Мисля че доста хора избързват.Имам чуството, че повечето не са гледали футбол никога.Няма нищо сигурно за който и да е отбор.Всяка година финала е ясен, както и победителя, обаче все става така че накрая всички са много изненадани.Сега същата история.Чааааакайте има два мача при това и в двата домакина е отбора загубил.Да не мислите, че са се предали?Определено не намеквам, че Реал и Барселона със сигурност ще победят и отстранят съперниците си, но това е възможно.''Чудеса'' се случват всеки ден.Просто гледайте и се наслаждавайте на спектаклите, които ни предлагат.
Шапки долу и всичко останало за немските отбори.Направиха уникални мачове и заслужено водят до момента.
Идва ми просто като пример в момента, не е с цел да се заяждам или нещо подобно, но се видя как Байерн бяха на път да бъдат изхвърлени от Арсенал в мача реванш и то мач игран на немска земя след повече от доволен резултат преди това в Англия.Футбола е това - един ден играеш на върха на възможностите си, а друг не.Цаката е да задържиш високото ниво постоянно, но това изобщо не е лесно.