Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

didayyord
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 27.04.2013, 16:00

Мнениеот didayyord » 27 апр 2013 18:43

Така, отдавна не бях гледал такова дерби. Ето заради такива мачове, това е вечното и най-голямо дерби на българския футбол. Второто полувреме беше великолепно. Всякакъв резултат би бил напълно заслужен. Поздравявам ЦСКА за мъжката игра и честито на всички левскари. Моето лично мнение, е че на Николай Митов трябва да му се даде шанс да води отбора още една година. И не зарди тази победа, а зради смелостта да пусне Вутов в такъв мач. Само Левскиииии.

пп. Ралка излъга, остана си с блузката :)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 апр 2013 18:47

:lol: :lol: :lol:
Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 апр 2013 18:49

Честита победа, левскари! От доста време не се беше получавало дерби. Е, днес се получи ДЕРБИ! :) Истинска битка 90 мин, много емоция и инфарктен завършек. Христо Йовов за пореден път изригна! Направи го в Ловеч, направи го сега.... е нека така да му върви и да го направи и срещу Лудогорец! Браво на Пламен Илиев! Не ми хареса Мюлдер, който цял мач не си пазеше зоната и всички опасности идваха от дясно. Димов много стабилен цял мач. Пинто също игра добре. Гари и Йорданов се стараха доста и свършиха доста работа-правеха страхотна преса на защитниците и халфовете на ЦСКА. Браво и на Силва! Най-накрая това момче изригна.... Митов все едно знаеше какво ще стане, след като на пресконференцията отговори: "Ами ако изригне? " :) С такива мачове, с такива голове се печели титлата! Лично за мен приликите между днешния гол на Силва и "кървавия гол" на Георги Иванов са доста :) Дано след края на сезона отново ликуваме... :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 27 апр 2013 18:55

Най-доброто дерби, което съм гледал от доооста време насам. ЦСКА също заслужават поздравления за мъжката си игра.
А Ники Митов - просто шапка му свалям! Бихме Литекс, бихме ЦСКА, класира ни на финал за купата. А на всичкото отгоре има смелостта да пусне в най-важния мач за сезона, в най-напечения момент едно 16-годишно момче. А освен резултатите се вижда и явна промяна в играта и то в доста положителна насока. Просто ... шапки долу! Освен това пускането на Вутов не беше просто за да "отбие номера" - момчето наистина се включи по прекрасен начин и според мен трябва да започне още по-често да получава шанс да играе като титуляр. Само мога да му пожелая да продължава в същия дух!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 апр 2013 18:55

Честита победа на сините. Ние направихме много фрапантни пропуски и няма на кого друг да се сърдим, освен на себе си. Стана хубав и равностоен мач, но с малко повече късмет, най-вече при гола на Йовов, вие победихте.
Съдията се справи перфектно с мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 апр 2013 18:56

A НАЗДРАВЕЕ ,А НАЗДРАВЕЕЕ .ЗА ЛЮБИМИЯЯЯ ОТБООООР!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 27 апр 2013 18:58

Честита победа! Най-после видяхме едно истинско дерби, в което футболистите на Левски се бориха докрай за победата и успяха да я постигнат!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 27 апр 2013 19:03

СВОБОДЕН написа:
demon777 написа:
СВОБОДЕН написа:Честита идбеда! Много се изкефих и се радвам за Силва. Днес никой няма да говори за съдийството. Бихме и ще оставим назаден план двете недадени дузпи за нас срещу Гари и Пелето. Ако това беше за съперникяха , то пак щяха да пищят. И срещу Локо за купата пищяха за онази дузпа на Бибишков, никой не каза за тази срущу Гари. Просто и тогава бихме. Ние няма да пищим като другите за щяло и нещяло, а ще си бием, пък те нека си дрънкат глупости.

След като съдията се уплаши да даде дузпа, то оставаше и с човек повече да играете. Що за наглост е това? Ако положението беше обратно сега щеше да рониш крокодилски сълзи и да псуваш съдията.

Неможеш да се блъснеш в/у някой и да кажеш тоя ме спъна
Точно тва направи чорбангелов
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 27 апр 2013 19:07

Честита победа! Трябва обаче да кажем,че за малко треньора Митов щеше да си направи сепуко,след като остави отбора с 10 човека в средата на второто полувреме.Сменяйки Рамос,който според мен направи най-силния си мач през пролетта,и вкарвайки в игра повлеканата Гаджев,върна отбора на ЦСКА в мача и те не само изравниха,но и имаха реален шанс да поведат в резултата,след което не се знаеше какво ще стане.Старо правило е,че ако играта върви,смени не са необходими.Колкото до Гаджев крайно време е да се ориентира към ново поприще - да се занимава с това,което най-много го вълнува - да стане телевизионна звезда и да освободи от присъствието си Левски.Подема на отбора според мен се дължи и на факта,че той не играеше.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 27 апр 2013 19:07

TodorT написа:Честита победа, левскари! От доста време не се беше получавало дерби. Е, днес се получи ДЕРБИ! :) Истинска битка 90 мин, много емоция и инфарктен завършек. Христо Йовов за пореден път изригна! Направи го в Ловеч, направи го сега.... е нека така да му върви и да го направи и срещу Лудогорец! Браво на Пламен Илиев! Не ми хареса Мюлдер, който цял мач не си пазеше зоната и всички опасности идваха от дясно. Димов много стабилен цял мач. Пинто също игра добре. Гари и Йорданов се стараха доста и свършиха доста работа-правеха страхотна преса на защитниците и халфовете на ЦСКА. Браво и на Силва! Най-накрая това момче изригна.... Митов все едно знаеше какво ще стане, след като на пресконференцията отговори: "Ами ако изригне? " :) С такива мачове, с такива голове се печели титлата! Лично за мен приликите между днешния гол на Силва и "кървавия гол" на Георги Иванов са доста :) Дано след края на сезона отново ликуваме... :)

според мен пък този мач е копие на един друг ;) завършил с гол на чиликов, абсолютно същия гол, на същия тип играч, в същата минута, за същия резултат, и най-чистосърдечно смятам, че и сезона ще бъде със същия завършек :( дори да опукаме лудогорец, както тогава смачкахме локомотив (кн), все някъде другаде ще се издъним, може би още сега в сряда... но не обвинявам отбора, харесаха ми характера им и раздаването, след 70-та минута ги смачкахме, може наистина да са объркали сиропа, както казва боримиров.

Върни се в “Архив”