКА, класира ни на финал за купата. А на всичкото отгоре има смелостта да пусне в най-важния мач за сезона, в най-напечения момент едно 16-годишно момче. А освен резултатите се вижда и явна промяна в играта и то в доста положителна насока. Просто ... шапки долу! Освен това пускането на Вутов не беше просто за да "отбие номера" - момчето наистина се включи по прекрасен начин и според мен трябва да започне още по-често да получава шанс да играе като титуляр. Само мога да му пожелая да продължава в същия дух!
- mistreated
- Контакти:
Честита победа на сините. Ние направихме много фрапантни пропуски и няма на кого друг да се сърдим, освен на себе си. Стана хубав и равностоен мач, но с малко повече късмет, най-вече при гола на Йовов, вие победихте.
Съдията се справи перфектно с мача.
Съдията се справи перфектно с мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
A НАЗДРАВЕЕ ,А НАЗДРАВЕЕЕ .ЗА ЛЮБИМИЯЯЯ ОТБООООР!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Честита победа! Най-после видяхме едно истинско дерби, в което футболистите на Левски се бориха докрай за победата и успяха да я постигнат!
СВОБОДЕН написа:demon777 написа:СВОБОДЕН написа:Честита идбеда! Много се изкефих и се радвам за Силва. Днес никой няма да говори за съдийството. Бихме и ще оставим назаден план двете недадени дузпи за нас срещу Гари и Пелето. Ако това беше за съперникяха , то пак щяха да пищят. И срещу Локо за купата пищяха за онази дузпа на Бибишков, никой не каза за тази срущу Гари. Просто и тогава бихме. Ние няма да пищим като другите за щяло и нещяло, а ще си бием, пък те нека си дрънкат глупости.
След като съдията се уплаши да даде дузпа, то оставаше и с човек повече да играете. Що за наглост е това? Ако положението беше обратно сега щеше да рониш крокодилски сълзи и да псуваш съдията.
Неможеш да се блъснеш в/у някой и да кажеш тоя ме спъна
Точно тва направи чорбангелов
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
Честита победа! Трябва обаче да кажем,че за малко треньора Митов щеше да си направи сепуко,след като остави отбора с 10 човека в средата на второто полувреме.Сменяйки Рамос,който според мен направи най-силния си мач през пролетта,и вкарвайки в игра повлеканата Гаджев,върна отбора на ЦСКА в мача и те не само изравниха,но и имаха реален шанс да поведат в резултата,след което не се знаеше какво ще стане.Старо правило е,че ако играта върви,смени не са необходими.Колкото до Гаджев крайно време е да се ориентира към ново поприще - да се занимава с това,което най-много го вълнува - да стане телевизионна звезда и да освободи от присъствието си Левски.Подема на отбора според мен се дължи и на факта,че той не играеше.
-
седемнамалко
- Контакти:
TodorT написа:Честита победа, левскари! От доста време не се беше получавало дерби. Е, днес се получи ДЕРБИ!Истинска битка 90 мин, много емоция и инфарктен завършек. Христо Йовов за пореден път изригна! Направи го в Ловеч, направи го сега.... е нека така да му върви и да го направи и срещу Лудогорец! Браво на Пламен Илиев! Не ми хареса Мюлдер, който цял мач не си пазеше зоната и всички опасности идваха от дясно. Димов много стабилен цял мач. Пинто също игра добре. Гари и Йорданов се стараха доста и свършиха доста работа-правеха страхотна преса на защитниците и халфовете на ЦСКА. Браво и на Силва! Най-накрая това момче изригна.... Митов все едно знаеше какво ще стане, след като на пресконференцията отговори: "Ами ако изригне? "
С такива мачове, с такива голове се печели титлата! Лично за мен приликите между днешния гол на Силва и "кървавия гол" на Георги Иванов са доста
Дано след края на сезона отново ликуваме...
според мен пък този мач е копие на един друг